Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AVF] A4 Avant 1.9TDI 131KM S line, Recaro (Projekt: "Full Opcja")

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi tam ostatnio bocian naptakał na maskę i płakałem :wink: a to ? :shock3:...

...to co przód od b7 wyrezamy co Bartek? :polew:

...a tak poważnie to współczuje - na szczęście AC jest - ale nerwy niepotrzebne - od zarządcy autostrady nie da rady nic wywalczyć?

• Odpowiedzi 5.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No Bartasie, wyrazy współczucia... i to najwyraźniej był jakiś mały sierściuch i jeszcze przy relatywnie niedużej prędkości( jak na autostradę):facepalm:. W ciągu ostatnich dwóch tygodni przemierzałem A2 w sumie 6 razy, byłem bowiem 3 razy w W-wie; ostatni raz wracałem wczoraj wieczór. Wprawdzie nie jeździłem szybko ( max 140 wg licznika), bo auto załadowane i dzieci z tyłu, ale jak sobie pomyślę, co mnie mogło spotkać to :shock3:

Opublikowano

kilka dni temu Kolegi zona jechała nówką citroenem C3 (639km przebiegu)

wyskoczył jej borsuk, prędkosc ok 90km/h

do wymiany cały przód, chłodnice, nawet katalizator dostał

do tego silnik miał urwane dwie łapy i lezał na sankach

kosztorysu nie widziałem ale idzie w dziesiatki tysiecy

dzikie stworzenia to nie przelewki :kwasny:

Opublikowano

Bartku, o tyle dobrze, że PZU pokrywa koszty jak się nie mylę?

Opublikowano

no nieladnie to wyglada masakra :facepalm:

Opublikowano
  Fr0styyy. napisał(a):
Bartku, o tyle dobrze, że PZU pokrywa koszty jak się nie mylę?

Tak - auto potrzebne a formalności od groma. Pewnie naprawa trochę potrwa :wallbash:

Opublikowano

uuuu szkoda furmanki :kwasny: dobrze że Ty cały :wink:

Opublikowano

Ciekawe co to byl za zwierz.

pare lat temu na S1 wyskoczylo mi jakies zwierze i przy 110 km/h uderzylem.

Kratki wszystkie poszly,dokladka pekla i wgielo chlodnice klimy tak jak u ciebie ale do dzis dziala jak trzeba.Mialem o wiele wiecej szczescia.

Nic sie nie martw Bartek.Wyklepie sie-Polak potrafi *:tongue:

ps.jak bedziesz mogl to daj mi znac kiedy sie moge zjawic ze skrzynią.

Opublikowano

oj Bartku wyrazy wspolczucia dobrze ze masz AC bo inaczej sam bys na kosztach siedzial a zwierzaka nie bylo dostal i polecial w krzaczki umrzec smiercia prawie naturalna

koledze wypadl zrebak na droge on jechal transitem okolo 100kmh i dobrze ze zrebaka trafil prawa strona bo by nie zyl pol auta skasowane bylo

sciana grodziowa i podszybie zlamane i najgorsze ze sie kopytami tylnymi wladowal do auta

zwierzeta na drodze to nie przelewki!

Opublikowano
  Brysio napisał(a):

zwierzeta na drodze to nie przelewki!

ale u nas to codzienność - ja latam co dwa dni 130km i co trochę mi coś albo w koło walnie albo w dokładkę :facepalm::facepalm:

AC pokryje straty dobrze że to nie był jeleń bo mógł większe szkody zrobić nie tylko autu

Opublikowano

Ehh szkoda autka:kwasny:

Opublikowano
  mlody_drog napisał(a):
Patrz jak to mały zwierzak może narobić takich szkód:kwasny:

mały zwierz,nie wiadomo co to było,to mógł być nawet siemian...

...a koń,to już nie takie małe zwierze

Opublikowano

O ku..a :kwasny: współczuje Bartek ,teraz rozumie że nie masz czasu :confused4: szanuj człowieku autko i takie niespodzanki :wallbash::wallbash:

Opublikowano

Fantastyczny samochod chyba zaryzykuje stwierdzenie ze najladnieszy w klubie

Opublikowano

Orzeszku....:shock3: teraz chyba tak szybko Cię nie będzię na poznańskim.Ale jak już wszystko ogarniesz to napewno wpadniesz?

Opublikowano
  HiRide napisał(a):
ps.jak bedziesz mogl to daj mi znac kiedy sie moge zjawic ze skrzynią.

Jeszcze najbliższy tydzień mam zawalony - możemy planować po następnym weekendzie (nie wiem czy wolisz w tygodniu czy weekend).

srb38vx napisał(a):
O ku..a :kwasny: współczuje Bartek ,teraz rozumie że nie masz czasu :confused4: szanuj człowieku autko i takie niespodzanki :wallbash::wallbash:

No niestety - oprócz pracy jeszcze to musiało mi spaść na głowę :wallbash:Jeśli nic nie wyskoczy nowego to za dwa tygodnie możemy zrobić Twoją kanapę :wink:

daniel_sen4 napisał(a):
Orzeszku....:shock3: teraz chyba tak szybko Cię nie będzię na poznańskim.Ale jak już wszystko ogarniesz to napewno wpadniesz?

Na bank - ale to nie wcześniej niż za 2 tygodnie. Póki nie było tylu zamówień - byłem w Poznaniu praktycznie na każdym spocie :decayed:

Opublikowano

Spoko Bartku bez pośpiechu :wink: doprowadz swoją furke do ładu ,a będziesz miał luz daj znać :hi:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

I jak tam naprawa?

Opublikowano

ASO wyceniło całość na 14 700zł. Z tego co wiem, to PZU dało już zielone światło. Niuna w trakcie napraw - może za tydzień wyjadę...

Opublikowano

niezłe koszta

BTW co tam Bart-s słychać bo coś ostatnio cicho siedzisz

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...