GreGoriO Opublikowano 28 Lutego 2017 Opublikowano 28 Lutego 2017 Bo b6/b7 chyba nie były wyposażane w isofix? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
turzol Opublikowano 28 Lutego 2017 Opublikowano 28 Lutego 2017 Godzinę temu, GreGoriO napisał: Bo b6/b7 chyba nie były wyposażane w isofix? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk W B6/B7 isofix był jako opcjonalne wyposazenie za dopłatą
MariuszKK Opublikowano 28 Lutego 2017 Opublikowano 28 Lutego 2017 Raczej nie trzeba nic pruć pod przedni isofix.. znalazłem takie fotki i wygląda to na niezbyt skomplikowane zadanie
KamusV6 Opublikowano 28 Lutego 2017 Opublikowano 28 Lutego 2017 Mam u siebie z przodu ISOFIX. Nic nie trzeba pruć, wsuwa się mocowanie w stelaż fotela i skręca na dwa blachowkręty z zestawu.
MariuszKK Opublikowano 28 Lutego 2017 Opublikowano 28 Lutego 2017 A trzeba fotel dzielić na dwie części? Bo wydaje mi się że wystarczy go tylko wyjąc z auta i odczepić jakąś zaślepkę, żeby ujrzeć punkty montażowe?
GreGoriO Opublikowano 28 Lutego 2017 Opublikowano 28 Lutego 2017 W B6/B7 isofix był jako opcjonalne wyposazenie za dopłatąCzłowiek się uczy całe życie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
mareksz82 Opublikowano 28 Lutego 2017 Opublikowano 28 Lutego 2017 6 godzin temu, KamusV6 napisał: Mam u siebie z przodu ISOFIX. Nic nie trzeba pruć, wsuwa się mocowanie w stelaż fotela i skręca na dwa blachowkręty z zestawu. I mocowanie jest schowane pod tapicerka? Od tylu fotela widać mocowanie? ISOFIX masz fabrycznie czy dokładałeś? Możesz podesłać foto od tyłu fotela i uchwytów przy położonym fotelu? [email protected]
Tomek_Z Opublikowano 2 Marca 2017 Opublikowano 2 Marca 2017 Dobry wieczór Niestety zdjęcia z montażu Isofix w B6 z początku tego wątku są już niedostępne, dlatego też zadaję to pytanie Czy otwory widoczne na zdjęciu to otwory do zamocowania Isofix? Z góry dziękuję za odpowiedź Pozdrawiam Tomek
tom4275 Opublikowano 2 Marca 2017 Opublikowano 2 Marca 2017 (edytowane) 1 godzinę temu, Tomek_Z napisał: Czy otwory widoczne na zdjęciu to otwory do zamocowania Isofix? otwory będziesz widział jak uchylisz do połowy siedzenia i popatrzysz między siedzisko a oparcie Edytowane 2 Marca 2017 przez tom4275 1
Witan Opublikowano 24 Maja 2017 Opublikowano 24 Maja 2017 Czy te otwory ze zdjęcia są pod ISO w B6 2001 8E sedan ?
kdawid Opublikowano 31 Maja 2017 Opublikowano 31 Maja 2017 (edytowane) Odnośnie montażu isofixa w przednim fotelu to, w fotelu w wersji sport B7 i w zwykłym fotelu w B6 trzeba zrobić dodatkowe otwory w tapicerce siedziska. Nawet w elsie jest info że tak należy zrobić. Zakładałem przedni isofix w tych dwóch autach i nie ma możliwości innego montażu. Na szczęście uszy isofixa wychodzą na szyciu tapicerki więc wystarczy rozpruć po 5 cm szwu w 2 miejscach. Do montażu isofixa z przodu trzeba odkręcić oparcie od siedziska. Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka Edytowane 31 Maja 2017 przez kdawid
aiwer Opublikowano 1 Czerwca 2017 Opublikowano 1 Czerwca 2017 To wygląda tragicznie.. Tak jest w oryginale?
julo23 Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Orientuje się ktoś czy pasuje z jakieś skody albo seata ? Bo za isofix audi to ceny kosmiczne wywalają za kawałek blachy i śrubkę.
Onyks Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Dnia 12.09.2016 o 09:27, Gac3k napisał: O to to to. Wygląda elegancko, prawdopodobnie to przetestuję. I jak Gac3k, testowałes te zaślepki z Passata ? Wyglądaja znacznie lepiej i są dostępne pod kolor czego w ori nie ma...
Gac3k Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Opublikowano 15 Sierpnia 2017 1 godzinę temu, Onyks napisał: I jak Gac3k, testowałes te zaślepki z Passata ? Wyglądaja znacznie lepiej i są dostępne pod kolor czego w ori nie ma... Zrezygnowalem, trzeba by ciąć materiał foteli. Po testowaniu bez zaślepek muszę przyznać że są one zbędne. Fotelik wchodzi jak woda w gąbkę hehehhe
nitroo Opublikowano 4 Września 2017 Opublikowano 4 Września 2017 To wygląda tragicznie.. Tak jest w oryginale? Tego w ogóle nie widać po założeniu oparcia. Jestem świeżo po montażu.
nitroo Opublikowano 4 Września 2017 Opublikowano 4 Września 2017 Mam u siebie z przodu ISOFIX. Nic nie trzeba pruć, wsuwa się mocowanie w stelaż fotela i skręca na dwa blachowkręty z zestawu.Są 4 torxy i w naleśnikach trzeba pruć ok. 5 cm po każdej stronie.
Rekomendowane odpowiedzi