afroo. Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Popraw link. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 4 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 link nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strazak990 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 (edytowane) https://lh3.googleusercontent.com/2Z2-qxva-vvgLWiXj1JOMyqSqGgl9UG3cKrn4HIdqUFraEmY4XAlXn-Y-TxmAeLOeuLb8244l59ENA=w1366-h768-rw-no Może teraz. Edytowane 4 Stycznia 2017 przez strazak990 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Wzuć to do https://postimage.org/i wklej zdjęcie jak należy poprzez dodanie grafiki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strazak990 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 (edytowane) Dzięki. i jak koledzy ma ktoś jakiś pomysł ?? Wiem że mój problem nie dotyczy tego tematu ale tutaj są fachowcy najlepsi Edytowane 4 Stycznia 2017 przez strazak990 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Dziwne, że masz dla pasażera i kierowcy. Na początek sprawdzaj bezpieczniki, potem czy idzie prąd do kostek i jak wyglądają kable Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Sprawdź wtyki w klimatroniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gilas Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 mnie też dorwało ale tylko fotel kierowcy juz wyciągnięty został klimatronik i poprawione kostki ale dalej to samo Wysłane z galaxy S5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strazak990 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Własnie to jest dziwne ze obydwa fotele . bezpieczniki ok. Klimatronik wyciągne i zobacze . ale tylna kanapa działa normalnie grzeje tylko własnie problem z przodem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian19886 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Mi tez nie grzaly przednie fotele problem byl nie wiem jak fachowo sie nazywa ale jest on umieszczony w tyle siedziska. Po przy lutowaniu nowych zaczely grzac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strazak990 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Czyli najlepiej też spróbować tył odłaczyć i zobaczyć czy coś się zmieni ?czy to bez sensu...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomastbg Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Panowie potrzebuję przełącznik świateł z końcówka D ma ktoś na zbyciu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hutch1 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Taki ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizur138 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Dnia 10.01.2017 o 16:34, hutch1 napisał: Taki ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Kurde mogłem tutaj pisac bo potrzebowałem tez a na allegro naciołem sie dwa razy,dopiero za 3 razem dostalem ORI. Przekładal ktos z was dzwi tylnie,duzo roboty jest oraz ile mniej wiecej czasu trzeba poswiecic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strazak990 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Dnia 7.01.2017 o 17:43, H4mm3R napisał: Sprawdź wtyki w klimatroniku Tomek a istnieje także że coś w klimatroniku padło?? dzisiaj posprawdzałem wszystko wtyki w klimatroniku wtyki przy fotelach kable sa okej... a wątpie by dwa fotele poszły w tym samym momencie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 15 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Inny klimatronik na podmiankę i sprawdzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strazak990 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Ciężki temat aby od kogoś zapożyczyć ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gabalo Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Panowie, pod maska na pokrywie silnika znaczek audi mam luźny i grzechoczę, nie jest urwany ani nic tylko chyba klej puścił i klekocze po 2 mm w prawo i w lewo... ma ktoś może pomysł jak to unieruchomić? Klej na gorąco i przyłożyć w dwóch punktach? Jakieś propozycje? Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Klej polimerowy albo zwykła kropelka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM3K Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 1 godzinę temu, gabalo napisał: chyba klej puścił tam kleju nie ma. Są tylko zaczepy. Pewnie się któryś ukruszył albo coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi