Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AVF] A4 Avant 1.9TDI 131KM S line, Recaro (Projekt: "Full Opcja")

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Wielowahacz dostaje w tyłek im więcej cali.

Ostatnio wymieniałem dolne nośne + łączniki oraz łączniki tył (Lemforder) i jestem lżejszy o 1200 pln.

masz OOOO to płacz i płać - każdy tak ma :polew:

• Odpowiedzi 5.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie jak sie to mówi kozactwo kosztuje :polew:

Opublikowano

ojj ja sie przymierzam to calego zestawu LM zeby wlozyc i miec spokoj! 1200zl zestaw i sam robie sobie

Opublikowano
ojj ja sie przymierzam to calego zestawu LM zeby wlozyc i miec spokoj! 1200zl zestaw i sam robie sobie

ja widze ze ty w kazdym watku do czegos sie przymierzasz hehehehe juz nie chcesz kupic Q7??:polew::polew:

sorry za ot Bartku

Opublikowano

chcialbym bardzo ale wole odlozyc sobie na mieszkanie bo ceny powalaja troche sie zmienily priorytety a juz teraz powoli wysiada mi zawias i nie smiej sie bo sie udlawisz hehe :D

Opublikowano

poczytaj swoje wypowiedzi bo chyba nikt bardziej nie sciemnia na tym forum niz ty :grin:

Opublikowano

Nie licz na to, moje nowe dolne tylne banany LM wytrzymały 74kkm, łączniki i gumy stabilizatorów LM wymieniam co 30kkm, 28kkm temu wymieniałem resztę wszystkich wahaczy i tuleje z tyłu też na LM ale coś już zaczyna być słychać :facepalm: z tym, że ja po wyjątkowo słabych drogach jeżdżę :kwasny: Po demontażu starych kości zauważyłem, że w najlepszym stanie ostały się przednie dolne TRW z pierwszego montażu.

Opublikowano
:hi: Oblukana dziś na spocie,najs :kox:
Opublikowano

Daniel, no co Ty... Uwalona po trasie z WRZ i ciągle na zimowych kapciach...

...za 2 tygodnie wjadę z letnią felgą to poczuję się pewniej (może jeszcze jakieś carspa u Vario :wink::decayed:).

Opublikowano

Dwa dni temu byłem na wizycie z moim multi u Bartka i miałem okazję zobaczyć w realu jego autko. BARTEK!!! Wielki szacun za włożoną robotę w maszynę i pomysł na projekt!!! Jestem pod ogromnym wrażeniem.

PS. mój multi chodzi bardzo ładnie po tym jak znalazł się w Twoich rękach. Good job!!! ;)

Opublikowano

no jak to u Bartka "nie ma lipy" :wink:

Opublikowano

Ogromny szacunek dla Ciebie i Twojej ekipy specjalistów która pomogła zbudować Ci to "monstrum" napisz mi proszę na priva ile Cie to wszystko kosztowało

bo mam wersje z zewnętrznym s-line ale w środku prócz pakietu oświetlenia jest bieda :kwasny:

Opublikowano

Ogromny szacunek dla Ciebie i Twojej ekipy specjalistów która pomogła zbudować Ci to "monstrum" napisz mi proszę na priva ile Cie to wszystko kosztowało

bo mam wersje z zewnętrznym s-line ale w środku prócz pakietu oświetlenia jest bieda :kwasny:

:facepalm: Ogarnij się chłopie, nawet z 50 tyś złotych nie wyrezasz tak auta.... Tutaj liczy się samozaparcie

Opublikowano

O takie rzeczy się nie pyta na tym forum :decayed:

Opublikowano

no no fakt bidy nie ma :P hehe.

Piknie~!!!!! Będę śledził :)

---------- Post dopisany at 12:26 ---------- Poprzedni post napisany at 12:25 ----------

no no fakt bidy nie ma :P hehe.

Piknie~!!!!! Będę śledził :)

Opublikowano
Dwa dni temu byłem na wizycie z moim multi u Bartka i miałem okazję zobaczyć w realu jego autko. BARTEK!!! Wielki szacun za włożoną robotę w maszynę i pomysł na projekt!!! Jestem pod ogromnym wrażeniem.

PS. mój multi chodzi bardzo ładnie po tym jak znalazł się w Twoich rękach. Good job!!! ;)

Dzięki - cieszę się, że jesteś zadowolony :thumbup1:

O takie rzeczy się nie pyta na tym forum :decayed:

Dajcie spokój - nie mam żadnych tajemnic jeśli chodzi o auto... Pod koniec 2011r. na Waszą prośbę pokusiłem się o małe podsumowanie :thumbup1:

Dokładnie - auta nie opłaca się sprzedawać... Dlatego na obecnych modyfikacjach nie poprzestaję :decayed:

Najdroższym modem rzeczywiście są Recaro (6 tyś), a zaraz po nich felgi od Flyera ;) (niecałe 4 tyś). Wzmocnienie skrzyni też nie było tanie (3,5 tyś). Czwarte miejsce to jedna z pierwszych modyfikacji czyli przedni zderzak S-Line który w całości kupiony został w ASO (łacznie z malowaniem i osprzętem wyszło ponad 3 tyś).

O tutaj znalazłem szybkie podsumowanie:

4000zł - Felgi z oponami i dystansami od Flyera, wymiana gum, założenie itp.

3000zł – zderzak S-Line przód (pierwszy mod, w całości wykonany na nowych gratach z ASO)

1500zł – listwy drzwiowe S-Line (też ASO)

3500zł – modyfikacja sprzęgła i inne prace zabezpieczające przy skrzyni biegów

6000zł – Recaro

1000zł – PDC z przodu

1200zł – układ kontroli ciśnienia w oponach

1250zł – lusterka zewnętrzne w full opcji i obsługa pamięci

1200zł – Homelink

800zł – deaktywacja poduszki pasażera z nowym schowkiem (zmieniarka, lodówka)

1500zł – chrom wokół szyb

1300zł – podwójny wydech, tylny zderzak S-Line i nowe końcówki

400zł – BOSE

1800zł – komplet nowych opon zimowych 17” Bridgestone

1000zł – czarna podsufitka

700zł – nowe czarne lusterko wewnętrzne (długo nie mogłem znaleźć takiej używki)

1000zł - zawieszenie

1000zł - tuner TV od Adamooo

1000zł - listwy dekoracyjne S-Line, Bluetooth Q od czakiego

400zł - komplet osłon dla przedziału silnika

300zł - HID w przeciwmgielnych

RAZEM: wyszło ok. 34.000

Do tego jeszcze masę innych pierdół o których teraz nie pamiętam albo ciężko je podliczyć (dodatkowe oświetlenia, pakiety itp).

Od tamtej pory na pokład wlazło jeszcze trochę gratów:

1000zł - DVD i jego osprzęt (tunery, okablowanie itd).

900zł - podłączenie ogrzewania tylnej kanapy i tylnych poduszek airbag

1850zł - kiera S line, MF z łopatkami (+ taśma, moduł i wiązka airbag)

200zł - pakiet bagażnik (siatka i boczki)

700zł - servotronic

Czyli dobiłem do 39.000:facepalm:

Opublikowano

Oh f*ck, to byś już niezłą sztukę dorwał za 39k :kwasny: Ale i tak było warto :jerk:

Opublikowano
Czyli dobiłem do 39.000:facepalm:

i o to chodzi :thumbup1::grin::polew:

dlatego ja tego nie licze, bo u mnie w A4 wyszlo ok. 20, a z fabryki gola nie wyjechala ;-)

teraz niby duzo gratow nie doszlo, ale, ale tak lekka reka liczyc to kolejne 20 sie uzbiera.

z tego co zauwazylem to nie ma miesiaca zeby jakis tysiak nagraty nie wyfrunal...:grin:

na szczescie juz blizej konca i mam nadzieje, ze po tym wszystkim pojezdze nia nieco dluzej niz a4 :facepalm:

niestety na horyzoncie mam caly czas upatrzone G i obawiam sie ze skonczy sie jak zawsze :polew:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...