kaju Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 sądny dzień dzisiaj człowiek od rana podkurwiony Szymon nie podpuszczam Cię, ale ja bym dosiadał swifta i gnał te szalone 1,3 żeby to widzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 7 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 sądny dzień dzisiaj człowiek od rana podkurwiony Szymon nie podpuszczam Cię, ale ja bym dosiadał swifta i gnał te szalone 1,3 żeby to widzieć I siedzieć i czekać jak na porodówce ? Nie dzięki czekam, próbuje pracować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plebansk8 Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 kozak niesamowity, najpiękniejszy dźwięk ever ! z niecierpliwością czekam żeby to usłyszeć na żywo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 7 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 No podobno ryczy niemiłosiernie przy 6000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Ustawienie zajmie pare godzin i pewnie dodatkowo pojda dwie beczki paliwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 7 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Ustawienie zajmie pare godzin i pewnie dodatkowo pojda dwie beczki paliwa Ale siedzenie takie i czekanie jest masakryczne ... Na razie widzę że Adam jak obiecał tak zrobił jeśli chodzi o wydech, także mam nadzieję że uda się zrobić coś żeby pokazać się tu i tam na jakiś eventach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plebansk8 Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 a tak na serio, to jaki wynik przewidujesz ? 420 w stocku + full-dolot, turbo , strojenie = ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 no ładnie mruczy to sie stockowy rs teraz zdziwi na ustawce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winczako Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Ciekawy jestem osiągów tego giganta... 0-100 --> trójka z przodu, ale co za przecinkiem? 0-200??? ;-). Projekt i samochód miażdży i odparowuje suty! A ja się ekscytowałem moją pierdziawką... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plebansk8 Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Paweł, czas na oszczędzanie i projekt V8T lub V8K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 a tak na serio, to jaki wynik przewidujesz ? 420 w stocku + full-dolot, turbo , strojenie = ??? 7xx będzie jak nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 7 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 a tak na serio, to jaki wynik przewidujesz ? 420 w stocku + full-dolot, turbo , strojenie = ??? Po sofcie było ok 520PS i 780 NM przy 31 stopniach na stronicu jeździł podobnie do fabrycznej RS6. Teraz nie mam pojęcia co będzie, marzy mi się 7 z przodu ale to się okaże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 https://www.facebook.com/photo.php?v=659519954086438&set=vb.188773417827763&type=2&theater holy shit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 jak to mawiał pewien cygan coby nie było będzie bardzo miło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 7 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Jest na sportmile'u porównanie RS6 C6 vs S6 C7 na wydechu looknijcie ---------- Post dopisany at 11:08 ---------- Poprzedni post napisany at 11:01 ---------- a tak na serio, to jaki wynik przewidujesz ? 420 w stocku + full-dolot, turbo , strojenie = ??? 7xx będzie jak nic Też tak sobie wmawiam ---------- Post dopisany at 11:10 ---------- Poprzedni post napisany at 11:08 ---------- Ciekawy jestem osiągów tego giganta... 0-100 --> trójka z przodu, ale co za przecinkiem? 0-200??? ;-). Projekt i samochód miażdży i odparowuje suty! A ja się ekscytowałem moją pierdziawką... Nie mam pojęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasku22 Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 szymek ty sie martw bedzie 700+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos* Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Dźwięk.... normalnie miazga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danzan Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Pozamiata wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 7 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Dźwięk normalnie miazga... Karol ty masz na Dynamicu taki sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos* Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 :grin: z pewnością , Ty się lepiej pucuj kiedy odbierasz , bo do wtorku jestem tylko w PL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi