Kowi87 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2011 troche lipnie sie ułożyła, ale stabilnie przymocowana, tej szpary prze reflektorze nie mogłem ogarnać, trzeba by powiększać dziure na zbiorniczek, bo blokowała sie na nim Jak troche uciułam to wszystkie osłony pójdą w piano black Musze jeszcze cos podłożyć na wąż od płynu chłodniczego, bo widze troche go tam przyciera :gwizdanie:
Dev Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Kowi, właśnie oglądałem Twoje foty z hamulcami powiedz mi co tam robi ten papier na klockach ??? :mysli:
Kowi87 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Kowi, właśnie oglądałem Twoje foty z hamulcami powiedz mi co tam robi ten papier na klockach ??? :mysli: chodzi ci o stare heble, nawet niewiem co on tam robił złapał sie na fotke były to klocki ATE, w sumie zrobiłem na nich ok 40tys
puertoss Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Kowi, właśnie oglądałem Twoje foty z hamulcami powiedz mi co tam robi ten papier na klockach ??? :mysli: chodzi ci o stare heble, nawet niewiem co on tam robił złapał sie na fotke były to klocki ATE, w sumie zrobiłem na nich ok 40tys komuś sie nie odkleiło
mrogal Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Nowy fancik [br]Dopisany: 20 Kwiecień 2011, 17:46_________________________________________________Tarcze wleciały na auto po małych przygodach wszystko jest opanowane, chce ktoś alu 15ki idealne na zime Naklejka MRmotors wpadła na klape Osłony VR5 siedzą Pare okolicznych fotek Po świetach wpadną końcówki wydechu i moze radio nowe wez wyjeb ten hak bo kórwa zal
Kowi87 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2011 wez wyjeb ten hak bo kórwa zal lepiej doradźcie co zrobić z ramka grila, czerń, kolor nadwozia a moze antracyt ciemny
Kolkov Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 wez wyjeb ten hak bo kórwa zal lepiej doradźcie co zrobić z ramka grila, czerń, kolor nadwozia a moze antracyt ciemny wyjeb hak, a ramkę w czerń
Kowi87 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Dobra jak malować kolor nadwozia ciemny chrom/antracyt czarny hak też pomaluje
Tzieland Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 ni chu ja nie widać różnicy na takiej fotce a bixy za*ebiście sie prezentują
Krycha Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Gadżety gadżetami, ale póki w tym aucie nie będzie kółka i zawiasu to szału ni ma
K2 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 zostaw grill w spokoju w końcu musi być trochę chromu
Kolkov Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 hak też pomaluje oklej go w carbon Gadżety gadżetami, ale póki w tym aucie nie będzie kółka i zawiasu to szału ni ma i to jest dwa
Iverson Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 bierz Kowi te od mesia co wkleiłem w b5b i będzie szał
K2 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 e tam carbon przecież to zalowo będzie wyglądać do czego ten carbon będzie pasować ???? hak to kłopot przyznaje dlatego ja mam wyciągany
Kowi87 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2011 hak też mam ori westfalia czy jak mu tam ale nie da rady odkręcić trzeba by zamek rozwiercić Ive myślałem o tych felgach, z tym że one mają et28 wiec pojadą mi po błotnikach jak nic :gwizdanie: cena jest ok, tylko niewiem czy nie lepsze by były jakieś grafitowe te felgi, bo czarn to zginą :gwizdanie: ramka chyba w czerń pójdzie :gwizdanie:
rafalekx Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 wez wyjeb ten hak bo kórwa zal daj mu spokój on biedny w kempingu mieszka i musi go ciągać za sobą ;( dlatego ten hak musi zostać ;( też mu współczuję... całe życie biedaczek musi w kempingu siedzieć
Kowi87 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2011 wez wyjeb ten hak bo kórwa zal daj mu spokój on biedny w kempingu mieszka i musi go ciągać za sobą ;( dlatego ten hak musi zostać ;( też mu współczuję... całe życie biedaczek musi w kempingu siedzieć ;(
mrogal Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 hak też mam ori westfalia czy jak mu tam ale nie da rady odkręcić trzeba by zamek rozwiercić Ive myślałem o tych felgach, z tym że one mają et28 wiec pojadą mi po błotnikach jak nic :gwizdanie: cena jest ok, tylko niewiem czy nie lepsze by były jakieś grafitowe te felgi, bo czarn to zginą :gwizdanie: ramka chyba w czerń pójdzie :gwizdanie: kowi z tylu mam Et28 i powiem ci ze jeszcze jest miejsce, wiec przy Twojej kozusze czym Ty sie martwisz? :polew:
Kowi87 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2011 hak też mam ori westfalia czy jak mu tam ale nie da rady odkręcić trzeba by zamek rozwiercić Ive myślałem o tych felgach, z tym że one mają et28 wiec pojadą mi po błotnikach jak nic :gwizdanie: cena jest ok, tylko niewiem czy nie lepsze by były jakieś grafitowe te felgi, bo czarn to zginą :gwizdanie: ramka chyba w czerń pójdzie :gwizdanie: kowi z tylu mam Et28 i powiem ci ze jeszcze jest miejsce, wiec przy Twojej kozusze czym Ty sie martwisz? :polew: a z przodu patrzyłem sobie za ta felga po alegro , to są pojedyńcze sztuki ale et30
mrogal Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 hak też mam ori westfalia czy jak mu tam ale nie da rady odkręcić trzeba by zamek rozwiercić Ive myślałem o tych felgach, z tym że one mają et28 wiec pojadą mi po błotnikach jak nic :gwizdanie: cena jest ok, tylko niewiem czy nie lepsze by były jakieś grafitowe te felgi, bo czarn to zginą :gwizdanie: ramka chyba w czerń pójdzie :gwizdanie: kowi z tylu mam Et28 i powiem ci ze jeszcze jest miejsce, wiec przy Twojej kozusze czym Ty sie martwisz? :polew: a z przodu patrzyłem sobie za ta felga po alegro , to są pojedyńcze sztuki ale et30 z przodu mam et 38
Rekomendowane odpowiedzi