Armi Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Tył źle Ci nie stal, gorzej z przodem Dzięki również. Nie on wszędzie juz tak stoi czy pod górke czy z górki czy na płaskim tak stał w 2007 a tak w 2009 tych chromów to juz nie ma no ja poluje na gwint, żeby sukę wyrównać jest na allegro, tyle że z paska, przód pasuje tylko ten tył Grr co to za zdjęcia, wstydzę się za moją padakę też polowałem, ale do Q trzeba szczęścia żeby znaleźć :gwizdanie: a z tym Ta-technix to juz sam nie wiem Tył źle Ci nie stal, gorzej z przodem Dzięki również. Nie on wszędzie juz tak stoi czy pod górke czy z górki czy na płaskim tak stał w 2007 a tak w 2009 tych chromów to juz nie ma no ja poluje na gwint, żeby sukę wyrównać jest na allegro, tyle że z paska, przód pasuje tylko ten tył też polowałem, ale do Q trzeba szczęścia żeby znaleźć :gwizdanie: a z tym Ta-technix to juz sam nie wiem Mogłeś wybrać inne zdjęcie (2), to powoduje, że się wstydzę za moją padakę W porównaniu z siedzącym tyłem szaraka mój wygląda jeszcze gorzej niż normalnie.
Kowi87 Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Opublikowano 8 Marca 2010 Mogłeś wybrać inne zdjęcie (2), to powoduje, że się wstydzę za moją padakę W porównaniu z siedzącym tyłem szaraka mój wygląda jeszcze gorzej niż normalnie.
Kowi87 Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Opublikowano 8 Marca 2010 Kowi co tak mało? heheh ja raczkuje dopiero w temacie gleby, moze jak mnie złapie to zaszaleje, narazie sprawdzimy ten setup z 1,8t
SoMeS Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Kowi co tak mało? heheh ja raczkuje dopiero w temacie gleby, moze jak mnie złapie to zaszaleje, narazie sprawdzimy ten setup z 1,8t to nie jest dobre rozwiązanie.. będzie bujać budą wiem Piotruś bo przerabiałem temat...
mrogal Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Kowi co tak mało? heheh ja raczkuje dopiero w temacie gleby, moze jak mnie złapie to zaszaleje, narazie sprawdzimy ten setup z 1,8t to nie jest dobre rozwiązanie.. będzie bujać budą wiem Piotruś bo przerabiałem temat... nie kazdy ma lęk wysokości
Kowi87 Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Opublikowano 8 Marca 2010 Zobaczymy jak to sie bedzie sprawować róznica wagowa miedzy tymi wersjami według katogu audi to 50kg
slepy Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 :polew: jeeebłem Kowi powiem tak na chwilę wystarczy, ale za następną chwilę będziesz chciał niżej, niżej, niżej
Kowi87 Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Opublikowano 8 Marca 2010 :polew: jeeebłem Kowi powiem tak na chwilę wystarczy, ale za następną chwilę będziesz chciał niżej, niżej, niżej nie ma co szalec na dzień dzisijeszy nie mam felgi optymalnej w dobrej cenie do mojego padła, wiec i gleba nie potrzebna aż na tyle A z felgami to juz niewiem jaki wzór bedzie najfajniejszy 1 ASA http://www.allegro.pl/item937336583_asa_bbs_18_5x112_audi_mercedes.html te bym zakupił z chęcią 2. MAM7 http://www.allegro.pl/item928659521_felga_aluminiowa_18_mam7_5x112_8j_nowa.html 3. AVUS 4. takie toporowe ale w 18tce
slepy Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 bier te od Topora , MAM7, za***iste ale nie do budy B5, w budzie B6 robią robotę patrz na furkę Jerza , te Asy kozackie, ale najlepiej w 19
Kowi87 Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Opublikowano 8 Marca 2010 bier te od Topora , MAM7, za***iste ale nie do budy B5, w budzie B6 robią robotę patrz na furkę Jerza , te Asy kozackie, ale najlepiej w 19 Nie no 19 tek nie chce, najbardziej podchodzą mi te ASA własnie Tylko skoda że bez opon te ceny są ;(
slepy Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 no robi robotę piękną, ceny bez opon , no i laczek do tego to już :shocked:
Kowi87 Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Opublikowano 8 Marca 2010 no robi robotę piękną, ceny bez opon , no i laczek do tego to już :shocked: no chcąc nie chcąc moze przekroczyc 3tys
slepy Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 no robi robotę piękną, ceny bez opon , no i laczek do tego to już :shocked: no chcąc nie chcąc moze przekroczyc 3tys Kowi no niestety, chociaż z doświadczenia Ci powiem że teraz szukał bym tylko w takich pieniądzach, 2500-3500zł, za komplet z gumami, ja się pochciwiłem na te MAM8 za 1600, i teraz muszę kupować komplet gum, i chcąc nie chcąc 3000zł pękną, a można było to ciachnąć za jednym zamachem
SoMeS Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 nie kazdy ma lęk wysokości pierdolłem :polew:
Kowi87 Opublikowano 16 Marca 2010 Autor Opublikowano 16 Marca 2010 w tym padle coś sie reza? W sumie padło prawie zdrowe Jeszcze mam jakieś przeładowanie, ale nie wyrzuca błędów, notlaufów, i odpcha sie całkiem zdrowo Trzeba go parokrotnie jeszcze przegonic zdrowo na 5 biegu i bedzie dobrze, bo poprawił sie od momentu pierwszych problemów Na 24 marca jestem umówiony na wymiane zawieszki, prawdopodobnie przednie będą przełożone spręzynki od Frogera na moje amory ale to sie jeszcze zobaczy :gwizdanie: a narazie rozgladam sie za felgą [br]Dopisany: 16 Marzec 2010, 13:29_________________________________________________ślepy pisał ze MAM7 kiepsko pasuja do B5, zrobiłem sobie VT i wcale nie jest tak źle w tym kolorku Tylko jest jeden problem prawie nie osiągalne w uzywce a za nowe trzeba dać 3tys a gdzie tu jeszcze do nich opony Te czarne Avusy odpusciłem bo wszyscy krytykowali
Kowi87 Opublikowano 16 Marca 2010 Autor Opublikowano 16 Marca 2010 MAM7 też nie bardzo mi się MAMy nie podobają... Dobra jeden z drugim nie bedzie też MAMów Poluje na ASA w dobrej cenie albo AVUS ale juz nie czarne :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi