Fr0styyy. Opublikowano 9 Marca 2014 Opublikowano 9 Marca 2014 Nie wiem, czy przesiadka z C6 a B7 była by dobra, jakby nie patrzeć jakość B7 jest niższa niż C6 Cholera, współczuje straty Marku, oby sprawa jakoś w miarę pozytywnie się zakończyła....
peter22 Opublikowano 9 Marca 2014 Opublikowano 9 Marca 2014 A ja na twoim miejscu kupił bym rs6 c5 jest pare ładnych sztuk na Allegro. Ja tez co jakiś czas mam ochotę sprzedać swoje c6 i kupić rs6 c5
marek_xtr Opublikowano 9 Marca 2014 Autor Opublikowano 9 Marca 2014 miałem chwilowa taka myśl żeby kupić właśnie RS6 C5, tylko sprawa u mnie jest taka że ja robię 40-50tyś. km w roku, wiec troche paliwa to będzie pożerać czy jak to pali w trasie? przy 160-180:whistling: zreszta i tak musze czekac na decyzje ubezb…..
skovroon Opublikowano 10 Marca 2014 Opublikowano 10 Marca 2014 Ja pitole jaki pech Spuszczasz się człowieku nad autem ile wlezie, dbasz, pieścisz, pompujesz w nie od ch.ja kasy. Cieszysz się każdą, nawet najkrótszą jazdą... A tu jeb.. parę minut i straciłeś swoje oko w głowie... to do czego jesteś przywiązany bardziej niż do własnej baby, co codziennie sprawia, że na Twoich ustach pojawia się banan. Szczerze współczuję - ja bym poległ
czaki22 Opublikowano 15 Marca 2014 Opublikowano 15 Marca 2014 ja mialem kiedys sytuacje jak jakies zwierze wnioslo do mojego chleb z folia i wpieprzało na katalizatorze , nie dokoczylo i polowa chleba zaczela sie zweglac podczas jazdy , szły dymy itd na szczescie chleb sie nie pali ehhh masakra zoabaczymy co rzeczoznawca napisze, i lepiej z nim ustalaj czynnik zewn bo bedzie problem z wyplata
marek_xtr Opublikowano 15 Marca 2014 Autor Opublikowano 15 Marca 2014 nic nie musiałem ustalać, bo jestem za granicą a złom stoi w garażu jak stał… biegły od pożarnictwa w piatek stwierdził samozapłon od rozrusznika lub alternatora:wink: wstepna wycene tez już dostałem, bede tylko ponad 30 koła w plecy …. za***iście:facepalm: nie opłaca sie Panowie nic inwestować w auto….
mystic.pl Opublikowano 17 Marca 2014 Opublikowano 17 Marca 2014 Marek, ufffffff, kuźwa dzisiaj w pierwszej chwili mało zawału nie dostałem ............. pewnie kumasz dlaczego
KOval81 Opublikowano 17 Marca 2014 Opublikowano 17 Marca 2014 Marek, ufffffff, kuźwa dzisiaj w pierwszej chwili mało zawału nie dostałem ............. pewnie kumasz dlaczego Kurva powiem szczerze, że ja miałem identycznie do czasu przeczytania nazwiska Pierwsze co to sobie pomyślałem o "naszym dziecku dwóch pedałów"
carrera369 Opublikowano 17 Marca 2014 Opublikowano 17 Marca 2014 Niestety są większe tragedie niż spalony samochód Tragiczny wypadek Marka Galińskiego - Sport - WP.PL
niestandardowy Opublikowano 17 Marca 2014 Opublikowano 17 Marca 2014 Wspolczuje... ale ja bym im nie odpuscil... Wysłane z mojego GT-I9295 przy użyciu Tapatalka
marek_xtr Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Opublikowano 17 Marca 2014 Tak są gorsze rzeczy Panowie jak ta tragedia dzisiejsza, czyli wypadek i śmierć Marka Galińskiego... Znałem go bardzo dobrze, razem się ścigaliśmy, wyjeżdżaliśmy na zawody, dobry przyjaciel i najlepszy Trener. Przygotowywał mnie na Igrzyska Olimpijskie! Kilka dni temu z nim rozmawiałem tutaj:facepalm: Ostatni tydzień był dla mnie bardzo ciężki i może już wystarczy :whistling::whistling::whistling:
AMON Opublikowano 19 Marca 2014 Opublikowano 19 Marca 2014 Widzialem zdjecia auta na allegro,nic z maszyny nie zostalo,wspolczuje.
griga-st Opublikowano 23 Marca 2014 Opublikowano 23 Marca 2014 Właśnie przeczytałem...Marek Galiński nie żyje....jeden z moich idoli z przed lat:hi: Tragedia... Z tym spaleniem auta nie jesteś jedyny. Udzielam się czasami w OSP i widziałem kilka spalonych A4/A6.
_Bartek_ Opublikowano 1 Czerwca 2014 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Miałeś DPF? Nie myślałeś, że może to od niego się autko zajarało?
Bart-S Opublikowano 1 Czerwca 2014 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Miałeś DPF?Nie myślałeś, że może to od niego się autko zajarało? f*ck, dopiero teraz doczytałem. Współczuję Marku - minęło już trochę czasu więc mam nadzieję, że pozbierałeś się
Rekomendowane odpowiedzi