Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B7 Crew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 11.06.2020 o 12:38, jolley napisał:

Ładuj sprzęgło LUK. Czy dwumas będzie u Ciebie do wymiany? Wątpię. U mnie po 245kkm dwumas był ok. Wymieniony tylko kpl sprzęgła - tarcza, docisk itp

ja niedawno wymieniałem na SACHS kpl sprzęgło, tarcza docisk, łożysko oporowe. Mechanik stwierdził, ze dwumasa jest w stanie bdb i nie jest konieczna wymiana. Przebieg 268 k. 
Drgań żadnych nie ma, więc nie ma chyba sensu pchać sie w koszta 

• Odpowiedzi 12,2 tys.
  • Wyświetleń 823,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Napisze ktoś jakie wartości są dopuszczalne w logach statycznych grupa 90 i 93 silnik BFB?

Opublikowano
29 minut temu, pelonek1 napisał:

Napisze ktoś jakie wartości są dopuszczalne w logach statycznych grupa 90 i 93 silnik BFB?

W 90 -> 0 z możliwymi wahaniami +/-1 i w 93 -3 do +6. Podczas normalnej jazdy, kiedy działa "zmienna faza", w 90 przestawia się średnio o 20cf

Edytowane przez przem8

Opublikowano
2 minuty temu, przem8 napisał:

W 90 -> 0 z możliwymi wahaniami +/-1 i w 93 -3 do +6. Podczas normalnej jazdy, kiedy działa "zmienna faza", w 90 przestawia się średnio o 20cf

Podziękował.

Opublikowano

Koledzy mam kilka pytań odnośnie elementów podsufitki sline a nie sline w b7

1. Czy plastiki słupków są takie same w B6 i B7? Mam na oku dobry stan z b6 właśnie do mojej b7 chodzi mi o wszystkie plastiki od ciemnej podsufitki sline 

2. Czy półka tylna w sedanie jest w innym kolorze w wersji sline i nie sline? 

3. Czy półka z B6 że składana kanapą podejdzie do B7 bez składanego oparcia? 

Z góry dzięki za pomoc 

Opublikowano

hejka

kolekcjonuje ktoś modeliki 1:18?

WWW.FOTOSIK.PL

Fotosik.pl to idealne miejsce na Twoje zdjęcia i realizowanie pasji fotografią.

jest kilka szt do sprzedania...der noje sztuken haha z de przyjechało

...chyba jeszcze zostało 1 rs4 b7 w kombi

Opublikowano

Mam radio bns 5.0 wczoraj wieczorem wssytako było okej. Dzisiaj rano po przekręceniu stacyjki nic się nie dzieje nie reaguje na żaden przycisk. Płytę oddaje i bierze. Gdzie szukać przyczyny? 

Opublikowano

Pany po zgaszeniu nagrzanego auta mam dziwny pierd z okolic jak na załączonym filmie. Co to może być? Pewnie jakoś zawór upustowych czy coś tylko który?

Opublikowano

Dla mnie ten dźwięk jest najbliższy dźwiękom jakie wydaje napinacz - jego solenoid. Odłącz wtyczkę od napinacza i ponów próbę.

Opublikowano

Tego z tylu? Wymieniałem go 2 lata temu ;)  Dziwek wydobywa się z miejsca na filmie. Myślałem ze to z kata ale nie. Z napinacza tez nie bo słychać ewidentne z tego miejsca na filmie. Jak będę wiczorem w domu to spróbuje macać ręka te zawory i może wyczuje który pierdzi.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy w lampie eu i Anglik są takie same klosze? Muszę wyminic klosz bo pękł wiec bym rozkleił i przełożył? I to samo pytanie czy w zwykłej lampie i bixenon klosz jest ten sam? 

Opublikowano
3 godziny temu, kamil-vag napisał:

Klosze są takie same

Czyli jak np kupię zwykła lampe z Anglika i przeloze klosz do mojego bixenonu to będzie git? ;) W lewej pękł mi klosz stąd taki zabieg.

I jeszcze mam pytanie odnośnie prawej całej lampy. W prawej pękł klosz i urawło zaczpy. Czy jak kupie lampe z anglika zwykła to mogę do tego plastiku z uchwytami przełożyć cały mój środek z bixa? Zagra to? Bo w sumie bez esnu dawać 600 zł za używaną lampę jak anglika można kupić za 50 a mój środek cały jest ok.

Edytowane przez Damianq

Opublikowano

Cześć wszystkim.

Poszukiwana w najbliższym czasie B7 2.0tfsi quattro. Najlepiej w sedanie, avant musi sprostać dużo większym wymaganiom ? Konieczne bogate wyposażenie, niekoniecznie sline zewnątrz. Budżet 30-35k, zależny od auta. Ktoś myśli o sprzedaży? 

Opublikowano

A może tutaj ktoś odpowie na mój 41 post w poniższym temacie. Z góry dziękuję.

Opublikowano

Powitać. 

Panowie, ktoś się orientuje czy mata zajętosci fotela w b7 jest częścią wymienna, czy jest zintegrowana z gąbką?

Opublikowano

Można wymienić. Jest naklejona na gąbkę.

Opublikowano

U mnie wygląda jakby była wewnątrz gąbki...jest to mozliwe???

Opublikowano

Może @black_edition podpowie?

Opublikowano

Jest po prostu naklejana . Wydaje ci się że wewnątrz bo wgłębiona jest w gąbkę