vwbartus Opublikowano 6 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 9 minut temu, afroo. napisał: ucho.77 ma 225/35 na 8.5J U mnie jest 235/35 na 9.5J a masz jakąś fote jak to wygląda chodzi mi bardziej o rozłożenie tej opony na feldze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 6 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 50 minut temu, vwbartus napisał: Panowie gdzieś kiedyś żuciło mi się w oczy że ktoś miał założone uniroyale rainsport 3 na 9 j 225/35/19 i nie wiem kto to taki . Ogólnie chciałbym widzieć jak ta opona rozkłada się na feldze . mat1000 ma chyba 235/35 UR3 na 9j... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 7 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 235/35/19 na 9J Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 7 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 21 godzin temu, vwbartus napisał: a masz jakąś fote jak to wygląda chodzi mi bardziej o rozłożenie tej opony na feldze Najwcześniej środa wieczór mogę coś strzelić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vwbartus Opublikowano 7 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 48 minut temu, MAT1000 napisał: 235/35/19 na 9J 38 minut temu, afroo. napisał: Najwcześniej środa wieczór mogę coś strzelić. dzięki panowie zamawiam 225/35/19 a powiedźcie jak wrażenia z jazdy na tej oponie ? Nigdy nie jeździłem na niej , sugerując się opiniami w necie to wypada naprawdę dobrze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 7 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Klei pięknie na mokrym i suchym tylko ścianki dosyć miękkie i przy szybkich łukach czuć myszkowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 7 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Według mnie opona rewelka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 7 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Panowie gdyby ktoś demontował tylny zderzak w avancie S-line to prosiłbym o fotki wewnętrznej części od prawej strony do lewej. Zależy mi na dość bliskich szotach, bo w necie wsio z daleka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LChris Opublikowano 7 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Wydaje mi się ze zderzaki są takie same tylko dyfuzor jest inny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 7 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 (edytowane) Chciał sprawdzić czy w Avancie jest zaznaczony miejsce do wycięcia pod obrysówki... Z przodu jest to zaznaczone ale czy z tyłu też Edytowane 7 Marca 2017 przez Norbas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 8 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 7 godzin temu, Norbas napisał: Chciał sprawdzić czy w Avancie jest zaznaczony miejsce do wycięcia pod obrysówki... Z przodu jest to zaznaczone ale czy z tyłu też Z tyłu nie ma bo wycinałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 8 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Godzinę temu, H4mm3R napisał: Z tyłu nie ma bo wycinałem... Ehh, a miałem cichą nadzieję Jak wycinałeś to wzorowałeś się na ori miejscu czy tak jak Ci się podobało? Te odbłyśniki z tyłu też chyba są specjalnie wyprofilowane jak z przodu tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moglaj80 Opublikowano 8 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 dobrze wiedzieć Norbert ja już tył mam kupiony z plastikami mocujących szukam jeszcze przodu ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 8 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 42 minuty temu, moglaj80 napisał: dobrze wiedzieć Norbert ja już tył mam kupiony z plastikami mocujących szukam jeszcze przodu ??? Marcin ty masz w avancie tego swojego bolida? Ile dawałeś za obrysy na tył i kiedy montaż? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 8 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Ehh, a miałem cichą nadzieję Jak wycinałeś to wzorowałeś się na ori miejscu czy tak jak Ci się podobało? Te odbłyśniki z tyłu też chyba są specjalnie wyprofilowane jak z przodu tak? Jak dobrze pamiętam to jest tam takie przetłoczenie i to był mój odnośnik do określenia w którym miejscu będzie otwór na odbłyśnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 8 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 11 godzin temu, Norbas napisał: Chciał sprawdzić czy w Avancie jest zaznaczony miejsce do wycięcia pod obrysówki... Z przodu jest to zaznaczone ale czy z tyłu też Miejsca nie ma, bo avant amerykaniec nie miał z tyłu odbłyśników, były tylko w sedanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 8 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 54 minuty temu, H4mm3R napisał: Jak dobrze pamiętam to jest tam takie przeliczenie i to był mój odnośnik do określenia w którym miejscu będzie otwór na odbłyśnik. Wsio ladnie przypasowało? Masz może jakieś foty z bliska? 41 minut temu, MAT1000 napisał: Miejsca nie ma, bo avant amerykaniec nie miał z tyłu odbłyśników, były tylko w sedanie. Wiem, wiem. Miałem porostu cichą nadzieję, że jest coś takie jak z przodu. Tak w ogóle to nie rozumiem dlaczego w avancie tego nie montowali... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 8 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 tylko dyda avant jak przyplyna z usa mial obrysy z tyłu , ale to amerykance jeden egzemplarz wypuscili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moglaj80 Opublikowano 8 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Ja dałem za nowe oem z plastikami mocujących 47 dolarów montaż dopiero jak będę w pl za jakieś 2 lub 3 miesiące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 8 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 6 godzin temu, Norbas napisał: Wsio ladnie przypasowało? Masz może jakieś foty z bliska? Jak dobrze wytniesz to będzie pasować. Zrzuć zderzak i zrobisz to intuicyjnie - to tak jak z ruchaniem, wiesz w który otwór włożyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi