dominik95r95 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 (edytowane) Kozak Audi chyba w końcu i ja ,założę swój temat Edytowane 30 Kwietnia 2015 przez dominik95r95
jedrekx Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 to teraz na jakieś foto do kalendarza oczywiście bez logo fotografa
Lorence Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 piękne auto, mi osobiście jedynie malowanie przednich lamp się nie podoba, trochę za dużo pomalowane na czarno i przez to wyglądają jak jakieś chinole ...
grzesiek646 Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 Zajebiozka ! [emoji106] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
griga-st Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 (edytowane) to teraz na jakieś foto do kalendarza oczywiście bez logo fotografa Ktoś masakratycznie spalił fotki Ten kolor na aucie o wieeele ładniej wygląda w rzeczywistości. Poza tym samochodzik wygląda niesamowicie. Ja zamiast tego czarnego bardziej szary platinum bym widział. I zamiast czterech, dwie konkretne rurki, ale każdy ma swój pomysł na autko. Akjam i Hammerek maja teraz godnego konkurenta jeżeli chodzi o najładniejsze B7 na forum. Edytowane 4 Maja 2015 przez griga-st
H4mm3R Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 Przecież wiadomo na kim się wzorował/wzoruje
griga-st Opublikowano 5 Maja 2015 Opublikowano 5 Maja 2015 Wychodowales sobie potwora i teraz sam musisz z nim walczyc
akjam Opublikowano 5 Maja 2015 Opublikowano 5 Maja 2015 Ktoś masakratycznie spalił fotki Ten kolor na aucie o wieeele ładniej wygląda w rzeczywistości. Poza tym samochodzik wygląda niesamowicie. Ja zamiast tego czarnego bardziej szary platinum bym widział. I zamiast czterech, dwie konkretne rurki, ale każdy ma swój pomysł na autko. Akjam i Hammerek maja teraz godnego konkurenta jeżeli chodzi o najładniejsze B7 na forum. Przecież wiadomo na kim się wzorował/wzoruje BTW Też byłem w Kurodetailing, odebrałem samochód w weekend Wracając do Twojego bolidu... Twój sedanik jest piękny! Co to więcej gadać! Ale cieszy się mordka jak jedziesz i ludziska się oglądają, co? Do zobaczenia gdzieś na jakimś zlociku, drogach...
-miki- Opublikowano 8 Maja 2015 Autor Opublikowano 8 Maja 2015 dzięki wszystkim za miłe słowo to teraz na jakieś foto do kalendarza oczywiście bez logo fotografa Ktoś masakratycznie spalił fotki Ten kolor na aucie o wieeele ładniej wygląda w rzeczywistości. Poza tym samochodzik wygląda niesamowicie. Ja zamiast tego czarnego bardziej szary platinum bym widział. I zamiast czterech, dwie konkretne rurki, ale każdy ma swój pomysł na autko. Akjam i Hammerek maja teraz godnego konkurenta jeżeli chodzi o najładniejsze B7 na forum. do Hammerka i Akjama niema co porównywać idę ich ścieżką ale 10 kroków za nimi Przecież wiadomo na kim się wzorował/wzoruje taaa jasne Ktoś masakratycznie spalił fotki Ten kolor na aucie o wieeele ładniej wygląda w rzeczywistości. Poza tym samochodzik wygląda niesamowicie. Ja zamiast tego czarnego bardziej szary platinum bym widział. I zamiast czterech, dwie konkretne rurki, ale każdy ma swój pomysł na autko. Akjam i Hammerek maja teraz godnego konkurenta jeżeli chodzi o najładniejsze B7 na forum. Przecież wiadomo na kim się wzorował/wzoruje BTW Też byłem w Kurodetailing, odebrałem samochód w weekend Wracając do Twojego bolidu... Twój sedanik jest piękny! Co to więcej gadać! Ale cieszy się mordka jak jedziesz i ludziska się oglądają, co? Do zobaczenia gdzieś na jakimś zlociku, drogach... Michał z kuro zna się na detailingu jak mało kto, wystarczy popatrzeć na fb jakie auta do niego przyjeżdzają. Polecam go w 101% Drugie auto z forum trzeba będzie się upomnąć o jakieś rabaty dla klubowiczów miki pracuje ostro w Twoim temacie działaj, działaj
instruktor83 Opublikowano 10 Maja 2015 Opublikowano 10 Maja 2015 Cudo:-) musi się rzucać w oczy jak jedziesz:-)
-miki- Opublikowano 4 Września 2015 Autor Opublikowano 4 Września 2015 A4 znów u chłopaków z Kuro przygotowania do SCP jutro odbieram
instruktor83 Opublikowano 5 Września 2015 Opublikowano 5 Września 2015 Co to sa za alusy?dokładna nazwe bym prosil? Ile cię takie kosztowały?
-miki- Opublikowano 5 Września 2015 Autor Opublikowano 5 Września 2015 Axe 19x9.5j jaki model nie pamiętam. Felgi od Hammera. Nowe w okolicach 3k
H4mm3R Opublikowano 5 Września 2015 Opublikowano 5 Września 2015 Co to sa za alusy?dokładna nazwe bym prosil? Ile cię takie kosztowały? Miałem je
FBI Opublikowano 6 Września 2015 Opublikowano 6 Września 2015 to teraz na jakieś foto do kalendarza oczywiście bez logo fotografa Ktoś masakratycznie spalił fotki Ten kolor na aucie o wieeele ładniej wygląda w rzeczywistości. Poza tym samochodzik wygląda niesamowicie. Ja zamiast tego czarnego bardziej szary platinum bym widział. I zamiast czterech, dwie konkretne rurki, ale każdy ma swój pomysł na autko. Akjam i Hammerek maja teraz godnego konkurenta jeżeli chodzi o najładniejsze B7 na forum. Witam Autko błyszczy się pięknie i tego gratuluję pozatym wystające rury IC , wydech S4 tylko osmieszaja ten samochod ktory nie jedzie:)
Rekomendowane odpowiedzi