variocustoms Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 ew. jakiś kolekcjoner kupi i wstawi do garażu[br]Dopisany: 30 Sierpień 2010, 00:34_________________________________________________jako the best equipped A4 Avant
siemian Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 ja kiedys liczyłem to za nowe b7 w moim aktualnym wypasie trzeba było zapłacić ponad 2 stówy... Niestety wyposażenie w Audi kosztuje i nie trudno doposażyć auto o 80-100 tys zł.
GRazny Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Audi go odkupi pewnie no dobre... pewnie by oczy zrobili na taki wypas w jednym egzemplarzu...
Brysio Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Audi go odkupi pewnie no dobre... pewnie by oczy zrobili na taki wypas w jednym egzemplarzu... napewno bo takiej opcji nie ma zeby wsztyko zamowic niektore elementy wykluczaja inne bynajmniej tak bylo w b7 ale podobno w b8 -- pelny wybor a przy okazji ogladalem nowe salonowe wozy w sobote i wsztyke nowe audi sa jakies sfakane gryfy od drzwis skrzypia pokrycia drzwi wewnatrz skrzypia! i to od a3 do a8! jedynie tt byla porzadnie zrobiona i tam sie nie mialem do czego przyczepic a no i q7 a reszta to tylko drogi szrott!!! ta b7 ostatnia moja audica
Bart-S Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2010 A kiedy zakup nowego auta ? Bo pewnie tego tak szybko nie sprzedasz ? :gwizdanie: Pod koniec roku pewnie - chociaż zobaczymy (B8 jakoś ostatnio mi przeszło). Może S4 B7 w Cabrio? Zapomniałem się pochwalić fotkami z ISOFIX-em (kupione jakiś czas temu od alvaro - z nadowozia B7 i pasowały )
Kierownik Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 a recaro dla bobasa juz masz ? :gwizdanie:
Młody_drog Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 ma ma, pokazywał parę stron wcześniej Amelia (jeśli dobrze pamiętam) zadowolona hehe
Bart-S Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Z fotelikiem mogę się wstrzymać - bobas miał być... Niestety życie pokazało, że trzeba jeszcze poczekać
Banan Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 hehe bo jak będzie bobas to nie będzie rezania :gwizdanie:
MARCIN607 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Z fotelikiem mogę się wstrzymać - bobas miał być... Niestety życie pokazało, że trzeba jeszcze poczekać Bartek młode chłopaki jesteśmy-na wszystko przyjdzie czas-głowa do góry
Bart-S Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Z fotelikiem mogę się wstrzymać - bobas miał być... Niestety życie pokazało, że trzeba jeszcze poczekać Bartek młode chłopaki jesteśmy-na wszystko przyjdzie czas-głowa do góry ...no to idę zadziałać
Młody_drog Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 to kto tu pokazywal recaro dla bobasa ? Sorry Bartek
variocustoms Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Bart-S dzieci będą jak bedzie na to odpowiedni czas, nie ma się co załamywać - głowa do góry
Kierownik Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 na razie wyrezaj na maxa auto zeby bobo miał full lux w aucie :gwizdanie:
Bart-S Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2010 na razie wyrezaj na maxa auto zeby bobo miał full lux w aucie :gwizdanie: Taki mam zamiar Nic środa i czwartek to generalne porządki, wymiana tarcz hamucowych na tylnej ośce, polerka i jedziemy na ogólnopolski
adamooo Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 powymieniaj wszystko co się da..z oniakiem będziemy sprawdzać wszystko..nawet jakoś płynu hamulcowego.. :gwizdanie:
Bart-S Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2010 powymieniaj wszystko co się da..z oniakiem będziemy sprawdzać wszystko..nawet jakoś płynu hamulcowego.. :gwizdanie: :polew: Przecież o 17 w piątek już będziecie pod stołem
H4mm3R Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 jak już taką kasę na fotele przeznaczyłeś,to nie wolałeś kupić od RS4? Nie. Tutaj kłania się moje podejście - robię maks wyposażenie ale trzymam się serii (elementy dla A4, żadne S4 czy RS4). Nie chcę tu gratów z innego nadwozia. M.in. dlatego szukałem Recaro bez loga S... Seria nie miała hidów w halogenach :gwizdanie:
Bart-S Opublikowano 1 Września 2010 Autor Opublikowano 1 Września 2010 ...i oświetlenia LED ...i felg 19". No jakies tam ustępstwa uznaję - chodzi o mój punkt widzenia Akurat jeśli chodzi o oświetlenie - chciałem aby wszystkie lampy dawały w jednej barwie.
adamooo Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 e Bart musisz to wywalić ...ma byc seria czy popierdułka ?
Rekomendowane odpowiedzi