ucho.77 Opublikowano 16 Marca 2018 Opublikowano 16 Marca 2018 (edytowane) W dniu 12.03.2018 o 11:24, black4 napisał: Witajcie, Panowie spece mały offtop do jakiego ET można bezpiecznie zejść z tyłu w A4 B7 na 1BV przy feldze 8" i gumie 235 (Rainsport3) ? ET24 ? 26? Pozdrawiam 30tka będzie naj bo to będzie "balon" i przy zrobieniu felgi równo z blotnikiem opona będzie wystawac Na tył spokojnie możesz 5mm dystans dać Edytowane 16 Marca 2018 przez ucho.77
Młody_drog Opublikowano 16 Marca 2018 Opublikowano 16 Marca 2018 11 godzin temu, KewsonND napisał: Panowie co powiecie o ręcznej polerce? Chodzi mi o nałożenie powłoki ceramicznej samemu zaznaczając iż jestem w tym "typowym Januszem" chodzi mi dokładniej o porządne umycie auta mam szampon z naturalnym PH rękawice detalingową, ręczniki, dobrą chemie do auta i chciałbym chociaż trochę się pozbyć mikro rys które widać na latarce, a nie chcę dawać teraz auta do firmy która się tym zajmuje bo mam dużo wydatków jest sens w ogóle babrania się z tym czy odpuścić bez maszyny?? Pozdrawiam Ogólnie to VAGowe lakiery są strasznie twarde i ciężko jakiekolwiek rysy ręcznie wyciągnąć. Narobisz się jak głupek a efekt może być niesatysfakcjonujący. Wg. mnie, nakładanie ceramiki bez poprawnego przygotowania powierzchni mija się z celem. Tym bardziej, że samo nałożenie ceramiki też nie jest łatwe
black4 Opublikowano 16 Marca 2018 Opublikowano 16 Marca 2018 Grzegorz (Ucho.77) Dzięki wielkie za info, Pozdrawiam
KewsonND Opublikowano 16 Marca 2018 Opublikowano 16 Marca 2018 1 godzinę temu, Młody_drog napisał: Ogólnie to VAGowe lakiery są strasznie twarde i ciężko jakiekolwiek rysy ręcznie wyciągnąć. Narobisz się jak głupek a efekt może być niesatysfakcjonujący. Wg. mnie, nakładanie ceramiki bez poprawnego przygotowania powierzchni mija się z celem. Tym bardziej, że samo nałożenie ceramiki też nie jest łatwe dzięki za info w takim razie trzeba odkładać grosza na ceramike w profesjonalnym studio u mnie w miescie biorą okolo 2 tys. za taką usługe z polerowaniem wieloetapowym ;/
pksmlody Opublikowano 16 Marca 2018 Opublikowano 16 Marca 2018 Panowie, ma ktoś nr przycisku w chromie w konsole - Air Bag Off?
WydRos Opublikowano 16 Marca 2018 Opublikowano 16 Marca 2018 30 minut temu, pksmlody napisał: Panowie, ma ktoś nr przycisku w chromie w konsole - Air Bag Off? 8E2919234B 1
maximdj Opublikowano 17 Marca 2018 Opublikowano 17 Marca 2018 (edytowane) Crew'iacy, potrzebuje porady Padł mi magiel - wyciek oleju z prawego drążka... Szukać używki czy regenerować swój? Wersja z servotronickiem. Mam obawę co do regeneracji, ale z drugiej strony - chyba jeszcze bardziej boje się kupić używkę, bo nigdy nie wiadomo co się kupi. Jestem w totalnej kropce a muszę ogarnąć auto na przyszły weekend Macie w tym temacie jakieś doświadczenia? Edytowane 17 Marca 2018 przez maximdj
afroo. Opublikowano 17 Marca 2018 Opublikowano 17 Marca 2018 Jest opcja regulacji VCDSem obrotów na jałowym w benzynie? Do ropniaka instrukcji pełny net, a przy pb nie da rady zapisać adaptacji, kod dostępu 12233 też nie bangla.
pksmlody Opublikowano 17 Marca 2018 Opublikowano 17 Marca 2018 23 godziny temu, WydRos napisał: 8E2919234B
WydRos Opublikowano 17 Marca 2018 Opublikowano 17 Marca 2018 23 minuty temu, pksmlody napisał: Lepiej dołożyć i kupić nowy nizeli używany i ma nie pasować do reszty bo będzie miał już inna powierzchnie od naciskani palcem Tu masz przykład stan przycisku gołym okiem idealny itd a jednak ma ślad od naciskania go który widać pod jakims katem lub światłem
pksmlody Opublikowano 17 Marca 2018 Opublikowano 17 Marca 2018 Wiem wiem, oczywiście kupię nowy. Mój od PDC też już jest "zajechany" od palca... Jeszcze raz dziękuje
HOLMATRO Opublikowano 17 Marca 2018 Opublikowano 17 Marca 2018 Air bag offa przecież sie nie przyciska.. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
pksmlody Opublikowano 17 Marca 2018 Opublikowano 17 Marca 2018 Ale chodzi o to, żeby były jednakowe i ładne, a nie żeby go naciskać. Dlatego pisaliśmy o nie kupowaniu używki w stanie niewiadomym... ;-)
WydRos Opublikowano 17 Marca 2018 Opublikowano 17 Marca 2018 (edytowane) Dokładnie moje tez miałem idealne ale wieczorem od światła led było widać inny odcień od palca i już mnie to denerwowało czasami można dorwać nowki tanio nic tylko szukać Edytowane 17 Marca 2018 przez WydRos
pksmlody Opublikowano 17 Marca 2018 Opublikowano 17 Marca 2018 To jakieś groszowe sprawy więc wezmę nowy z ASO
kaju Opublikowano 18 Marca 2018 Opublikowano 18 Marca 2018 pare razy plakiem zjechać wszystkie i łapią ten sam kolor
WydRos Opublikowano 18 Marca 2018 Opublikowano 18 Marca 2018 (edytowane) Jednak ten oryginalny lekko matowy prezentuje się najlepiej ja osobiście nie jestem za plakiem klikniesz palcem i plak na palcu a odcisk na przycisku zostaje Edytowane 18 Marca 2018 przez WydRos
cysiek18 Opublikowano 19 Marca 2018 Opublikowano 19 Marca 2018 Panowie jest sens klecić uchwyty czujników pdc i wiercić swój zderzak ? Warto się bawić czy lepiej kupić zderzak z ori otworami i malować. Plus wiercenia i klejenia to cena
Adam87 Opublikowano 19 Marca 2018 Opublikowano 19 Marca 2018 1 minutę temu, cysiek18 napisał: Panowie jest sens klecić uchwyty czujników pdc i wiercić swój zderzak ? Warto się bawić czy lepiej kupić zderzak z ori otworami i malować. Plus wiercenia i klejenia to cena Ja bym robił swój bo zawsze będzie to ten co był czyli koszty mniejsze, po wierceniu też może wyjść coś żeby podmalować a uchwyty i tak musisz kleic i tak (najlepiej wtopić) .. Twoja decyzja..
Rekomendowane odpowiedzi