szymeniu Opublikowano 25 Lutego 2014 Autor Opublikowano 25 Lutego 2014 Szymeniu od wczoraj wisi na Joe Znajomi mi podsyłają linki o tajemniczym S6 bo nikomu się nie chwaliłem że będę robił auto komenty poczytajcie to jest ubaw po pachy
kaju Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 Jest gnój na Joe Monster już ja jebie co się dzieje ja już nawet nie czytam tych gimbazjalistów, niektóre wypowiedzi są tak zabawne, że aż załosne - zrezygnowałem
Duds Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 Kierwa, ale tu się dzieję Fura marzenie, rwie suty pod każdym względem Śledzę na bieżąco w necie i też tych komentarzy nie mogę zdzierżyć Nie wiem czy się śmiać, czy płakać z inteligencji co niektórych Tak czy siak, subscribe ON i teraz jeszcze tutaj będę zaglądał :decayed: Mam nadzieję, że usłyszę na żywo w Ostrowie
shakal Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 Ja już na necie wyczytałem że to S8 i to w kombi tak, że ten... specjalistów w internecie od zaj......
Marcin6 Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 S8 i to w kombi Za dużo... :grin::grin:
szymeniu Opublikowano 25 Lutego 2014 Autor Opublikowano 25 Lutego 2014 Ziomek rozjebał mi system: "jest nawet taka piosenka baj lambo, baj lambo, adios, adios ... " hehehehehe
kaju Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 Ziomek rozjebał mi system: "jest nawet taka piosenka baj lambo, baj lambo, adios, adios ... " hehehehehe :nabijasie:
Mario22 Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 Szymek wbijaj w piatek na spota Gliwickiego ... wyprowadz potwora na spacer
czaki22 Opublikowano 26 Lutego 2014 Opublikowano 26 Lutego 2014 szymon hahahahah ---------- Post dopisany at 09:15 ---------- Poprzedni post napisany at 09:14 ---------- ludzie maja wyobraźnie
Nowak_zg Opublikowano 26 Lutego 2014 Opublikowano 26 Lutego 2014 przeciez to fake .... lambo prawie wyzsze niz skoda
czaki22 Opublikowano 26 Lutego 2014 Opublikowano 26 Lutego 2014 a przeczytałeś moj opis ? ludzie wlasnie tak postrzegają nagranie s6 vs lambo
Mateusz00 Opublikowano 26 Lutego 2014 Opublikowano 26 Lutego 2014 gratuluje swietnego auta! marzenie... sledze temat juz od dluzszego czasu i na prawde mozna sie usmiac z tych komentarzy moj faworyt: @arky - Gallardo wykręca wyższe obroty niż to, co tu słychać. Lambo jest pół tony lżejsze, na optymalnie wysokich obrotach ma podobny moment obrotowy i ponad 100 moich małych kucyków więcej pod maską niż S6. Żeby S6 tak ładnie pyknęło Gallardo, to trzeba przestroić silnik na taki jak w S8 (teoretycznie dałoby się, bo to ta sama baza z v10) - tylko bardziej by się facetowi opłacało kupić S8 niż kupić S6 i rzeźbić, więc jest to nierealne.Jedyne dwie opcje - kierownik Gallardo d*pa albo sobie odpuścił, bo nie jego liga. No i jeszcze trzecia, czyli polskie drogi, na których S6 jest zdecydowanie przyjemniejsze. Sportmile takiego chipa Ci założy, że 2 cylindry wyrosną gratis haha
Majkel Opublikowano 26 Lutego 2014 Opublikowano 26 Lutego 2014 Jedno mi się Szymon podoba, że w końcu zacząłeś się śmiać z tych komentarzy i już Cię tak nie podk*rwiają... :grin: Tak trzymaj i ciesz się mocą
szymeniu Opublikowano 26 Lutego 2014 Autor Opublikowano 26 Lutego 2014 Powiem tylko tyle ... jak Adam się urządzi w nowej siedzibie, będzie jeszcze lepiej ---------- Post dopisany at 21:42 ---------- Poprzedni post napisany at 21:30 ---------- Ziomki weźcie ktoś kupcie ode mnie te felgi, bo jak kupię 4 komplet to mnie żona a już mam takie śliczne upatrzone
kaju Opublikowano 26 Lutego 2014 Opublikowano 26 Lutego 2014 Powiem tylko tyle ... jak Adam się urządzi w nowej siedzibie, będzie jeszcze lepiej---------- Post dopisany at 21:42 ---------- Poprzedni post napisany at 21:30 ---------- Ziomki weźcie ktoś kupcie ode mnie te felgi, bo jak kupię 4 komplet to mnie żona zayebie a już mam takie śliczne upatrzone do garów ją wyślij
wladi Opublikowano 26 Lutego 2014 Opublikowano 26 Lutego 2014 Powiem tylko tyle ... jak Adam się urządzi w nowej siedzibie, będzie jeszcze lepiej---------- Post dopisany at 21:42 ---------- Poprzedni post napisany at 21:30 ---------- Ziomki weźcie ktoś kupcie ode mnie te felgi, bo jak kupię 4 komplet to mnie żona zayebie a już mam takie śliczne upatrzone Daj dobrą cenę to wezmę chociaż i tak nie będą pasowały do mojej padliny:polew:
szymeniu Opublikowano 26 Lutego 2014 Autor Opublikowano 26 Lutego 2014 Powiem tylko tyle ... jak Adam się urządzi w nowej siedzibie, będzie jeszcze lepiej---------- Post dopisany at 21:42 ---------- Poprzedni post napisany at 21:30 ---------- Ziomki weźcie ktoś kupcie ode mnie te felgi, bo jak kupię 4 komplet to mnie żona zayebie a już mam takie śliczne upatrzone do garów ją wyślij To tak nie działa, jak ona się dowie że ja kupiłe 4 komplet felg za dajmy na to 8k to pojedzie na zakupy i sobie coś sprawi, że z szafy się wysypuje jak ja mogę mieć 4 komplety felg to ona może mieć kilkanaście par butów, torebek i uj wi co jeszcze
kaju Opublikowano 26 Lutego 2014 Opublikowano 26 Lutego 2014 Powiem tylko tyle ... jak Adam się urządzi w nowej siedzibie, będzie jeszcze lepiej---------- Post dopisany at 21:42 ---------- Poprzedni post napisany at 21:30 ---------- Ziomki weźcie ktoś kupcie ode mnie te felgi, bo jak kupię 4 komplet to mnie żona zayebie a już mam takie śliczne upatrzone do garów ją wyślij To tak nie działa, jak ona się dowie że ja kupiłe 4 komplet felg za dajmy na to 8k to pojedzie na zakupy i sobie coś sprawi, c**j że z szafy się wysypuje jak ja mogę mieć 4 komplety felg to ona może mieć kilkanaście par butów, torebek i uj wi co jeszcze jak chcesz, to Ci przechowam
Rekomendowane odpowiedzi