Krycha Opublikowano 14 Marca 2012 Opublikowano 14 Marca 2012 kowi nie rozumiem czemu gwintu nie wkadasz jak masz tego ta technixa? na co ty czekasz na ss? na hoi Ci to ?
Kowi87 Opublikowano 14 Marca 2012 Autor Opublikowano 14 Marca 2012 kowi nie rozumiem czemu gwintu nie wkadasz jak masz tego ta technixa? na co ty czekasz na ss? na hoi Ci to ? mam tylko tył technixa, wiec bez sensu zakładać tylko jedna oś i zaraz ponownie demontować, przyjdzie SS i KW to dopiero złoze to finalnie:wink: cierpliwosci
Krycha Opublikowano 14 Marca 2012 Opublikowano 14 Marca 2012 ss może być miękki i tak jak mówiłem szybko będziesz z tymi dystansami uciekał
Kowi87 Opublikowano 14 Marca 2012 Autor Opublikowano 14 Marca 2012 ss może być miękki i tak jak mówiłem szybko będziesz z tymi dystansami uciekał moze nie bedzie lipy, kw na tył wpadnie wiec powinno być twardo, a z przodu sie zobaczy, mam błotnik do klepania to i sie rant wyciągnie i po kłopocie
Kowi87 Opublikowano 14 Marca 2012 Autor Opublikowano 14 Marca 2012 kowi jaki koszt parki dystansów? i śrub? 140zł 2dystanse+ 10 śrub, pasuja idealnie, nic nie bije latałem dzisiaj do 150km/h
slepy Opublikowano 14 Marca 2012 Opublikowano 14 Marca 2012 mi przód et35 z oponką 225/40 na 8J, potargał nadkola a strasznie nisko nie było, także myślę że u CIebie bedzie podobnie, ale kołko fajnie wygląda, jak jeszcze dojdzie gleba bedzie
A-rek Opublikowano 14 Marca 2012 Opublikowano 14 Marca 2012 ładnie będzie tarło więc bierz już maszynke i wycinaj nadkole bo bez tego się nie obejdzie jeśli chcesz normalnie jeździć
junior_tdi Opublikowano 14 Marca 2012 Opublikowano 14 Marca 2012 ale koza elegancko koło się prezentuje! gwint wpadnie to już będzie komplet
Reggi Opublikowano 14 Marca 2012 Opublikowano 14 Marca 2012 Oj będzie chyba tarcica opon o nadkola Fela srebrna jest ciut spupy do Twego koloru
Klajtekkk21 Opublikowano 14 Marca 2012 Opublikowano 14 Marca 2012 Setup zimowy wYleciałhttp://i1246.photobucket.com/albums/gg604/Kowi87/Forum A4/fela4.jpg http://i1246.photobucket.com/albums/gg604/Kowi87/Forum A4/fela.jpg http://i1246.photobucket.com/albums/gg604/Kowi87/Forum A4/fela2.jpg http://i1246.photobucket.com/albums/gg604/Kowi87/Forum A4/fela3.jpg http://i1246.photobucket.com/albums/gg604/Kowi87/Forum A4/fela5.jpg narazie jak widać koza... Kolo bardzo ładne ale tak jak u mnie za wysoko pozdro
Kowi87 Opublikowano 14 Marca 2012 Autor Opublikowano 14 Marca 2012 Oj będzie chyba tarcica opon o nadkola Fela srebrna jest ciut spupy do Twego koloru ten plastik wywale spod nadkola i powinno być dobrze, rant błotnika trafia na bok opony, bieżnik wchodzi za nadkole, tylko ten plastik do zniszczenia będzie, albo zamiana dystansów na cos 7-9mm z przodu, ma ktos i chce sie zamienic:naughty:
MaxsteRR Opublikowano 14 Marca 2012 Opublikowano 14 Marca 2012 Na tokarkę i zrobisz ile będziesz chciał
Kowi87 Opublikowano 14 Marca 2012 Autor Opublikowano 14 Marca 2012 Oj będzie chyba tarcica opon o nadkola Fela srebrna jest ciut spupy do Twego koloru ten plastik wywale spod nadkola i powinno być dobrze, rant błotnika trafia na bok opony, bieżnik wchodzi za nadkole, tylko ten plastik do zniszczenia będzie, albo zamiana dystansów na cos 7-9mm z przodu, ma ktos i chce sie zamienic:naughty: co do koloru narazie zostaje jak jest ---------- Post added at 23:39 ---------- Previous post was at 23:39 ---------- Na tokarkę i zrobisz ile będziesz chciał to też rozwiazanie:naughty:
slepy Opublikowano 14 Marca 2012 Opublikowano 14 Marca 2012 Oj będzie chyba tarcica opon o nadkola Fela srebrna jest ciut spupy do Twego koloru ten plastik wywale spod nadkola i powinno być dobrze, rant błotnika trafia na bok opony, bieżnik wchodzi za nadkole, tylko ten plastik do zniszczenia będzie, albo zamiana dystansów na cos 7-9mm z przodu, ma ktos i chce sie zamienic:naughty: no i to moze być lipa bo jak Ci dobije dobrze to Ci opone haratnie, i bedziesz wrzucał taką fotę jak ziomek na Vortexie:decayed:
MaxsteRR Opublikowano 14 Marca 2012 Opublikowano 14 Marca 2012 Oj będzie chyba tarcica opon o nadkola Fela srebrna jest ciut spupy do Twego koloru ten plastik wywale spod nadkola i powinno być dobrze, rant błotnika trafia na bok opony, bieżnik wchodzi za nadkole, tylko ten plastik do zniszczenia będzie, albo zamiana dystansów na cos 7-9mm z przodu, ma ktos i chce sie zamienic:naughty: no i to moze być lipa bo jak Ci dobije dobrze to Ci opone haratnie, i bedziesz wrzucał taką fotę jak ziomek na Vortexie:decayed: Zamiast amorów wstaw jakieś rurki o odpowiedniej długości i będziesz miał pewność, że o nic nie zahaczysz
Nelson Opublikowano 14 Marca 2012 Opublikowano 14 Marca 2012 Widzę, że każdy na potęgę bierze Potenzy. Ja również mam i nie narzekam:)
MaxsteRR Opublikowano 14 Marca 2012 Opublikowano 14 Marca 2012 Widzę, że każdy na potęgę bierze Potenzy. Ja również mam i nie narzekam:) Może to nie tak, że każdy bierze bo chce, tylko sporo ich jest na rynku wtórnym
Rekomendowane odpowiedzi