Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No Miron też bym wolał postawić chłopakom troche %% i odsnieżyć przed garażem i szukać kluczy, jak dorabiałem scyzoryk go golfa IV to w besmarexie zostawiłem 800zł :( Gość w uliczce w rynku w Gliwicach robi to taniej niż ASO... Ja chyba wpadne ale tak koło 18,30 i bede max 40 min.

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Będzie wogóle ktoś poza mną i Pelexem Majkim.... :rtfm:

Bo coś towarzystwo się wykrusza .... bo zima bo praca bo śnieg bo już ciemno ..... :nose:

Opublikowano

No i masz było nas nie wielu znaczy Ja , Skydiver, Guruguru, Majki, Czester z żoną i wsio niezła frekwencja nie :wallbash:

Ci co byli pamiętają jak mówiłem że zawsze w prawej kieszeni od spodni roboczych w pracy nosze wskaźnik napięcia, i pamiętacie że wczoraj był piątek trzynastego - to jak powiązać te dwie sprawy to dopadł mnie pech związany z tymi dwoma elementami a mianowice podczas wsiadania do mojej padlinki w tym że stroju i z tym że wskaźnikiem aby fure schować do garażu w pracy tak nie fortunnie sobie usiadłem że tym wskaźnikiem rozdarłem sobie moje ukochane kubełki :slina::blink::shocked::wallbash: kówa jaki jestem wściekły :disgust:

Opublikowano

buuuu buuu Pelex ale dałeś d*py

takie kubły...a już za pare dni miałem Ci je zapitolić...cóż, teraz takich poniszczonych nie chcę

a jak tam drifterzy??? było co?? czy pękacie? :naughty:

Prezes to serio pech...ja ten pech miałem 3 lata temu, gdzie poszedłem na studniówke i mam, babe która niszczy mi autko... :polew:

Vice Prezes...jak tam 1,45 m bat??? nie ukradli jeszcze??? dobrze ściąga? zadowolony? :tongue4:

i teraz NOWOŚĆ

jak za tydzień będe miał auto CAŁE, no bo różnie to jest to PRZYBĘDE REPREZENTOWAĆ RYBNIK NA SPOCIKA :kox:

szok co nie :>?

Opublikowano

Ja byłem ale miałem tylko chwile czasu a do 18:30 nikt się nie pojawił ;( , zastanawiam się tylko czy dobrze widziałem, bo jadąc do Katowic z spotu, około godziny 18:40 widziałem "ładne a4 avant" skręcające na shella kolo salonu renaulta, Pelex czy to Twoje było ?

Opublikowano

Witojcie!

Panowie, ja chciałem do was zawitać pierwszy raz, bo o 17:30 byłem akurat w okolicy, w Katowicach i pomyślałem o spocie(jakoś mi ta godzina utkwiła w głowie, 18:00-Forum-Piątek), ale była taka masakra na drogach że stałem w Katowicach w korkach ze 40...50 minut i pomyślałem że może i tak się nikt nie pojawi ze względu na warunki i będe tam sam. Zakotwiczyłem więc w Silesii żeby przeczekać korki. Ale wyjeżdżając gdzieś około 20 z Silesii korki wcale nie zmalały jakoś szczególnie :confused4: No szkoda, ale może następnym razem.

Pozdr.

Opublikowano

Vice Prezes...jak tam 1,45 m bat??? nie ukradli jeszcze??? dobrze ściąga? zadowolony? :tongue4:

Ha no pytasz nie ukradli :decayed: jestem zadowolony :> i za***iście ściąga ( nawet sam jestem zdziwiony takim dalekim zasięgiem :)) [br]Dopisany: 15 Luty 2009, 15:15_________________________________________________Ps. Szybkie sprostowanie dla tych którzy nie byli: Pelex nie przegiął na ręcznym :tongue4::polew:

Opublikowano

Krolu to nie byłem ja ale dzieki że uważasz moją padline za ładną :naughty:

Gregory mogłeś śmiało wpadać my stoimy mniej wiecej do 21:00 next time zapraszamy śmiało :hi:

Opublikowano

No koledzy klucze znalezione ( w sobote ) coprawda nie ja je znalazłem tylko odśnieżarka, która to wypluła mi je w 5 kawałkach. Na szczęście udało mi się zebrać wszystkie kawałki ( jak się później okazało żadnego nie brakowało ) poskładać w jedną całość i co najlepsze wszystko działa jak kiedyś, mało tego praktycznie niema śladu przemielenia przez maszyne :>.

W całej sytuacji miałem nie mało szcześcia ale ważne, że wszystko już OK. Koszty=0 :decayed:

Opublikowano

No koledzy klucze znalezione ( w sobote ) coprawda nie ja je znalazłem tylko odśnieżarka, która to wypluła mi je w 5 kawałkach. Na szczęście udało mi się zebrać wszystkie kawałki ( jak się później okazało żadnego nie brakowało ) poskładać w jedną całość i co najlepsze wszystko działa jak kiedyś, mało tego praktycznie niema śladu przemielenia przez maszyne :>.

W całej sytuacji miałem nie mało szcześcia ale ważne, że wszystko już OK. Koszty=0 :decayed:

No tak najważniejsze że koszty zerowe (kolegą nie musiał postawić) :oklaski:

Lepiej zmielić kluczyk niż ........ :doh1:

Więc wnioski niech każdy sam wyciągnie :thumbdown:

Opublikowano

grunt ze sie znalazł i hulo.

Co tu tak cicho piterra zapuść jakiś frywolny sznurek :cool1:

a więc

wogóle to siemanko dla wszystkich

to masz:

Nie rozumiem kobiet: przekłuwają sobie uszy, nosy, pępki, brodawki, rodzą dzieci, często mają cesarkę, wstrzykują silikon w różne części ciała, depilują gorącym woskiem włosy na nogach, pod nosem, na wzgórkach łonowych; robią sobie lifting, tatuaże, odsysają sobie tłuszcz, zmniejszają pośladki; usuwają żebra, operują biusty, usuwają skórki na palcach i robią mnóstwo innych bolesnych rzeczy... a nie można ich bzyknąć, ... bo je, (...), głowa boli!

czyż to nie sama prawda o płci przeciwnej??

Opublikowano

hehehe - znałem ale dobre :>[br]Dopisany: 17 Luty 2009, 09:22_________________________________________________co tu za cisza :bicz:

myślałem że w piątek będziemy świętować 100 strone naszego wątku - ale przy takim milczeniu to my z bidą do 92 strony dobijemy - meldować mi sie tu zaraz :decayed:

Opublikowano

co tu za cisza :bicz:

myślałem że w piątek będziemy świętować 100 strone naszego wątku - ale przy takim milczeniu to my z bidą do 92 strony dobijemy - meldować mi sie tu zaraz :decayed:

Melduję się panie kapitanie :cool1: co ty 8 stron w tydzień to jeszcze nie zrobiliśmy nigdy i przy takim zapale to się pewnie nie uda :thumbdown:

Opublikowano

Tak myslalem, ze to jakas czerwona klubowa audiczka mnie sciga i wyprzedza na przejsciu, ale niestety nie poznalem w lusterku :> tylko jakis zlom jechal miedzy nami...

P.S. w sumie to delikatnie jechalem bo mialem juz ujemna rezerwe, ale jeszcze rade daje ten stary pazdzioch :hi:

Opublikowano

Słyszeliście o katastofie Helikoptera Ratunkowego?

TERAZ MOŻECIE POMÓC

Potrzebna jest krew grupy B Rh +. Jeśli ktoś mógłby oddać krew może to uczynić w Regionalnym Punkcie Krwiodawstwa przy ul. Czerwonego Krzyża we Wrocławiu z informacją "dla Andrzeja".

Dr Andrzej Nabzdyk jest ortopedą-traumatologiem, lekarzem Pogotowia Ratunkowego we Wrocławiu i Lotniczego Pogotowia Ratunkowego, mistrzem świata w ratownictwie medycznym i komandorem Mistrzostw w Ratownictwie Medycznym i Drogowym (przy oragnizacji których uczesniczy też nasze koło naukowe). Wiecej informacji o nim możecie znaleźć tutaj: http://www.rescue.wroclaw.pl/instruktorzy.html

Opublikowano

Ja się także melduje prezesie z pewnym smutkiem ponieważ mój paźdzoch co raz to gorzej się czuje i na dniach idzie do lekarza pana dok. Daneckiego :naughty: mam nadzieje że mu pomoże :good:

Mam już wóz zastępczy niestety w strasznym stanie technicznym i na letnich oponach - strach w oczach normalnie :shocked:

Opublikowano

kufa kufa kufa, ja dziś w zamieci śnieżnej na zakręcie pojechałem prosto i uderzyłem w poręcz o sklepu;/ nic mi się nie stało mam tylko lekkie wgnieceni i pękniecie lakieru na górnym końcu maski i lekko pęknięty grill;/ podpowiedzcie co mam z tą maską robi malować, czekać? jutro wrzucę fotkę ;//