Brysio Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2013 na mnie 911 nie robi wrazenia kiedys mi sie podobala ale ze tam gdzie mieszakam jest tych aut setki to nuda ... wozilem sie swego czasu 911ka przez jakis czas ale jak ja to mowie - duzy garbus:decayed: i fajnie jedzie ale r8 budzi o wiele wieksze emocje we mnie niz akurat 911 - kiedys znow moze kupie carrera s turbo zobaczymy mnie sie mat nie podoba bo popierwsze juz nie taki modny jak to bylo jeszcze 2 lata temu a po drugie gubi ksztalty to akurat auto wiec mnie do czarnego nikt nie przekona czy mata czy nie mata zreszta mam jaki mam kolor jedzie czy nie jedzie ja mam frajde i to mnie cieszy o gustach polityce i religii sie nie dyskutuje
Wandej Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 W erze telewizji satelitarnej i mnóstwa powtorek top gear na drodze na mnie zrobiło wrażenie(takie za kopara opadła) 458 italia.szok:slina: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Brysio Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2013 ---------- Post dopisany at 09:39 ---------- Poprzedni post napisany at 09:39 ---------- na jednych robi na drugich nie ale auta sa fajne lambo ferrarka to fury ktore nigdy sie nie nudza
Primer Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Wiadomym jest ze ferrarka czy lambo bedzie na ulicy robilo owiele wieksze wrazenie niz r8. Napewno tez fajniej sie nimi jezdzi. Niestety problem jest taki ze ferrari czy lambo to samochody do przejazdzek i upalania a r8 to kawal niemieckiego bolidu, samochodu na codzien gdzie mozesz go uzyktkowac jako jedyne auto robic tys km bez obawy ze samochod sie zapali #ferrari. Calkiem niedawno w top gear wzieli kabriolety r8, 458, i mclarena na wycieczke po hiszpanii i w pewnym momencie pokazywali jakie uszkodzenia na samochodach zrobily tamtejsze kamyczki. Ferrari bylo doslownie podziurawione od spodu, mclaren w lepszym stanie a audi nietkniete...
PABLO Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Wiadomym jest ze ferrarka czy lambo bedzie na ulicy robilo owiele wieksze wrazenie niz r8. Napewno tez fajniej sie nimi jezdzi. Niestety problem jest taki ze ferrari czy lambo to samochody do przejazdzek i upalania a r8 to kawal niemieckiego bolidu, samochodu na codzien gdzie mozesz go uzyktkowac jako jedyne auto robic tys km bez obawy ze samochod sie zapali #ferrari. Calkiem niedawno w top gear wzieli kabriolety r8, 458, i mclarena na wycieczke po hiszpanii i w pewnym momencie pokazywali jakie uszkodzenia na samochodach zrobily tamtejsze kamyczki. Ferrari bylo doslownie podziurawione od spodu, mclaren w lepszym stanie a audi nietkniete... Dokładnie było tak jak mówisz, R8 była nietknięta w porównaniu z pozostałymi super wozidłami
milart Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Z której strony by nie patrzeć r8 to świetna fura i jeżeli chodzi o mnie to w każdym kolorze robi wrażenie:slina:. W końcu sam Iron Man jeździł r8:wink:
Brysio Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2013 do ironmana to mi troche brakuje:wink:
cool506 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Brysio Man Ja tez uważam ze srebrny to rozsadny wybór, może gdyby to było b6 gdzie trzeba się wyróżniac kolorem felgami znaczkami s-line czy tez dwururką to byłaby słuszna uwaga. Ale R8 robi robote, i kształty rzeczywiście lepiej są widoczne, u Nas jest r8 w czerni i zlewają sie wszystkie plastiki, wydaje sie poprosu MAŁA:thumbdown: Fajnie te graty umiejscowili z tyłu, cokolwiek rezasz o wiele łatwiej
mech15 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Brysio, czuję że to już niedługo "Suszarki" nielegalne na polskich drogach? To może być rewolucja - TVN24
melman_zyrafa Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 The new Audi R8 V10 plus. [VIDEO]
Brysio Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Video fajne widzialem juz kilka razy ale na zywo to musi byc potega bo dzwiek nigdy nie bedzie taki z microfonu nagrany jak wydobywa sie z auta
wladi Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 The new Audi R8 V10 plus. [VIDEO] O ja jebie:slina::slina:
szymeniu Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Można powiedzieć o S-tronicu wszystko ale to jak zmienia biegi ....
wladi Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Można powiedzieć o S-tronicu wszystko ale to jak zmienia biegi .... Jebaniutki:slina::slina:
Brysio Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 14 Sierpnia 2013 no biegi zmienia idealnie ale ja i tak wole manuala bo zawsze jest to jeb.. ecie
milart Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 ale ja i tak wole manuala bo zawsze jest to jeb.. ecie I tutaj jest właśnie sportowy duch.
Rekomendowane odpowiedzi