Thom4s Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Bart, poczekaj jeszcze, naciesz się swoją B6 i przesiądź się do B8.
Bart-S Opublikowano 27 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2011 Bart, poczekaj jeszcze, naciesz się swoją B6 i przesiądź się do B8. Jeśli będą tylko takie ceny - to nie widzę innego wyjścia [br]Dopisany: 27 Styczeń 2011, 12:43_________________________________________________ Dziadku - BMW jakoś do mnie nie przemawia. Nie zrozum mnie źle - nic do tej marki nie mam ale... no tak wielu ma... ja też... mam nadzieję że nie sprzedasz i na zloty będziecie oboma jeździć... PS: na kresce staje tym razem z Gośką Teraz doczytałem - najbliższy termin to BT więc kreskę możecie sobie zrobić co najwyżej na sankach
dziadek Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Teraz doczytałem - najbliższy termin to BT więc kreskę możecie sobie zrobić co najwyżej na sankach to ja też chce jeśli będą tylko takie ceny - to nie widzę innego wyjścia kurde właśnie one super trzymają cenę...2,3,4 letnie auto z przebiegiem pod 200k km i trza za nie zapłacić ponad 100tys zł gdzie już by się chciało takim pośmigać dłużej a już od takiego przebiegu się mogą zacząć nietanie ekscesy różne
David Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 nie wiem czy jest sens przesiadac sie z b6 do b7- bedziesz sie czul jak w tym samym aucie tylko ze bedzie duuuzo lepiej jechac
siemian Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 ale będzie mógł poczuć że jezdzi takim samochodem jak Siemian :polew: :polew: :polew:
filip1001 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 nie wiem czy jest sens przesiadac sie z b6 do b7 to nie tak do końca, zależy jeszcze jakie było B6 i jakie ma być B7, w przypadku Bartka musi być wypaśne B7 i myślę, że znowu pojawi się banan na buzi, w moim przypadku było B6 w prawie podstawie i jest B7 z paroma dodatkami( nie chce użyć słowa wypaśne), i uwierz mi- różnica w ogólnej radości z jazdy jest spora, a składa się na to wiele czynników
Bart-S Opublikowano 27 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2011 No to może inny pomysł - sprzedajemy Punto aby zrobić miejsce w garażu. Avant B6 idzie na spółkę do żony i teścia... a dla mnie ...
MARCIN607 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 No to może inny pomysł - sprzedajemy Punto aby zrobić miejsce w garażu. Avant B6 idzie na spółkę do żony i teścia... a dla mnie ... geniusz
Młody_drog Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 No to by była super opcja ! No i avant by został w rodzinie
badboy Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 nie wiem czy jest sens przesiadac sie z b6 do b7 to nie tak do końca, zależy jeszcze jakie było B6 i jakie ma być B7, w przypadku Bartka musi być wypaśne B7 i myślę, że znowu pojawi się banan na buzi, w moim przypadku było B6 w prawie podstawie i jest B7 z paroma dodatkami( nie chce użyć słowa wypaśne), i uwierz mi- różnica w ogólnej radości z jazdy jest spora, a składa się na to wiele czynników no tak tylko znajdź mi lepiej wypaśne b7 od b6 Bartka chodzi głównie o 3.0TDI moim zdaniem, ja popieram swapa to byłby już unikat do kwadratu chociaż z drugiej strony... kiedyś autko trzeba w końcu zmienić, pomimo iż może przychodzić to z niezwykłą trudnością, ale wierność aż do śmierci jest bezsensowna, ileż razy to można wsiadać przez jedne drzwi
Brysio Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=vilabvqbaoki a ten portal znasz bart tutaj duzo aut jest czasem wiecej niz na mobile i w dobrych cenach http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=lis2igm3qdcw bialy tez jest http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=lityfdn2nhc2 ten ma mega wypas choc bez fotek
truckmaniac Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 ale będzie mógł poczuć że jezdzi takim samochodem jak Siemian :polew: :polew: :polew: to akurat argument przeciw :polew: :polew: :polew:
mystic.pl Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Z tego co piszecie to za swoje mógłbym wołać cirka 110k lekko ... i powiem szczerze, że jak ubezpieczałem w listopadzie to właśnie na taką kwotę, tylko załącznikiem do polisy była lista modów :decayed:
Thom4s Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Z tego co piszecie to za swoje mógłbym wołać cirka 110k lekko ... i powiem szczerze, że jak ubezpieczałem w listopadzie to właśnie na taką kwotę, tylko załącznikiem do polisy była lista modów :decayed: A właśnie jak jest z tymi modami i polisą. Wartość auta wzrasta? Powołałeś rzeczoznawce?
skrab Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 No to może inny pomysł - sprzedajemy Punto aby zrobić miejsce w garażu. Avant B6 idzie na spółkę do żony i teścia... a dla mnie ... Popieram :good:
Jakub555 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Nie sprzedawaj,,,,zachowaj a za lat x bedzie warte fortune ( juz jest zreszta tyle warte ), zeby to byl manual to moze znalazl by sie kupiec za dobra kase ( mowilem znajomym conieco )
Remik-A4 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Z tego co piszecie to za swoje mógłbym wołać cirka 110k lekko ... i powiem szczerze, że jak ubezpieczałem w listopadzie to właśnie na taką kwotę, tylko załącznikiem do polisy była lista modów :decayed: A właśnie jak jest z tymi modami i polisą. Wartość auta wzrasta? Powołałeś rzeczoznawce? placisz sporo wiecej za ubezpieczone modyfikacje :gwizdanie:
Bart-S Opublikowano 28 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2011 Z tego co piszecie to za swoje mógłbym wołać cirka 110k lekko ... i powiem szczerze, że jak ubezpieczałem w listopadzie to właśnie na taką kwotę, tylko załącznikiem do polisy była lista modów :decayed: A właśnie jak jest z tymi modami i polisą. Wartość auta wzrasta? Powołałeś rzeczoznawce? placisz sporo wiecej za ubezpieczone modyfikacje :gwizdanie: Który z ubezpieczycieli udostępnia taką opcję? http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=vilabvqbaoki a ten portal znasz bart tutaj duzo aut jest czasem wiecej niz na mobile i w dobrych cenach http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=lis2igm3qdcw bialy tez jest http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=lityfdn2nhc2 ten ma mega wypas choc bez fotek W grę wchodzą tylko dwa kolory - biały lub czarny...
mystic.pl Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Z tego co piszecie to za swoje mógłbym wołać cirka 110k lekko ... i powiem szczerze, że jak ubezpieczałem w listopadzie to właśnie na taką kwotę, tylko załącznikiem do polisy była lista modów :decayed: A właśnie jak jest z tymi modami i polisą. Wartość auta wzrasta? Powołałeś rzeczoznawce? placisz sporo wiecej za ubezpieczone modyfikacje :gwizdanie: Który z ubezpieczycieli udostępnia taką opcję? Wszystkie ubezpieczenia jak, dom, firma, auta mamy w Warcie. Do tego złota karta VIP, uprawniająca z mety do 25% zniżki. Ubezpieczenie OC/AC/NNW/KR/WAS, najwyższy assistance Europa, polisa w najwyższej opcji Komfort, ze zniesionym udziałem własnym, gwarantowaną sumą itd. Mam przypisanego agenta, co roku robi mi wycenę pojazdu wg audatex. W tym roku był wyceniony przez Wartę na 93kzł. We wniosku o wznowienie polisy jest mało opcji do zaznaczenia wyposażenia, dlatego robię dodatkowy załącznik do wniosku, wyszczególniam wszystkie części z doposażenia, które zostały dołożone z numerami oem audi. Za polisę na 110k z tym co opisałem dałem 4200.
Rekomendowane odpowiedzi