H4mm3R Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Wiem, że tarcze nie pylą, ale nacinane/nawiercane powodują mocniejsze pylenie klocków. Nacinane owszem, ale nawiercane nieznacznie. Poza tym dobrze zabezpieczona felga, dobrym woskiem mniej przyciąga pył. ---------- Post dopisany at 19:49 ---------- Poprzedni post napisany at 19:48 ---------- oj Tomek czemu nie ładnie wygladaja do czarnego Nie w tym aucie ---------- Post dopisany at 19:49 ---------- Poprzedni post napisany at 19:49 ---------- oj Tomek czemu nie ładnie wygladaja do czarnego Nie w tym aucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_ua4 Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 no dobra niech bedzie to juz milkne:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Wiem, że tarcze nie pylą, ale nacinane/nawiercane powodują mocniejsze pylenie klocków. Nacinane owszem, ale nawiercane nieznacznie. Poza tym dobrze zabezpieczona felga, dobrym woskiem mniej przyciąga pył. A otworów w nazwiecanych nie trzeba z pyłu klocków czyścić bo tarcze zaczną pękać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 jest taka mozliwosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Wiem, że tarcze nie pylą, ale nacinane/nawiercane powodują mocniejsze pylenie klocków. Nacinane owszem, ale nawiercane nieznacznie. Poza tym dobrze zabezpieczona felga, dobrym woskiem mniej przyciąga pył. A otworów w nazwiecanych nie trzeba z pyłu klocków czyścić bo tarcze zaczną pękać? Pół roku nie czyściłem i nic się nie robi. Czesem myjką przepłukam jak są zimne i coś tam wypada wtedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 obiecane: tył: przód: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Dziadek, widze że u Ciebie tez przyjdzie czas aby zając sie hamulcami bo na przodzie jest bieda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Dziadek, widze że u Ciebie tez przyjdzie czas aby zając sie hamulcamibo na przodzie jest bieda no powiem ci że jakoś tragedii nie ma choć bmka lepiej hamowała (no ale tam było ponad 300 na tyle) - tutaj chyba jest 314mm z przodu - wszelkie potencjalne zmiany dopiero po skończeniu gwarancji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 pakuj 320mm, nikt nie zauważy zmiany ktoś na forum miał zaciski do Twojego auta w zaje...bistym stanie i cenie ale nie pamietam kto :wallbash::wallbash: tutaj masz tak na szybko: http://allegro.pl/zaciski-audi-q5-8r0-i2293123415.html http://allegro.pl/audi-a4-a5-a6-q7-3-0-3-0-tdi-zaciski-zacisk-i2290705416.html http://allegro.pl/audi-a4-a5-a6-q7-3-0-3-0-tdi-zaciski-zacisk-przod-i2295272754.html http://allegro.pl/zacisk-hamulcowy-zaciski-audi-a4-a5-2009-i2337508114.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 jak teraz są 314 to jest sens? chyba Bartkowi OT robimy - żeby nie było - fajne autko Bartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Nie no, Bartek ma chyba 288 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 miala byc debata o hamulcach, Bart sam o tym pisal strone wczesniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 17 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Jak tam Bartek? postanowione już ? rozmiar to miał być 320 tak a zaciski w kolor? jaki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 17 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 320/288mm ciornyje.... juz siedzą w piecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_ua4 Opublikowano 17 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 widze ze Bartka nie trzeba długo namawiac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 17 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Ostatecznie zdecydowałem się na czarny zacisk - tarcze 320/288 zimmerman ale gładkie nie nawiercane (Dev nie ma aktualnie 300 dla mnie a z 288 nawiercanymi jest kłopot - jeśli wogóle takie są). Nie chciałem zakładać dwóch różnych rodzajów tarcz na poszczególne ośki... Ostatnia decyzja to klocki ori vs. Ferodo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 17 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 miałem kilka kompletów Ferodo ale Premier i było ok nawet z nacinanymi tarczami Brembo, nie w Audi ale w innych furkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 18 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Ostatecznie zdecydowałem się na czarny zacisk - tarcze 320/288 zimmerman ale gładkie nie nawiercane (Dev nie ma aktualnie 300 dla mnie a z 288 nawiercanymi jest kłopot - jeśli wogóle takie są). Nie chciałem zakładać dwóch różnych rodzajów tarcz na poszczególne ośki...Ostatnia decyzja to klocki ori vs. Ferodo no to nie będziesz żałował decyzji przejścia z serii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 18 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Ostatnia decyzja to klocki ori vs. Ferodo ori to tez Ferodo ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 18 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Ostatnia decyzja to klocki ori vs. Ferodo ori to tez Ferodo ... Dev nie będę się wykłócał ale z tego co wiem: ori do 288/245 = ATE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi