Opublikowano 13 Czerwca 201115 l Autor Kowi fajnych masz tam kolegów na tym Twoim nowym forum zobacz do wątku o Angel eyes u nas forum, wszystkie fotki jakie wkleiłem są od francuzów No wyczysciłem tak mniej wiecej pod machą [br]Dopisany: 13 Czerwiec 2011, 17:47_________________________________________________
Opublikowano 13 Czerwca 201115 l Zbiorniczek płynu chłodzącego do poprawy już nawet nie chciałem tego pisać
Opublikowano 13 Czerwca 201115 l Autor Zbiorniczek płynu chłodzącego do poprawy to już na kolejny dzień
Opublikowano 13 Czerwca 201115 l jak przymocowałeś lewą osłone? w 1.9 trafia w jakieś uchwyty na puszcze filtra?
Opublikowano 13 Czerwca 201115 l Autor jak przymocowałeś lewą osłone? w 1.9 trafia w jakieś uchwyty na puszcze filtra? na obudowie filtra przykleiłem na poxipol blaszke wygietą w kształcie L, kupiłem taki pierdzielnik jest to zatrzask który blokuje sie na wypustach z osłony, dzieki temu osłona jest ściągana poprzez mocniejsze szarpniecie, musze jeszcze dwa takie kupić, jedna do osłony ABS a druga do filtra bo narazie nie stablina ta osłona jest :gwizdanie:[br]Dopisany: 13 Czerwiec 2011, 18:39_________________________________________________takie cos trzeba porobić
Opublikowano 13 Czerwca 201115 l Kowi a gdzie dorwałęś tą osłone zbiornika wspomagania i sprysków ? Jak możesz to podeślij numer tej osłony i czy dużo jest roboty z montażem
Opublikowano 13 Czerwca 201115 l Autor Kowi a gdzie dorwałęś tą osłone zbiornika wspomagania i sprysków ? Jak możesz to podeślij numer tej osłony i czy dużo jest roboty z montażem Numer osłony na ABS - 3B0 119 487 C/3B0 119 487 B nowa jest na zamówienie dostepna, ale z tego co wiem na dzień dzisiejszy brak dostępnych w magazynie :gwizdanie: K2 jeszcze czeka z tego co mówił :gwizdanie: Numer osłony na filtr powietrza - 3B0 133 849 A Ogólnie drogi deficytowy temat
Opublikowano 14 Czerwca 201115 l No a od jakiej audi one pochodzą ? Bo jakiś dziwny numer mają , i jak z montażem dużo rezania ?
Opublikowano 14 Czerwca 201115 l No a od jakiej audi one pochodzą ? Bo jakiś dziwny numer mają , i jak z montażem dużo rezania ? pasek VR6
Opublikowano 14 Czerwca 201115 l No a od jakiej audi one pochodzą ? Bo jakiś dziwny numer mają , i jak z montażem dużo rezania ? pasek VR6 VR5
Opublikowano 14 Czerwca 201115 l Autor No a od jakiej audi one pochodzą ? Bo jakiś dziwny numer mają , i jak z montażem dużo rezania ? One są z passka VR5 B5, w uzywce prawie nie osiągalne, a jako nowe tez widać obecnie ciezko dostepne :gwizdanie:
Opublikowano 14 Czerwca 201115 l Autor Ja tylko na chwilke.... Kowi87, Ty wylaczasz wogole komputer?? W sumie.. to mało kiedy Zeby nie było że tu ciagle siedze, dzisiaj połamałem rower jutro jade spawać rame alu :gwizdanie: bo jedyny środek lokomocji nie generujący kosztów został zniszczony Juz drugi raz pekła w tym samym miejscu fajna furka niby nie ma co sie w niej psuć bo poza rama widelcem i kołami nie ma nic, przerzutek brak
Opublikowano 14 Czerwca 201115 l Autor przerzutek brak czyli automat no coś w ten deseń, napęd RWD bezobsługowy
Opublikowano 14 Czerwca 201115 l Kowi, sam ogarniales IC ? Jak Ci'sie udalo ominac spryski w zderzaku ?