MARCIN607 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Wielowahacz dostaje w tyłek im więcej cali.Ostatnio wymieniałem dolne nośne + łączniki oraz łączniki tył (Lemforder) i jestem lżejszy o 1200 pln. masz OOOO to płacz i płać - każdy tak ma
pablo_ua4 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Panowie jak sie to mówi kozactwo kosztuje
michail55 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 ojj ja sie przymierzam to calego zestawu LM zeby wlozyc i miec spokoj! 1200zl zestaw i sam robie sobie
pablo_ua4 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 ojj ja sie przymierzam to calego zestawu LM zeby wlozyc i miec spokoj! 1200zl zestaw i sam robie sobie ja widze ze ty w kazdym watku do czegos sie przymierzasz hehehehe juz nie chcesz kupic Q7??:polew: sorry za ot Bartku
michail55 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 chcialbym bardzo ale wole odlozyc sobie na mieszkanie bo ceny powalaja troche sie zmienily priorytety a juz teraz powoli wysiada mi zawias i nie smiej sie bo sie udlawisz hehe
pablo_ua4 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 poczytaj swoje wypowiedzi bo chyba nikt bardziej nie sciemnia na tym forum niz ty
mystic.pl Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 ojj ja sie przymierzam to calego zestawu LM zeby wlozyc i miec spokoj! 1200zl zestaw i sam robie sobie Nie licz na to, moje nowe dolne tylne banany LM wytrzymały 74kkm, łączniki i gumy stabilizatorów LM wymieniam co 30kkm, 28kkm temu wymieniałem resztę wszystkich wahaczy i tuleje z tyłu też na LM ale coś już zaczyna być słychać z tym, że ja po wyjątkowo słabych drogach jeżdżę Po demontażu starych kości zauważyłem, że w najlepszym stanie ostały się przednie dolne TRW z pierwszego montażu.
variocustoms Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 najs to ewidentnie za mało powiedziane !!!!
Bart-S Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Daniel, no co Ty... Uwalona po trasie z WRZ i ciągle na zimowych kapciach... ...za 2 tygodnie wjadę z letnią felgą to poczuję się pewniej (może jeszcze jakieś carspa u Vario ).
variocustoms Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 sprzęt jest kompletny tylko solidnego lokum na SPA brakuje :/
Kozathe1st Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Dwa dni temu byłem na wizycie z moim multi u Bartka i miałem okazję zobaczyć w realu jego autko. BARTEK!!! Wielki szacun za włożoną robotę w maszynę i pomysł na projekt!!! Jestem pod ogromnym wrażeniem. PS. mój multi chodzi bardzo ładnie po tym jak znalazł się w Twoich rękach. Good job!!!
autococker Opublikowano 1 Maja 2012 Opublikowano 1 Maja 2012 Ogromny szacunek dla Ciebie i Twojej ekipy specjalistów która pomogła zbudować Ci to "monstrum" napisz mi proszę na priva ile Cie to wszystko kosztowało bo mam wersje z zewnętrznym s-line ale w środku prócz pakietu oświetlenia jest bieda
Młody_drog Opublikowano 1 Maja 2012 Opublikowano 1 Maja 2012 Ogromny szacunek dla Ciebie i Twojej ekipy specjalistów która pomogła zbudować Ci to "monstrum" napisz mi proszę na priva ile Cie to wszystko kosztowało bo mam wersje z zewnętrznym s-line ale w środku prócz pakietu oświetlenia jest bieda Ogarnij się chłopie, nawet z 50 tyś złotych nie wyrezasz tak auta.... Tutaj liczy się samozaparcie
H4mm3R Opublikowano 1 Maja 2012 Opublikowano 1 Maja 2012 Ogromny szacunek dla Ciebie i Twojej ekipy specjalistów która pomogła zbudować Ci to "monstrum" napisz mi proszę na priva ile Cie to wszystko kosztowało bo mam wersje z zewnętrznym s-line ale w środku prócz pakietu oświetlenia jest bieda O takie rzeczy się nie pyta na tym forum
winczako Opublikowano 1 Maja 2012 Opublikowano 1 Maja 2012 no no fakt bidy nie ma hehe. Piknie~!!!!! Będę śledził ---------- Post dopisany at 12:26 ---------- Poprzedni post napisany at 12:25 ---------- no no fakt bidy nie ma hehe. Piknie~!!!!! Będę śledził
Bart-S Opublikowano 1 Maja 2012 Autor Opublikowano 1 Maja 2012 Dwa dni temu byłem na wizycie z moim multi u Bartka i miałem okazję zobaczyć w realu jego autko. BARTEK!!! Wielki szacun za włożoną robotę w maszynę i pomysł na projekt!!! Jestem pod ogromnym wrażeniem. PS. mój multi chodzi bardzo ładnie po tym jak znalazł się w Twoich rękach. Good job!!! Dzięki - cieszę się, że jesteś zadowolony Ogromny szacunek dla Ciebie i Twojej ekipy specjalistów która pomogła zbudować Ci to "monstrum" napisz mi proszę na priva ile Cie to wszystko kosztowało bo mam wersje z zewnętrznym s-line ale w środku prócz pakietu oświetlenia jest bieda O takie rzeczy się nie pyta na tym forum Dajcie spokój - nie mam żadnych tajemnic jeśli chodzi o auto... Pod koniec 2011r. na Waszą prośbę pokusiłem się o małe podsumowanie Dokładnie - auta nie opłaca się sprzedawać... Dlatego na obecnych modyfikacjach nie poprzestaję Najdroższym modem rzeczywiście są Recaro (6 tyś), a zaraz po nich felgi od Flyera (niecałe 4 tyś). Wzmocnienie skrzyni też nie było tanie (3,5 tyś). Czwarte miejsce to jedna z pierwszych modyfikacji czyli przedni zderzak S-Line który w całości kupiony został w ASO (łacznie z malowaniem i osprzętem wyszło ponad 3 tyś). O tutaj znalazłem szybkie podsumowanie: 4000zł - Felgi z oponami i dystansami od Flyera, wymiana gum, założenie itp. 3000zł – zderzak S-Line przód (pierwszy mod, w całości wykonany na nowych gratach z ASO) 1500zł – listwy drzwiowe S-Line (też ASO) 3500zł – modyfikacja sprzęgła i inne prace zabezpieczające przy skrzyni biegów 6000zł – Recaro 1000zł – PDC z przodu 1200zł – układ kontroli ciśnienia w oponach 1250zł – lusterka zewnętrzne w full opcji i obsługa pamięci 1200zł – Homelink 800zł – deaktywacja poduszki pasażera z nowym schowkiem (zmieniarka, lodówka) 1500zł – chrom wokół szyb 1300zł – podwójny wydech, tylny zderzak S-Line i nowe końcówki 400zł – BOSE 1800zł – komplet nowych opon zimowych 17” Bridgestone 1000zł – czarna podsufitka 700zł – nowe czarne lusterko wewnętrzne (długo nie mogłem znaleźć takiej używki) 1000zł - zawieszenie 1000zł - tuner TV od Adamooo 1000zł - listwy dekoracyjne S-Line, Bluetooth Q od czakiego 400zł - komplet osłon dla przedziału silnika 300zł - HID w przeciwmgielnych RAZEM: wyszło ok. 34.000… Do tego jeszcze masę innych pierdół o których teraz nie pamiętam albo ciężko je podliczyć (dodatkowe oświetlenia, pakiety itp). Od tamtej pory na pokład wlazło jeszcze trochę gratów: 1000zł - DVD i jego osprzęt (tunery, okablowanie itd). 900zł - podłączenie ogrzewania tylnej kanapy i tylnych poduszek airbag 1850zł - kiera S line, MF z łopatkami (+ taśma, moduł i wiązka airbag) 200zł - pakiet bagażnik (siatka i boczki) 700zł - servotronic Czyli dobiłem do 39.000 zł
Młody_drog Opublikowano 1 Maja 2012 Opublikowano 1 Maja 2012 Oh f*ck, to byś już niezłą sztukę dorwał za 39k Ale i tak było warto
Rosemeyer Opublikowano 1 Maja 2012 Opublikowano 1 Maja 2012 Czyli dobiłem do 39.000 zł i o to chodzi dlatego ja tego nie licze, bo u mnie w A4 wyszlo ok. 20, a z fabryki gola nie wyjechala ;-) teraz niby duzo gratow nie doszlo, ale, ale tak lekka reka liczyc to kolejne 20 sie uzbiera. z tego co zauwazylem to nie ma miesiaca zeby jakis tysiak nagraty nie wyfrunal... na szczescie juz blizej konca i mam nadzieje, ze po tym wszystkim pojezdze nia nieco dluzej niz a4 niestety na horyzoncie mam caly czas upatrzone G i obawiam sie ze skonczy sie jak zawsze
Rekomendowane odpowiedzi