Kowi87 Opublikowano 22 Października 2010 Autor Opublikowano 22 Października 2010 w sumie jedna z przyczyn dla której dłubie tego parcha bo oski bym nie dłubał Bo słabsze ośki Cię objeżdżają I nie ma sensu ich jeszcze bardziej wzmacniać A Ty ładujesz masę kasy i dalej nie jedziesz poczekaj niebawem sie zaskoczysz jak cie silnik przeskoczy :polew: Cały rok przetłukłem sie jedną wielk awaria ąna sofcie który mam nadzieje wypluje te 15X km(idzie równo z 2,5 oską) przed finalna korektą
rafalekx Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 poczekaj niebawem sie zaskoczysz jak cie silnik przeskoczy :polew: ale że jak? że niby jak przeskoczy? o co Ci cho?
Kowi87 Opublikowano 22 Października 2010 Autor Opublikowano 22 Października 2010 poczekaj niebawem sie zaskoczysz jak cie silnik przeskoczy :polew: ale że jak? że niby jak przeskoczy? o co Ci cho? no wyprzedzi
Kowi87 Opublikowano 23 Października 2010 Autor Opublikowano 23 Października 2010 no wyprzedzi impossible karwa odepne mu dyfer i wyprzedzi :polew:[br]Dopisany: 22 Październik 2010, 19:49_________________________________________________Wygrzebałem dzisiaj pare gratów pod tylną elektryke Sa też boczki jeszcze tylko silniczki i wiązka, bo moduł komfortu chyba jest taki sam Czekaja ciagle końcówki, ale musze porzadek zrobić w wydechu bo narazie ma drgania wiec nie ma sensu montować końcówek bo bedą dzwonić Mam też dylemat nad głosnikami 16kami, mam 2 szt ori z tylnych drzwi i nie wiem czy sprzedawać czy podłączyc to do siebie na przód
jozek726 Opublikowano 23 Października 2010 Opublikowano 23 Października 2010 no wyprzedzi impossible karwa odepne mu dyfer i wyprzedzi :polew:[br]Dopisany: 22 Październik 2010, 19:49_________________________________________________Wygrzebałem dzisiaj pare gratów pod tylną elektryke Sa też boczki jeszcze tylko silniczki i wiązka, bo moduł komfortu chyba jest taki sam Czekaja ciagle końcówki, ale musze porzadek zrobić w wydechu bo narazie ma drgania wiec nie ma sensu montować końcówek bo bedą dzwonić Mam też dylemat nad głosnikami 16kami, mam 2 szt ori z tylnych drzwi i nie wiem czy sprzedawać czy podłączyc to do siebie na przód reżasz dziada ładnie
Kowi87 Opublikowano 23 Października 2010 Autor Opublikowano 23 Października 2010 reżasz dziada ładnie A wpadłem dzisiaj do garażu troche posprzątać, i tak wygrzebałem troche gratów, a ze mam pod elektryke większosc to czemu nie spróbować miałem na wstępie to sprzedac, no ale szkoda teraz zastanawiaja mnie te głosniki czy ładowac je na przód czy do żyda :gwizdanie: W tygodniu odwiedze tapicera ile by chciał za wgrzanie boczków skórzanych(też gdzieś tam leżą, juz sie przewijały w tym wątku) i moze dospawanie jakiś mocowań pod te głosniki, jak zaczne juz działac pod wzgledem audio to i tak te wylecą, wiec póki co bedzie grała muza z tapicerką
paput Opublikowano 23 Października 2010 Opublikowano 23 Października 2010 kowi daj linka do tych końcówek, to te co ma armi tak? on już wstawiał link ale się gdzieś zapodział
Kowi87 Opublikowano 23 Października 2010 Autor Opublikowano 23 Października 2010 kowi daj linka do tych końcówek, to te co ma armi tak? on już wstawiał link ale się gdzieś zapodział takie braliśmy http://allegro.pl/koncowka-wydechu-tlumika-kwasowka-promocja-i1273941267.html
aju Opublikowano 23 Października 2010 Opublikowano 23 Października 2010 bo moduł komfortu chyba jest taki sam chyba nie, często na szrotach i allegro opisują "pod 4x el. szyby / lub / pod dwie el. szyby"
Kowi87 Opublikowano 24 Października 2010 Autor Opublikowano 24 Października 2010 bo moduł komfortu chyba jest taki sam chyba nie, często na szrotach i allegro opisują "pod 4x el. szyby / lub / pod dwie el. szyby" Nie moge nawet znaleść takiego modułu do B5 :gwizdanie: cos mi sie wydaje że to wszysstko zalezne bedzie od przeszczepu wiązki elektrycznej z werjsi pod 4 szyby[br]Dopisany: 24 Październik 2010, 12:38_________________________________________________Elektryka tylnych drzwi zamówiona w następnym tygodniu pewnie do mnie dotrze paczuszka
gizmo8 Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 Ma ktoś linka jak ten końcówki wyglądają na a4? Najlepiej podwójnie i prosto jak w AEB
slepy Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 bo moduł komfortu chyba jest taki sam chyba nie, często na szrotach i allegro opisują "pod 4x el. szyby / lub / pod dwie el. szyby" Nie moge nawet znaleść takiego modułu do B5 :gwizdanie: cos mi sie wydaje że to wszysstko zalezne bedzie od przeszczepu wiązki elektrycznej z werjsi pod 4 szyby[br]Dopisany: 24 Październik 2010, 12:38_________________________________________________Elektryka tylnych drzwi zamówiona w następnym tygodniu pewnie do mnie dotrze paczuszka 4 No to rób wątek do Warsztatu, bo ja bede pewnie następny z elektryką szyb
Kowi87 Opublikowano 25 Października 2010 Autor Opublikowano 25 Października 2010 Ma ktoś linka jak ten końcówki wyglądają na a4? Najlepiej podwójnie i prosto jak w AEB Zobacz na auto Armisteada i Kanała No to rób wątek do Warsztatu, bo ja bede pewnie następny z elektryką szyb Coś sie zdziała, narazie mam swój wątek dla pytań co i jak http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=118129.0 Noi przyszły oleje od dzika :gwizdanie:
gizmo8 Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 Ma ktoś linka jak ten końcówki wyglądają na a4? Najlepiej podwójnie i prosto jak w AEB Zobacz na auto Armisteada i Kanała Niech Ci Bozia w niutonometrach wynagrodzi
Kowi87 Opublikowano 6 Listopada 2010 Autor Opublikowano 6 Listopada 2010 Kolejne graty pod tylna elektryke Parktronic zreaktywowany dzieki koledze Darkman Olej i filtry zmieniłem przy pięknym przebiegu 318tys Samochód w pełni przygotowany na zime póki co na letnich jeszcze koła zimowe wejda jak sypnie pierwszym śniegiem :gwizdanie: Co myślicie o ciemnych szybach tak powinien wygladać z nadejsciem wiosny
Reniu Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 Jak będzie na wszystkich szybach to jestem ZA Jak tylko na tyle to niestety auto będzie mieć syndrom Corsy przedstawiciela
Kowi87 Opublikowano 6 Listopada 2010 Autor Opublikowano 6 Listopada 2010 Jak będzie na wszystkich szybach to jestem ZA Jak tylko na tyle to niestety auto będzie mieć syndrom Corsy przedstawiciela nie nie zadnych półśrodków, albo wszystko albo nic rzecz jasna
Tzieland Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 Jak będzie na wszystkich szybach to jestem ZA Jak tylko na tyle to niestety auto będzie mieć syndrom Corsy przedstawiciela już nie przesadzaj mi tam się podoba, sam mam ścieme tylko na tyle i uważam, że do avanta to akurat pasuje ale do sedana już nie
Reniu Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 Mam odmienne zdanie ale szanuję Twój pogląd
Rekomendowane odpowiedzi