Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[A6 ASB] AUDI A6 C6 3,0 Q 315PS - TEMAT UWAŻAM za zamknięty AUTO spalone !!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zegarka nie musisz sam przestawiać :decayed:

Opublikowano
W a4 swojej tez miałem, tu nie ma z tego co pamiętam, a do czego ona służy :whistling:

Zegarka nie trzeba ustawiać - sycnhronizuje się sam. Podeślij mi wlepę to zobaczę czy jest w wyposażeniu.

Opublikowano
Bartek a jaki kod ma?

U1A i U2A.

Opublikowano
idzie na @ coś więcej Bartku :wink: ee tam zamiast całego modułu wolę w coś bardziej pożytecznego zainwestować :banan:

Nie musisz bo masz radiowy zegar - widocznie moduł odbiorczy padł (jak zwykle).

4B0 919 145 B - 167zł

---------- Post dopisany at 23:50 ---------- Poprzedni post napisany at 23:42 ----------

Ew. wejdź do zegarów i zerknij w adaptacjach na kanał 19 - jeśli jest 0 to go wykodowano. Powinna tam być zakodowana wartość 20.

Opublikowano

ale dziwne bo jak mnie moduł padł to nie mogłem sobie recznie przestawic dopiero po podlaczeniu pod MMI w serwisie zmienili tak że mogę...

Co przestawiałem to wracała godzina do poprzedniego ustawienia.

Tu widac to na filmie.

.

Bart czym się różni U1A od U2A?

Opublikowano

dziwne zjawisko, u mnie nie wraca :wink: Ktoś wie może jak zdemontować gałke zmiany biegów z mieszkiem oraz cały panel MMI ten jasno szary w moim wypadku:whistling:

Opublikowano
dziwne zjawisko, u mnie nie wraca :wink: Ktoś wie może jak zdemontować gałke zmiany biegów z mieszkiem oraz cały panel MMI ten jasno szary w moim wypadku:whistling:

Już Ci odpisałem na PW>

A tu masz ten "cyc" jak go zablokwać Audi A6 C6 mieszek gałka skóra automat (2898929170) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. :hi:

Opublikowano

Panowie a ta "palemka" to chyba była tylko dostępna w strefie GMT + 1 co? Bo kolega ma w C6 tu w Irlandii i mówi, że godzine pokazuje +1 do faktycznej i za ch.. nie może znaleźć gdzie to zmienić:facepalm:

Kolor gruby w tej A6'ce:banan: A kiera nie lepsza by była ścięta??:decayed:

Opublikowano

marku mam taką nietypową prośbę:wink: Jakby to nie było dla Ciebie problemem oczywiście to czy zmierzyłbyś mi średnicę mocowania teleskopu maski? Tej kulki przy masce gdzie się siłownik zakłada. Znajomy potrzebuje bo ujeb.any ma w świeżo kupionym aucie:kwasny:

Opublikowano
Panowie a ta "palemka" to chyba była tylko dostępna w strefie GMT + 1 co? Bo kolega ma w C6 tu w Irlandii i mówi, że godzine pokazuje +1 do faktycznej i za ch.. nie może znaleźć gdzie to zmienić:facepalm:

Kolor gruby w tej A6'ce:banan: A kiera nie lepsza by była ścięta??:decayed:

Może i byłaby lepsza, ale akurat JA chciałem taką :wink:

---------- Post dopisany at 22:03 ---------- Poprzedni post napisany at 22:02 ----------

marku mam taką nietypową prośbę:wink: Jakby to nie było dla Ciebie problemem oczywiście to czy zmierzyłbyś mi średnicę mocowania teleskopu maski? Tej kulki przy masce gdzie się siłownik zakłada. Znajomy potrzebuje bo ujeb.any ma w świeżo kupionym aucie:kwasny:

Spoko jutro ogarne :wink:

---------- Post dopisany 11-01-2013 at 19:50 ---------- Poprzedni post napisany 09-01-2013 at 22:03 ----------

Jak myślicie co Wojtek może jeszcze wyciągnąć po zmianie wydechu na MG motorsport i IC środkowym:whistling: Teraz jest 283PS i 575NM, ale nawet nie wiem gdzie był wcześniej ten program robiony...

ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting

Kojarzy ktoś:whistling:

Opublikowano

możliwe bo auto jest tamtych okolic...

---------- Post dopisany 13-01-2013 at 21:48 ---------- Poprzedni post napisany 12-01-2013 at 00:19 ----------

No to Panowie dziś zostałem Mistrzem Polski Elity w kolarstwie Przełajowym :banan::banan::banan::banan::banan::banan::banan::banan::banan::banan::banan:

Opublikowano
:brawo::good:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...