gabalo Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Jest wieczór trzeba się wyluzować i bez spiny napić się piwa. W końcu to wolny kraj Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka JEstem za bo już wszyscy zaczynamy niepotrzebne wpisy robić...no cóż wasze zdrowie koledzy
fox60 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Panowie skończył mi się amortyzator na przedzie i pasuje go wymienić i takie oto pytanie Jakiej firmy amortyzatory polecacie do A4 B7 w 2.0 TDI żeby to w miarę dużo wytrzymało? Mam zawias 1BA i muszę przy nim zostać na razie, temu chce kupić nowe amorki żeby to jeszcze na chwile wystarczyło.
strazak990 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Jest wieczór trzeba się wyluzować i bez spiny napić się piwa. W końcu to wolny kraj Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka JEstem za bo już wszyscy zaczynamy niepotrzebne wpisy robić...no cóż wasze zdrowie koledzy Zdrowie
hutch1 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 (edytowane) Pisz Toma Dzika albo Wandeja doradza ale pewnie będzie bilstein Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Edytowane 22 Sierpnia 2016 przez hutch1
pajda Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Ale poprostu jeśli poza AC płace dodatkową skłądke za to żeby 2 razy w roku móc wymienić dowolną szybę w aucie na koszt ubezpieczyciela, i płace to juz 4 rok to chcę z tego skorzystać... Całkowicie popieram FroS-t'a... A co to znaczy, że w takim razie płacisz za to, że jeżeli coś się z nimi stanie to możesz je wymienić? Czy jak sam ją rozdupcysz bo masz taką zachciankę...? No stary... Patologia. bez przesady, ubezpieczenie AC jest dobrowolne, co nasz kolega gabalo będzie sobie z niego likwidował ( czy to szybę, czy 75% wartości samochodu to uj nam do tego) takie jego prawo Dokładnie +1Ja ostatnio robiłem szybę z AC i jestem do przodu [emoji6]
H4mm3R Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Ostatnio była mowa o CLH, tu cały zestaw http://a4-klub.pl/index.php?/topic/330942-slaski-bazar/page-21#entry4911593
FroS-t Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 (edytowane) Ale poprostu jeśli poza AC płace dodatkową skłądke za to żeby 2 razy w roku móc wymienić dowolną szybę w aucie na koszt ubezpieczyciela, i płace to juz 4 rok to chcę z tego skorzystać... Całkowicie popieram FroS-t'a... A co to znaczy, że w takim razie płacisz za to, że jeżeli coś się z nimi stanie to możesz je wymienić? Czy jak sam ją rozdupcysz bo masz taką zachciankę...? No stary... Patologia. bez przesady, ubezpieczenie AC jest dobrowolne, co nasz kolega gabalo będzie sobie z niego likwidował ( czy to szybę, czy 75% wartości samochodu to uj nam do tego) takie jego prawo Dokładnie +1Ja ostatnio robiłem szybę z AC i jestem do przodu [emoji6] No niesamowity jest tok myślenia niektórych naprawdę, myślałem że za ubezpieczenie płaci się po to że jak coś się stanie to maja wyłożyć kasę na stół a jak nic się nie przydarzy to nie płaca to chyba logiczne ,ale gratuluje pomysłowości, płace a że nic się nie stało to sam sobie zniszczę może dostane coś lepszego w sumie w Moim aucie to mam maskę do lakierowania przed korektą, ale głupek ze mnie, lecę do Castoramy po śrubokręt opierdole cała maskę a jutro zgłoszę wandalizm i prosze jak znalazł, będzie lakierowanie na free, i reflektory sie nadają do korekty, a co tam, młotek i jazda..... a potem pretensje do całego świata jak coś się stanie naprawdę że ja przecież miałem S-liny, srajny, grille S4 i inne cuda pozakładane a oni zamienniki, amortyzacje i inne rzeczy liczą złodzieje...... no ale jak widać "taki mamy klimat" w kraju, potem jest jak jest.......dobra starczy bo pochwale się w temacie jak auto wróci z lakierowania Jak zawsze bez urazy Edytowane 23 Sierpnia 2016 przez FroS-t
H4mm3R Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Niektórym tutaj to by się przydała....
gabalo Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Ale poprostu jeśli poza AC płace dodatkową skłądke za to żeby 2 razy w roku móc wymienić dowolną szybę w aucie na koszt ubezpieczyciela, i płace to juz 4 rok to chcę z tego skorzystać... Całkowicie popieram FroS-t'a... A co to znaczy, że w takim razie płacisz za to, że jeżeli coś się z nimi stanie to możesz je wymienić? Czy jak sam ją rozdupcysz bo masz taką zachciankę...? No stary... Patologia. bez przesady, ubezpieczenie AC jest dobrowolne, co nasz kolega gabalo będzie sobie z niego likwidował ( czy to szybę, czy 75% wartości samochodu to uj nam do tego) takie jego prawo Dokładnie +1Ja ostatnio robiłem szybę z AC i jestem do przodu [emoji6] No niesamowity jest tok myślenia niektórych naprawdę, myślałem że za ubezpieczenie płaci się po to że jak coś się stanie to maja wyłożyć kasę na stół a jak nic się nie przydarzy to nie płaca to chyba logiczne ,ale gratuluje pomysłowości, płace a że nic się nie stało to sam sobie zniszczę może dostane coś lepszego w sumie w Moim aucie to mam maskę do lakierowania przed korektą, ale głupek ze mnie, lecę do Castoramy po śrubokręt opierdole cała maskę a jutro zgłoszę wandalizm i prosze jak znalazł, będzie lakierowanie na free, i reflektory sie nadają do korekty, a co tam, młotek i jazda..... a potem pretensje do całego świata jak coś się stanie naprawdę że ja przecież miałem S-liny, srajny, grille S4 i inne cuda pozakładane a oni zamienniki, amortyzacje i inne rzeczy liczą złodzieje...... no ale jak widać "taki mamy klimat" w kraju, potem jest jak jest.......dobra starczy bo pochwale się w temacie jak auto wróci z lakierowania Jak zawsze bez urazy Jesli masz s-line czy s4 i płacisz pakiet ubezpieczenia uwzględniając takie wyposażenie oraz części pierwszego montażu to nie masz się co martwić..... Zwrócą Ci za to napewno....ale jesli masz wyrezane auto a płacisz składkę po najniższej lini oporu to pózniej faktycznie jest płacz..... ProsteWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
FroS-t Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Widzisz jaką wojnę rozpętałeś a już wczoraj każdy poszedł pić teraz jeszcze jakieś maści potrzebne oprócz wódy.....
gabalo Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Widzisz jaką wojnę rozpętałeś a już wczoraj każdy poszedł pić teraz jeszcze jakieś maści potrzebne oprócz wódy..... Zastanów sie najpierw kto i co rozpętał? Ok? Ja sie spokojnie zapytałem co i jak...a co niektórzy...no...Tak jak wyżej H4mm3r pokazał, jest taki specyfik na takie okazje, niech co niektórzy najpierw nasmarują sie nim tu i tam, a potem dopiero możemy wypić piwo... Nawet razem
pajda Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Powiem tak że mi akurat to było potrzebne bo dostałem kamykiem w szybę i nawet nie wiem kiedy a za pare dni już była kreska na 20 cm. Zgłosiłem szkode i po temacie kasa do przodu i tyle. Po to się płaci żeby z tego korzystać I tak jak kolega pisze ze zawsze możesz doposażyc auto w ubezpieczeniu, płacisz większą składkę ale potem nie ma beczenia jak krowa na pastwisku
FroS-t Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Nie muszę się zastawiać Damian kto i co rozpętał , wypowiedziałem tylko swoje zdanie na temat Twojego pomysłu i tyle nic więcej a pisząc o "wojnie" oczywiście żartowałem i pisałem to z przymrużeniem oka, nikogo nie cisnę i nie miałem zamiaru być złośliwy czy to do Ciebie czy pajdy, bo nie po to dołączyłem do forum żeby się spinać..... tak na marginesie to "maści" żadnych też nie potrzebuje, to chyba tyle w tym temacie....
H4mm3R Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Proponuję taką formę pogodzenia się
gabalo Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Proponuję taką formę pogodzenia się Może być, tyle że bedziemy sie autami stukać tak, a potem każdy do swojego ubezpieczyciela i na AC
hutch1 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 (edytowane) +1 Edytowane 23 Sierpnia 2016 przez hutch1
Mizur138 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Panowie warto kupic za taka cene ? Oraz duzo roboty jest z wymiana glosnikow i montażem ?? http://allegro.pl/naglosnienie-bose-audi-a4-b6-b7-sedan-glosniki-i6134011871.html
Chudy112 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 (edytowane) Ostatnio kupiłem zestaw bose do sedana bez 2 głośników z blendami wiazka subem wzmacniaczem i centralnym głośnikiem za 350 zł Przekłada na bose zajęła mi z 6-7 h ale poradziłem sobie tak jak to Kaju mi napisał najwięcej roboty przygotowanie terenu hehe rozbebeszenie pacjenta Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka Edytowane 23 Sierpnia 2016 przez Chudy112
rafi10612 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Czarny wzmak którego nie warto brać Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi