alik16 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 W kolor i do tego czarne wstawki np. lampy, tylna blenda, grill dokladne autko nabierze efektownego smaku a ja do takiego zestawu bym (jesli to by bylo moej autko oczywiscie) jeszcze dodal chrom ale nie taki prosty tylko z delikatnym rancikiem i na szprychach .. ale takie felgi niestety kosztuja powyzej 4 kk .i duuzo duzo wiecej ..
BizoOn Opublikowano 1 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2012 Tak jak mówicie, dokładki idą w kolor
antonio Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 poka fotki z reanimacji włącznika, jaki efekt wyszedł
MAGIC87 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 W kolor i do tego czarne wstawki np. lampy, tylna blenda, grill dokladne autko nabierze efektownego smaku a ja do takiego zestawu bym (jesli to by bylo moej autko oczywiscie) jeszcze dodal chrom ale nie taki prosty tylko z delikatnym rancikiem i na szprychach .. ale takie felgi niestety kosztuja powyzej 4 kk .i duuzo duzo wiecej .. gdzie tam chrom , białe auto i czarne dodatki... misz masz:decayed:
Bielun22 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Panowie, jak to jest z tymi listwami dookoła szyb (chrom) mozna to bezinwazyjnie ściągnąć ? Chce puścić je w czarny mat---------- Post dopisany at 10:33 ---------- Poprzedni post napisany at 00:01 ---------- Z tego co zdążyłem wyczytać będzie ciężko panie kolego jak bys sie pochwalił gdzies ze chcesz zmienic chrom obdwdki na czarne to bysmy deal zrobili jak sie masz bo ja mam czarne i chciałem zamienic na chrom. chrom juz kupiłem wiec drugiego mi nie potrzeba ale jak chcesz to moge ci opchnac moje czarne listwy po rezaniu u mnie ( pod warunkiem ze wszystko ładnie mi zdemontują
BizoOn Opublikowano 2 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2012 poka fotki z reanimacji włącznika, jaki efekt wyszedł Skończę go w nadchodzącym tygodniu, zabrakło mi czasu ...
kruper Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Jak koledzy wyżej powiadają, maluj wszystko w kolorek.
BizoOn Opublikowano 25 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2012 Pracę nad autkiem Wstrzymane przez Kolizję ..
Blachu Opublikowano 25 Grudnia 2012 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Pracę nad autkiem Wstrzymane przez Kolizję .. o ku... mocno ucierpiała? PS: ważne że nikomu nic się nie stało (tak wyślę)... współczuję stary...
kaju Opublikowano 25 Grudnia 2012 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Z tego, co czytałem, to troszkę dostała i za***iście śmiesznie ją wycenili.
Blachu Opublikowano 25 Grudnia 2012 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Już doczytałem co i jak... wycenę pozostawię bez komentarza
BizoOn Opublikowano 26 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2012 Nie zostawie tak tego na pewno, jednym słowem Żenada
Fr0styyy. Opublikowano 26 Grudnia 2012 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Weź napisz coś więcej co się stąło:thumbdown:
iconslave Opublikowano 26 Grudnia 2012 Opublikowano 26 Grudnia 2012 a juz myslalem ze zobacze moj byly zderzak na dwa baty pomalowany
BizoOn Opublikowano 26 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2012 Obwodnica, kierunkowskaz lewy pas, wyprzedzam gościa, a ten nagle na lewy pas, nie wiem czy chciał wyprzedzać czy co on tworzył przyrżnął mi w prawy bok po całości a mnie zniosło na barierkę z lewej strony
antonio Opublikowano 26 Grudnia 2012 Opublikowano 26 Grudnia 2012 lipa, współczuję. obyś w dobrze dostał z ubezpieczalni
BizoOn Opublikowano 26 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2012 lipa, współczuję. obyś w dobrze dostał z ubezpieczalni 2800
BizoOn Opublikowano 26 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2012 :doh:za dwie strony auta?? Tak
Karolchrz Opublikowano 26 Grudnia 2012 Opublikowano 26 Grudnia 2012 kolor super wyrzuć błotnik chociaż on do d*p.... niema jak 1.8 t i moc jest z tobą a jak mało to trzeba kręcić sterownik na rolkach. Pozdro:kox:
Rekomendowane odpowiedzi