MercDG Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 No i elegancko a z tyłu i tak nie jeździsz tak że spoko
mrogal Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 No i elegancko a z tyłu i tak nie jeździsz tak że spoko ale korbotronix razi
Kowi87 Opublikowano 3 Września 2012 Autor Opublikowano 3 Września 2012 No i elegancko a z tyłu i tak nie jeździsz tak że spoko ale korbotronix razi w sumie to juz mi przeszło rezanie tylnej elektryki.. w ogóle chyba mi przeszło rezanie, silnik bym zmienił na coś słusznego, ale hajsu brak:whistling:
OGr Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 Kowi nie rób sobie jaj i wywal te korby
jedrekx Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 w ogóle chyba mi przeszło rezanie nie grzesz!
Tomasz Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 w ogóle chyba mi przeszło rezanie nie grzesz!
Kowi87 Opublikowano 3 Września 2012 Autor Opublikowano 3 Września 2012 w ogóle chyba mi przeszło rezanie nie grzesz! poza tą elektryka to tu juz nie ma co robic:whistling: zmienie przednie głosniki jeszcze na cos z lepszym kickiem:wink: wygłuszenie skończe bo częsciowo zrobione:whistling: wzmacniacz trzeba zamontowac bo obecnie leży luzem i wszystko, no pewnie niebawem zmiana sprzęgła bo coraz czesciej daje o sobie znać Jak sie turbo wysra to wleci GTB17 i korekta z mapsem nowym(ale obym robic tego nie musiał) odkładam na b6/7 i AGB:facepalm:
junior_tdi Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 bez przesady z tym korbotronic'iem , z tyłu nie jeździ wreszcie jest komplet w jednym kolorze
rafalekx Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 kto ma korby ten z policji hop hop hop a poważnie jest ok tylko ten hak...
junior_tdi Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 kto ma korby ten z policji hop hop hop a poważnie jest ok tylko ten hak... w tym przypadku hak to jest wisienka na torcie. aczkolwiek pierwsze co bym zrobił przy tej furze to zdemontował
Kowi87 Opublikowano 3 Września 2012 Autor Opublikowano 3 Września 2012 A mi nie przeszkadza:grin: słitfocie mu zrobiłem na pierwszej stronie:polew:
junior_tdi Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 A mi nie przeszkadza:grin: słitfocie mu zrobiłem na pierwszej stronie :grin::grin:
Hesik Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 Foteliki to masz super sam bym cos takiego lyknal, zdradzisz mi jaki koszt zakupu byl?
slavko87 Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 A mi nie przeszkadza:grin: słitfocie mu zrobiłem na pierwszej stronie:polew: Kowi ja tez mialem robic 4 szyby, skompletowalem graty a pozniej sprzedalem bo checi brak na to bo jednak troche jest roboty z tego co slyszalem:kwasny: boczki by Ci pasowalo skora oyebac albo materialem takim jak masz srodki foteli i wtedy mega bedzie:wink: hak masz odczepiany?
Kowi87 Opublikowano 3 Września 2012 Autor Opublikowano 3 Września 2012 Foteliki to masz super sam bym cos takiego lyknal, zdradzisz mi jaki koszt zakupu byl? 1400 odbiór na miejscu, wiec zadnych dodatkowych kosztów, swoje sprzedałem i w sumie tanio wyszło, a jest pełna elektryka:naughty: kiedys dawno temu za skóre wiecej zapłaciłem nizteraz za recaro:wink: dodatkowy koszt to kupno tylnego oparcia do przeróbki(nie udanej) +100zł, słuzy teraz za siedzenie w piwnicy:grin: ---------- Post dopisany at 21:25 ---------- Poprzedni post napisany at 21:22 ---------- A mi nie przeszkadza:grin: słitfocie mu zrobiłem na pierwszej stronie:polew: Kowi ja tez mialem robic 4 szyby, skompletowalem graty a pozniej sprzedalem bo checi brak na to bo jednak troche jest roboty z tego co slyszalem:kwasny: boczki by Ci pasowalo skora oyebac albo materialem takim jak masz srodki foteli i wtedy mega bedzie:wink: hak masz odczepiany? mam od paru lat w piwnicy wkłady skórzane do boczków:wink: ale jakos nie mam weny do wrzucenia A co do rezania elektryki chyba to zapoczątkowałem, kupujac cały zestaw i zakładajac wątek kiedyś, niestety moja wiazka była z 95r i nie zbyt to pasowało:whistling:
slavko87 Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 No z tymi wkladami z boczkow zeby je zmienic jest troche pracy i czasu zajmuje troche ale zmotywoj sie i dawaj bo efekt bedzie lepszy:decayed:
roae Opublikowano 4 Września 2012 Opublikowano 4 Września 2012 daszek na klapie mnie się strasznie podoba, to jest oryginalna czy tuning?
Kowi87 Opublikowano 4 Września 2012 Autor Opublikowano 4 Września 2012 Laminat:wink: ale polecam, mam go prawie od początku posiadania auta i nic z nim sie nie dzieje, takze polecam:wink:
roae Opublikowano 5 Września 2012 Opublikowano 5 Września 2012 chciałem kupić avusy, masz identyko kolor jak ja, ale popatrzyłem na zdjęcia i trochę te felgi znikły u Ciebie, chyba sobie odpuszcze, wydaje mi się że na ciemnych kolorach avusy wyglądają lepiej.
Rekomendowane odpowiedzi