Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[A6 ASB] AUDI A6 C6 3,0 Q 315PS - TEMAT UWAŻAM za zamknięty AUTO spalone !!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem, czy przesiadka z C6 a B7 była by dobra, jakby nie patrzeć jakość B7 jest niższa niż C6 :whistling:

Cholera, współczuje straty Marku, oby sprawa jakoś w miarę pozytywnie się zakończyła....

Opublikowano

A ja na twoim miejscu kupił bym rs6 c5 jest pare ładnych sztuk na Allegro. Ja tez co jakiś czas mam ochotę sprzedać swoje c6 i kupić rs6 c5

Opublikowano

miałem chwilowa taka myśl żeby kupić właśnie RS6 C5, tylko sprawa u mnie jest taka że ja robię 40-50tyś. km w roku, wiec troche paliwa to będzie pożerać :jerk: czy jak to pali w trasie? przy 160-180:whistling: zreszta i tak musze czekac na decyzje ubezb…..

Opublikowano

Ja pitole jaki pech :facepalm:

Spuszczasz się człowieku nad autem ile wlezie, dbasz, pieścisz, pompujesz w nie od ch.ja kasy. Cieszysz się każdą, nawet najkrótszą jazdą... A tu jeb.. parę minut i straciłeś swoje oko w głowie...:cry: to do czego jesteś przywiązany bardziej niż do własnej baby, co codziennie sprawia, że na Twoich ustach pojawia się banan.

Szczerze współczuję - ja bym poległ:confused4:

Opublikowano

ja mialem kiedys sytuacje jak jakies zwierze wnioslo do mojego chleb z folia i wpieprzało na katalizatorze , nie dokoczylo i polowa chleba zaczela sie zweglac podczas jazdy , szły dymy itd na szczescie chleb sie nie pali ehhh masakra :facepalm: zoabaczymy co rzeczoznawca napisze, i lepiej z nim ustalaj czynnik zewn bo bedzie problem z wyplata

Opublikowano

nic nie musiałem ustalać, bo jestem za granicą a złom stoi w garażu jak stał… biegły od pożarnictwa w piatek stwierdził samozapłon od rozrusznika lub alternatora:wink: wstepna wycene tez już dostałem, bede tylko ponad 30 koła w plecy …. za***iście:facepalm: nie opłaca sie Panowie nic inwestować w auto….

Opublikowano

Marek, ufffffff, kuźwa dzisiaj w pierwszej chwili mało zawału nie dostałem ............. pewnie kumasz dlaczego :heat:

Opublikowano
Marek, ufffffff, kuźwa dzisiaj w pierwszej chwili mało zawału nie dostałem ............. pewnie kumasz dlaczego :heat:

Kurva powiem szczerze, że ja miałem identycznie do czasu przeczytania nazwiska :facepalm: Pierwsze co to sobie pomyślałem o "naszym dziecku dwóch pedałów" :naughty:

Opublikowano

Wspolczuje... ale ja bym im nie odpuscil...

Wysłane z mojego GT-I9295 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Tak są gorsze rzeczy Panowie jak ta tragedia dzisiejsza, czyli wypadek i śmierć Marka Galińskiego... Znałem go bardzo dobrze, razem się ścigaliśmy, wyjeżdżaliśmy na zawody, dobry przyjaciel i najlepszy Trener. Przygotowywał mnie na Igrzyska Olimpijskie! Kilka dni temu z nim rozmawiałem tutaj:facepalm: Ostatni tydzień był dla mnie bardzo ciężki i może już wystarczy :whistling::whistling::whistling::whistling::whistling::whistling:

Opublikowano

bym się zapłakał. powodzenia z TU

Opublikowano

Widzialem zdjecia auta na allegro,nic z maszyny nie zostalo,wspolczuje.

Opublikowano

Właśnie przeczytałem...Marek Galiński nie żyje....jeden z moich idoli z przed lat:hi: Tragedia...

Z tym spaleniem auta nie jesteś jedyny. Udzielam się czasami w OSP i widziałem kilka spalonych A4/A6.

k4iu.jpg

Opublikowano

Miałeś DPF?

Nie myślałeś, że może to od niego się autko zajarało?

Opublikowano
Miałeś DPF?

Nie myślałeś, że może to od niego się autko zajarało?

f*ck, dopiero teraz doczytałem. Współczuję Marku - minęło już trochę czasu więc mam nadzieję, że pozbierałeś się :wink:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...