dziadek Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Masz rację Bartek, u mnie wiocha pełną gębą i w schowku i w bagażniku za poza tym mieliście nie mówić, jak ja się teraz na mieście pokażę Miron, jak pamiętam jak byłem jeszcze dzieciakiem to moc auta określało się po tym ile ma rur wydechowych i ile ma na blacie. wiesz jak jest , nie mogłem się opanować z zazdrości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 30 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Masz rację Bartek, u mnie wiocha pełną gębą i w schowku i w bagażniku za poza tym mieliście nie mówić, jak ja się teraz na mieście pokażę Miron, jak pamiętam jak byłem jeszcze dzieciakiem to moc auta określało się po tym ile ma rur wydechowych i ile ma na blacie. wiesz jak jest , nie mogłem się opanować z zazdrości Jak w BT twoje oglądałem to tez jest git (w końcu A5) , porób to 1.8 na 250PS i będzie ogień, bo samo auto robi wrażenie i nie będziesz narzekał że odkurzacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Masz rację Bartek, u mnie wiocha pełną gębą i w schowku i w bagażniku za poza tym mieliście nie mówić, jak ja się teraz na mieście pokażę Miron, jak pamiętam jak byłem jeszcze dzieciakiem to moc auta określało się po tym ile ma rur wydechowych i ile ma na blacie. wiesz jak jest , nie mogłem się opanować z zazdrości Jak w BT twoje oglądałem to tez jest git (w końcu A5) , porób to 1.8 na 250PS i będzie ogień, bo samo auto robi wrażenie i nie będziesz narzekał że odkurzacz narazie nie da rady nic z tym robić bo nikt nie ogarnia nowego ECU tzn nie ma interfejsu żeby zgrać i wgrać program ---------- Post dopisany at 14:02 ---------- Poprzedni post napisany at 14:01 ---------- a tak poza tym to było coś widać pod śniegiem i lodem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 30 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Masz rację Bartek, u mnie wiocha pełną gębą i w schowku i w bagażniku za poza tym mieliście nie mówić, jak ja się teraz na mieście pokażę Miron, jak pamiętam jak byłem jeszcze dzieciakiem to moc auta określało się po tym ile ma rur wydechowych i ile ma na blacie. wiesz jak jest , nie mogłem się opanować z zazdrości Jak w BT twoje oglądałem to tez jest git (w końcu A5) , porób to 1.8 na 250PS i będzie ogień, bo samo auto robi wrażenie i nie będziesz narzekał że odkurzacz narazie nie da rady nic z tym robić bo nikt nie ogarnia nowego ECU tzn nie ma interfejsu żeby zgrać i wgrać program ---------- Post dopisany at 14:02 ---------- Poprzedni post napisany at 14:01 ---------- a tak poza tym to było coś widać pod śniegiem i lodem Było widać fajny ryj z ledami i dobrze dobrane felgi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Masz rację Bartek, u mnie wiocha pełną gębą i w schowku i w bagażniku za poza tym mieliście nie mówić, jak ja się teraz na mieście pokażę Miron, jak pamiętam jak byłem jeszcze dzieciakiem to moc auta określało się po tym ile ma rur wydechowych i ile ma na blacie. wiesz jak jest , nie mogłem się opanować z zazdrości Jak w BT twoje oglądałem to tez jest git (w końcu A5) , porób to 1.8 na 250PS i będzie ogień, bo samo auto robi wrażenie i nie będziesz narzekał że odkurzacz narazie nie da rady nic z tym robić bo nikt nie ogarnia nowego ECU tzn nie ma interfejsu żeby zgrać i wgrać program ---------- Post dopisany at 14:02 ---------- Poprzedni post napisany at 14:01 ---------- a tak poza tym to było coś widać pod śniegiem i lodem Było widać fajny ryj z ledami i dobrze dobrane felgi Felgi tylko 17'' na zimę a aura nie pozwala wciąż zmienić bo u nas ciagle pada śnieg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Szymek najlepszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 i ode mnie coby w końcu nastała białość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 stówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Najlepszego!!! Co bynta esa zaczęła jeździć Sent from Rns-e 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_9 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 wiosny życzę w życiu i przyrodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Dzięki koledzy za pamięć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadzik13 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Najlepszego Szymek!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Szymek sto lat...............w kamieniołomach:grin::grin: najlepszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Dzieńdobry. Szukam auta do ślubu. 90km od Wrocławia:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Termin podaj, bo nie wiem czy będę w kraju a poza tym już kilka weekendów mam zajętych bo co jacyś znajomi się hajtają to mam "robotę" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ohm Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Szymeniu Ty masz 20stki rotory tak? I z jakiego modelu one są? Czy to dedykowane do S6. Pytam bo dziś widziałem oszałamiające, skręcające karki przechodniom S7 Sportback, w kolorze Sepang Blue (jestem pewien,że to sepang, a sprawdzilem w konfiguratorze niemieckim lakiery exclusive i jest tylko sprintblau,dobrze koleś musiał zabulić za ten lakier) i na 21 calowych rotorach w takiej barwie jak Twoje. Auto ze Słowacji. Z początku myslalem ze to RS7,tak agresywnie wyglądał. 21zoll Rotor widze są normalnie w konfiguratorze audi.de Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Ja mam 20" ale klnę nieziemsko na nie ze względu na nasze drogi. Ja mam z RS4/5 z ET29 do "nadmuchanego" nadwozia. ładnie jedzie te nowe RS6, warte 119 tys euro ? Tyle wyszło przeze mnie skonfigurowane, mam możliwość zakupu na bardzo atrakcyjnych warunkach w DE, ale się zastanawiam żeby znowu nie żałować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Ja mam 20" ale klnę nieziemsko na nie ze względu na nasze drogi. Ja mam z RS4/5 z ET29 do "nadmuchanego" nadwozia. ładnie jedzie te nowe RS6, warte 119 tys euro ? Tyle wyszło przeze mnie skonfigurowane, mam możliwość zakupu na bardzo atrakcyjnych warunkach w DE, ale się zastanawiam żeby znowu nie żałować Ołly siet:facepalm::slina::slina: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lapek85 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Ja mam 20" ale klnę nieziemsko na nie ze względu na nasze drogi. Ja mam z RS4/5 z ET29 do "nadmuchanego" nadwozia. ładnie jedzie te nowe RS6, warte 119 tys euro ? Tyle wyszło przeze mnie skonfigurowane, mam możliwość zakupu na bardzo atrakcyjnych warunkach w DE, ale się zastanawiam żeby znowu nie żałować Ołly siet:facepalm::slina::slina: ale to przyśpiesza, masakra:slina: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 100-200 moja robi w 9.8 a RS'a w 8.3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi