Kowi87 Opublikowano 28 Lipca 2011 Autor Opublikowano 28 Lipca 2011 Pare fotek z placu boju :gwizdanie: Autko złozone tak by pod blok dojechać tyle było wody A to winowajca Prawdopodbnie uszczelko pod filtrem kabinowym do wymiany, po tescie lania wodą woda waliła jak widac na 3 fotce ten zaciek
paput Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 kowi zapomniałem Ci napisać w wątku, jak idziesz w ciorne lampy to wal ramkę grilla na czarno i ramki halo i ta p.s znalazłem jakieś lampy od anglika w Dęblinie po 100 zł sztuka
Kowi87 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2011 kowi zapomniałem Ci napisać w wątku, jak idziesz w ciorne lampy to wal ramkę grilla na czarno i ramki halo i ta p.s znalazłem jakieś lampy od anglika w Dęblinie po 100 zł sztuka ramka moze kiecyś bedzie czarna choc nie jestem do tego przekonany, ramki halo nie bedą nigdy czarne :gwizdanie: [br]Dopisany: 28 Lipiec 2011, 15:17_________________________________________________Przyszły kolejne elementy układanki Dzięki Rysiuuu
Reggi Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Ile dałeś za te kable ? Nie lepiej było kupić od Marka na metry Klotza ?
Kowi87 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Ile dałeś za te kable ? Nie lepiej było kupić od Marka na metry Klotza ? 149zł w detalu, ja tyle już z wysyłką ale mam juz wszystko, auto od czwartku całe rozebrane, wiec trzeba było zamawiać na predkości, jutro uszczelka przyjdzie i bede mógł składać
Kowi87 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2011 a maty do wyciszenia kupił ? kupił też HW, dekarki nie uznałem za właściwy materiał 2,5m2 moze starczy na furtki, jak nie to do budowlanego pojade po butyl http://www.mega-market.com.pl/tasmy-uszczelniajace/830-tasma-butyl-alu-illbruck-me402.html
Michał Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 jaki przekrój kabla ???? 21mm kawał druta jakie ma parametry ten piec?
moskal Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 mam kabel 25mm na opierdolenie jakby ktoś reflektował :gwizdanie:
mrogal Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 mam kabel 25mm na opierdolenie jakby ktoś reflektował :gwizdanie: ile zlotowek?
Kowi87 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2011 jaki przekrój kabla ???? 21mm kawał druta jakie ma parametry ten piec? Brand New HELIX H400 1000 WATT 4 CHANNEL AMPLIFIER Power rating RMS at 4 x 4Ohm at 12 Volt: 4 x 50 Watt Power rating RMS at 4 x 4Ohm at 13,8 Volt:4 x 70/140 Watt Power rating RMS at 4 x 2Ohm at 13,8 Volt: 4 x 125/250 Watt Power rating RMS 2 x 4 Ohm bridged: 2 x 250/500 Watt Total harmonic distortion: < 0,009% Signal to noise ratio: > 100 dB Damping factor: > 300 Frequency range: 20 Hz -20 kHz +/- 0,2 dB TIM distortion: < 0,016% Input sensitivity: 700 mV - 8 V Fuse: 2 x 25 A Input impedance: 10k Ohm Dimensions (H/W/D) in mm: 31,5 x 200 x 336 Weight net: 2,6 kg Gdzies miałem jego recenzje i tam był dosć zachwalany Wybierałem miedzy udimension Glow a tym helixem, załozenie było, na mostku ponad 200w i tylko 4 kanały w gre wchodziły
moskal Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 mam kabel 25mm na opierdolenie jakby ktoś reflektował :gwizdanie: ile zlotowek? a ile dasz ???? sprawdze dzisiaj w chacie ile ten kabel ma cm długości
Kowi87 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Pany dobrze kminie schemat podłączenia Subwoofer pomijam bo jeszcze go nie mam :gwizdanie: W radiu zostaje kostka zasilania tylko, odpinam kostke od głosników, fabryczna instalacje planuje zostawic w spokoju, przy sprzedazy po prostu podepne tak jak było Sygnał idzie poprzez 2x RCA na przód i tył(sub)
Michał Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 prąd puściłbym prawym progiem, chyba będzie wygodniej i bliżej do aku a remote czemu nie razem z sygnałowymi?
Kowi87 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Po obu stronach auta i tak leci gruba wiązka, wiec czy prawa czy lewą prądowy to bez róznicy, aby tylko głośnikowe byy zdala, chciałem lewa strona ponieważ łatwiej dostać sie do wnętrza, no chyba ze masz pomysł któredy po prawej stronie od aku wyjść Druga sprawa kabel głosnikowy do 2 obu głosników powinien być tej samej długosci chyba nie tak mi sie wydaje Remote i sygnał moge razem puscić To jest pierwsza moja poważniejsza instalacja Audio w życiu, wczesniej to tylko głosniki zmieniałem
Michał Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Po obu stronach auta i tak leci gruba wiązka, wiec czy prawa czy lewą prądowy to bez róznicy, aby tylko głośnikowe byy zdala, chciałem lewa strona ponieważ łatwiej dostać sie do wnętrza, no chyba ze masz pomysł któredy po prawej stronie od aku wyjść w sumie to nawet nie pamiętam dokładnie co tam siedzi pod schowkiem może faktycznie z lewej będzie wygodniej a jakby tak?
Kowi87 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2011 zasilajacego mam 5m wiec nie ma co szaleć lepiej najkrótszą droge wybrać, a głosnikowe moze bym puścił po obydwu stronach do głosników które kable nie powinny lecieć koło siebie sygnałowy z zasialajacym, czy głośnikowy z resztą jest kolejny grat MIO spirit 670
Michał Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 sygnałowy i zasilający osobno jest kolejny grat MIO spirit 670 koorfa nawkładasz tych ekraników :decayed: kolejne spy foto Kowiego
Rekomendowane odpowiedzi