Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B7 Crew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aż tak zdesperowany nie jestem bo w obecnym momencie budżet nie puszcza. Nie kupie najtańszego gwinta i będę się wkurzał tylko trzeba by wtedy coś konkretniejsze wykombinować a to jest większa kwota, tym bardziej że się zastanawiam czy nie kupić niedzielnego 3.0 TDI i tam zająć się pakowaniem większej kasy niż do auta które jest bardziej robocze :wink: To chce tylko zrobić bardziej stabilne na trasy bo szykuje mi się więcej KM do zrobienia w tym roku i pasuje w miare komfortowo sie czuć na trasie bo teraz za bardzo buja...

• Odpowiedzi 12,2 tys.
  • Wyświetleń 822,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

hejneken nie zgodze się ze zawias 1be jest twardy i gorszy od gwintu. Kilka lat jezdzilem na gwincie i na felgach 18 cali i było twardo. Przez ostatnie 2 lata w b7 na zawiasie 1be i zlego słowa nie mogę powiedzieć. Fakt ze na zakrętach auto się nie klei tak jak na gwincie ale komfort jazdy niebo a ziemia na 1be względem gwintu.

Opublikowano
  • Autor
42 minuty temu, Rafal1988Lodz napisał:

hejneken nie zgodze się ze zawias 1be jest twardy i gorszy od gwintu. Kilka lat jezdzilem na gwincie i na felgach 18 cali i było twardo. Przez ostatnie 2 lata w b7 na zawiasie 1be i zlego słowa nie mogę powiedzieć. Fakt ze na zakrętach auto się nie klei tak jak na gwincie ale komfort jazdy niebo a ziemia na 1be względem gwintu.

A jakie było to auto w którym miałeś gwint?

Opublikowano
  • Autor
47 minut temu, fox60 napisał:

Aż tak zdesperowany nie jestem bo w obecnym momencie budżet nie puszcza. Nie kupie najtańszego gwinta i będę się wkurzał tylko trzeba by wtedy coś konkretniejsze wykombinować a to jest większa kwota, tym bardziej że się zastanawiam czy nie kupić niedzielnego 3.0 TDI i tam zająć się pakowaniem większej kasy niż do auta które jest bardziej robocze :wink: To chce tylko zrobić bardziej stabilne na trasy bo szykuje mi się więcej KM do zrobienia w tym roku i pasuje w miare komfortowo sie czuć na trasie bo teraz za bardzo buja...

DTSLine kupisz za ok 1300zł - cakłkiem spoko gwint. Jak chcesz mieć sztywniejsze auto to zainwestuj w stabilizatory z S4 lub RS4

Opublikowano

a4 b5. b6 i b7 miałem 1be i lepiej mi się jezdzilo jeśli chodzi o komfort.

Opublikowano

w b7 miałem 1be i stabilizatory przod i tyl z rs4 kola 19 cali i fajnie się smigalo.

Opublikowano

Szukam ori Rotoròw 19" z niskim ET. Ma ktoś na sell ?

Opublikowano

Czy połączenie amortyzatorów Sachs + Eibach będzie dobrym wyborem? Szukam coś w zamian za 1BA

Wysłane z mojego XT1032

Opublikowano

Panowie wahacze w A6 C5 są takie same jak w naszych A4 ? Patrząc po numerach mają końcówkę A, gdzie B7 ma P ???
Wielu sprzedawców wpisuje wszystko razem przy zestawach wahaczy :huh:

Edytowane przez MAT1000

Opublikowano

Panowie jakie kodowanie pod wyłącznik airbag off? Trzecia cyfrę zmienić z 0 na 1? Dodam, że nie mam czujnika zajetosci oraz zapiecia pasa po stronie pasażera :) 

Opublikowano
Panowie jakie kodowanie pod wyłącznik airbag off? Trzecia cyfrę zmienić z 0 na 1? Dodam, że nie mam czujnika zajetosci oraz zapiecia pasa po stronie pasażera [emoji4] 

Założone juz? [emoji6]

Wysłane z iPhone
Opublikowano
2 godziny temu, shakal napisał:

Założone juz? emoji6.png

Wysłane z iPhone

Prawie, obecnie patrzę na kodowania pod B7 :decayed: A Ty jak tam ? 

Opublikowano
Prawie, obecnie patrzę na kodowania pod B7 :decayed: A Ty jak tam ? 

Chwilowo brak czasu żeby auto umyć a o grzebaniu nawet nie wspomnę :facepalm:

PS. Naklejka poszła w poniedziałek [emoji6]

Wysłane z iPhone
Opublikowano
28 minut temu, shakal napisał:

Chwilowo brak czasu żeby auto umyć a o grzebaniu nawet nie wspomnę :facepalm:

PS. Naklejka poszła w poniedziałek emoji6.png

Wysłane z iPhone

W No pada cały czas więc zostaje grzebanie w wnętrzu :decayed: 

Opublikowano

Hej czy użytkownik o nicku janusz78 należy do B7 Crew?

Opublikowano

Ile jest wart pakiet światło? Chodzi o 8x białe 4x czerwone z wiązkami i kostkami.

Opublikowano

zakładał ktoś żarówki do halogenow ledowe i może coś polecić ?? żeby było mocne białe światło 

Opublikowano
21 godzin temu, Grethic333 napisał:

zakładał ktoś żarówki do halogenow ledowe i może coś polecić ?? żeby było mocne białe światło 

http://sklep.motohid.pl/pl/p/H8-LED-10x-5W-Epistar-LED-LENS-50W-biala-4500k/822

+

http://sklep.motohid.pl/pl/p/Adapter-LED-H8-H11-H16-XL-Przeciwmgielny-Corner-Kasownik/1044

Opublikowano

Panowie gdzieś kiedyś żuciło mi się w oczy że ktoś miał założone uniroyale rainsport 3 na 9 j 225/35/19 i nie wiem kto to taki . Ogólnie chciałbym widzieć jak ta opona rozkłada się na feldze .

Opublikowano

ucho.77 ma 225/35 na 8.5J

U mnie jest 235/35 na 9.5J