Rabbi Opublikowano 29 Stycznia 2018 Opublikowano 29 Stycznia 2018 12 minut temu, rafi a4 napisał: Cześć Pany! Potrzebuje kontakt do ''turzol'', odnośnie felg z działu sprzedam, ale nie mogę mu wysłać PW Poradzicie coś??? Napisz w B6 Division
LChris Opublikowano 30 Stycznia 2018 Opublikowano 30 Stycznia 2018 23 godziny temu, gabalo napisał: Panowie mam taką sytuacje... Mniej więcej raz na +/- 20 odpaleń auta nie podświetla się klimatronik...wszystko działa idzie nim sterować tylko poprostu żaden z wyświetlaczy sie nie podświetla, wystarczy zgasić i odpalić ponownie auto i znów jest OK.... Ostatnio przy wymianie radia wpadł nowy klimatronik i dalej to samo, średnio raz w tygodniu się nie podświetla więc to na bank nie wina klimatronika... miał ktoś już takie przygody ??? Też tak mam, już 3 klimatronik i to samo.
gabalo Opublikowano 30 Stycznia 2018 Opublikowano 30 Stycznia 2018 To na 100% nie wina klimatronika... ale czego wina to też nie mam pojęcia
Norbas Opublikowano 31 Stycznia 2018 Opublikowano 31 Stycznia 2018 20 godzin temu, gabalo napisał: To na 100% nie wina klimatronika... ale czego wina to też nie mam pojęcia Posprawdzajcie kostki, przeczyście sprejem kontakt s lub coś podobnego. Może pomoże.
Damianq Opublikowano 2 Lutego 2018 Opublikowano 2 Lutego 2018 Chłopaki czytam forum ale nie mogę znaleść informacji czy da się ustawić inspekcje serwisowa na dowolne km. Przykładowo chciałbym ustawić sobie inspekcje co 12 tysi lub 1 rok. Czy coś takiego jest możliwe? Posiadam VCDS’a od Majfrenda. Autko jak w opisie
beny2303 Opublikowano 2 Lutego 2018 Opublikowano 2 Lutego 2018 Wszystko możesz. Nie ma problemu. Wujek Google i masz co chcesz
MarcinL Opublikowano 6 Lutego 2018 Opublikowano 6 Lutego 2018 (edytowane) Panowie, szukam przełącznika 8E1 919 094 D 5PR i kompletnie nigdzie go nie ma. Znalazłem jedną ofertę na aledrogo ale ponad 100zł, a w ASO nówka 166zł Jest jakiś zamiennik na to czy tylko nówkę zostaje mi kupić? edit: ja głupi.. wpisałem z przerwami numer części, a trzeba też próbować 8E1919094D i wtedy wyskoczy. Nie było tematu Edytowane 6 Lutego 2018 przez Marcin Lipiński
Damianq Opublikowano 6 Lutego 2018 Opublikowano 6 Lutego 2018 Panowie czy żeby w B7 wyjąć kratki w zderzaku przednim (te obok halogenów) trzeba zdejmować zderzak? Dziś zauważyłem, że mechanik się nie popisał i źle je założył, nie spasowały się idealnie i muszę to poprawić.
Rabbi Opublikowano 6 Lutego 2018 Opublikowano 6 Lutego 2018 2 minuty temu, Damianq napisał: Panowie czy żeby w B7 wyjąć kratki w zderzaku przednim (te obok halogenów) trzeba zdejmować zderzak? Dziś zauważyłem, że mechanik się nie popisał i źle je założył, nie spasowały się idealnie i muszę to poprawić. Jeśli zderzak s-line to kratki są wyjmowane a jak zwykły to nie
muunv Opublikowano 6 Lutego 2018 Opublikowano 6 Lutego 2018 W s-line siedza na zaczepach. Delikatnie, z glowa i wyjda Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Damianq Opublikowano 6 Lutego 2018 Opublikowano 6 Lutego 2018 Zapomniałem napisać, że zderzak zwykły (jeszcze ) . No cóż zrobi się cieplej i czeka mnie ściąganie zderzaka
Animal Opublikowano 8 Lutego 2018 Opublikowano 8 Lutego 2018 (edytowane) Damian, tak jak już Rabbi wspomniał, w zwykłym zderzaku kratek się nie ściąga. Demontowalne są w zderzaku S-Line. Nie za bardzo wiem co mogło Ci się tam źle spasować. Masz fotkę? Edytowane 8 Lutego 2018 przez Animal
Damianq Opublikowano 9 Lutego 2018 Opublikowano 9 Lutego 2018 W dniu 8.02.2018 o 15:32, Damianq napisał: Dodam jutro fotkę Strona lewa (patrząc z przodu auta): Strona prawa (patrząc z przodu): Tak jak pisałem, odebrałem auto od mechanika i kratki tak odstają, nie wym co tam było kombinowane, ale nie miałem już czasu żeby to ogarnął i odpuściłem. Chciałem poprawić to sam. Muszę ściągać zderzak?
muunv Opublikowano 9 Lutego 2018 Opublikowano 9 Lutego 2018 Sproboj zdjac oslone pod autem, wtedy pod samochodem sie do tego dostaniesz. Lepsze to, niz sciaganie zderzaka [emoji12]Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
muunv Opublikowano 9 Lutego 2018 Opublikowano 9 Lutego 2018 Ma ktos na felgach delikatnie naciagniete opony uniroyal? Jak to sie uklada na feldze? Chce wrzucic 225/35/19 na 9j. Bedzie uniroyal jakos wygladac?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
afroo. Opublikowano 9 Lutego 2018 Opublikowano 9 Lutego 2018 (edytowane) 8 minut temu, muunv napisał: Ma ktos na felgach delikatnie naciagniete opony uniroyal? Jak to sie uklada na feldze? Chce wrzucic 225/35/19 na 9j. Bedzie uniroyal jakos @ucho.77 ma 225/35 ale na 8.5J Edytowane 9 Lutego 2018 przez afroo.
muunv Opublikowano 9 Lutego 2018 Opublikowano 9 Lutego 2018 Ma ktos z obecnych tablice na magnesy w blendzie z s4? Ew na tasme dwustronna. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Norbas Opublikowano 9 Lutego 2018 Opublikowano 9 Lutego 2018 @vwbartus miał na pompeiach uniroyal 225
gabalo Opublikowano 9 Lutego 2018 Opublikowano 9 Lutego 2018 Panowie jakie powinno być kodowanie BT, tak zeby na RNS-E działał SDS a jednocześnie z kierownicy szło na odbierać i nawiązywać połączenia przez BT?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi