Grzehu Opublikowano 7 Września 2014 Opublikowano 7 Września 2014 czy znaczki z klapy tył "A4", "1.8T" oraz "COOO" zdejmę i nie pozostaną dziury ?
POWER-KRIS Opublikowano 7 Września 2014 Opublikowano 7 Września 2014 W b6 wszystke wywaliłem i na taśmę dwustronna tylko były więc śmiało.
Frodus Opublikowano 7 Września 2014 Opublikowano 7 Września 2014 Jak u siebie zrywalem to trochę taśmy zostało na lakierze. Wyczyscilem gumka szkolną :-P i na koniec poprawiłem mleczkiem koloryzujacym i jest cacy. Tylko za mocno trzec nie można
Bieniek Opublikowano 7 Września 2014 Opublikowano 7 Września 2014 Jak u siebie zrywalem to trochę taśmy zostało na lakierze. Wyczyscilem gumka szkolną :-P i na koniec poprawiłem mleczkiem koloryzujacym i jest cacy. Tylko za mocno trzec nie można Fajnie to musi wygladac jak wypluczesz wszystkie wypelniacze Nie polecamy tutaj takiej fuszerki
Frodus Opublikowano 7 Września 2014 Opublikowano 7 Września 2014 (edytowane) Nie nie. Nic takiego. Na drobne kawałki taśmy mogłem sobie pozwolić. Wielokrotnie auto było myte i jest dobrze. Przy dużych fragmentach taśmy byłby problem.Swoją drogą to jak ogarnę w końcu samochód i kilka modów które ciągle mi po głowie chodzą, to i tak pełne malowanie zrobię ze zmianą koloru EDIT. Bieniek, za jakiś czas i tak będę miał interes do Ciebie Edytowane 8 Września 2014 przez Frodus
Grzehu Opublikowano 8 Września 2014 Opublikowano 8 Września 2014 Dziękuje za odpowiedzi będę w niedługim czasie działał
Janusz72 Opublikowano 8 Września 2014 Opublikowano 8 Września 2014 Zawsze zapomne się zapytać ekspertów, mam w boczkach drzwi czerwone lampki, i moje pytanie to- czy to ma się świecić czy to tylko odblaski?
oprych Opublikowano 8 Września 2014 Opublikowano 8 Września 2014 jak nie świecą to na pewno odblaski no chyba ze masz wszystkie żarówki uwalone ale to mało prawdopodobne najlepiej wyciągnij delikatnie podważ od dołu i będziesz wiedział
Tomeks Opublikowano 8 Września 2014 Opublikowano 8 Września 2014 One chyba świeca tylko,jak jest pakiet światło
RS Opublikowano 8 Września 2014 Opublikowano 8 Września 2014 No wlasnie chyba- nie wiem czy w B6 jest to samo, ale w B6 siostry nie ma pakietu światło , ale te lampki sie świecą....
grzesiek646 Opublikowano 8 Września 2014 Opublikowano 8 Września 2014 U mnie swieca, ale mam pakiet swiatlo. Panowie podrzucicie temat o zestawie BT firmy Bury. Jakis czas temu widzialem ladne foty jak ktos to zamontowal chyba w B6 ale w zaden sposob teraz nie moge tego znalezc :/
Grzehu Opublikowano 11 Września 2014 Opublikowano 11 Września 2014 (edytowane) Pytanie http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2e540c2ee3e09e28.html nr 1 czy tam nie powinna być jakaś kratka ? jest dziura na przestrzał. Od strony kierowcy jest tunel doprowadzający powietrze a z lewej nie ma nic. Tak ma być ? nr 2 czy wyciągnę ten szary element bez wyciągania zderzaka ? jest gdzieś opisane jak go wytargać nie uszkadzając niczego ? Edytowane 11 Września 2014 przez gumish
danielo Opublikowano 11 Września 2014 Opublikowano 11 Września 2014 odp1 powinna być zaślepka prostokątny plastik na zatrzaski odp2 blęda jest przykręcana do zderzaka na chyba 4 śruby odkręcasz i zdejmujesz
H4mm3R Opublikowano 11 Września 2014 Autor Opublikowano 11 Września 2014 ad1 jest zaślepka imitująca wlot ale oddzielnie jej nie kupisz w ASO, tylko z kratką. ad2 od dołu masz 3-4 śrubki
Grzehu Opublikowano 11 Września 2014 Opublikowano 11 Września 2014 czy 2 czy 4 nie ważne i tak muszę zderzak demontować H4mm3R masz może numer tej całej kratki ?
Rekomendowane odpowiedzi