Przemots Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Haka nie ma bo tak to bym jechał po nią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Haka nie ma bo tak to bym jechał po nią Takie Panie tylko w Rykach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 17 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Haka nie ma bo tak to bym jechał po nią Zgłosciełm Cię do moderatora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Haka nie ma bo tak to bym jechał po nią Takie Panie tylko w Rykach :naughty: wujek a co to będzie jak sie nie sprzeda:banan: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 To ja biore na zime. Miala byc niespodziewanka ktorej wielu byla swiadoma wiec pp co dalej drazyc. Napaćkane z japca kaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 17 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Haka nie ma bo tak to bym jechał po nią Takie Panie tylko w Rykach :naughty: wujek a co to będzie jak sie nie sprzeda:banan: zemby w mur i kuncikowa zrzuta na podtrzymanie dla mrogala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sasza Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 coś pan oszalał? juesa pchać do żyda hajs mi sie nie zgadza Pańciu nie stac mnie na utrzymanie zabaweczki w stanie jaki bym chcial, a oszczedzac na aucie które jest moim oczkiem w głowie nienawidzę Zresztą jak dyrektor w niedziele ja zobaczył to go c**j zapalił z zazdrosci sie na niego mówi bycze jajco Czekaj 2 mies i zabieram go wezmiesz w tej kwocie? Coś by my ponegocjowali, ale nie wiem czy będzie mi się hajs zgadzał wiec nic nie mogę obiecać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medik Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Pójdzie szybko, bo jest moja fota w ogłoszeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Marcinie powodzenia w sprzedaży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Pójdzie szybko, bo jest moja fota w ogłoszeniu Zjedzo Rogala za te 702 tys... Tu jest polska, tu się ma 180 tys... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medik Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Miałem to samo napisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 17 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Pójdzie szybko, bo jest moja fota w ogłoszeniu Zjedzo Rogala za te 702 tys... Tu jest polska, tu się ma 180 tys... cena i przebieg do letkiej negocjacji juz dwoch fachowcow sie wypowiadalo na Fb na temat przebiegu Medik Fota dobra nie wiem ktora ale dobra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medik Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 jak to która, ta najlepszejsza napisz w ogłoszeniu że dodajemy gratis białego murzyna do pracy przy domu ( to się Kaja pozbędziemy ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 jak to która, ta najlepszejsza napisz w ogłoszeniu że dodajemy gratis białego murzyna do pracy przy domu ( to się Kaja pozbędziemy ) śfogier ma surygatów, także tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Pójdzie szybko, bo jest moja fota w ogłoszeniu Zjedzo Rogala za te 702 tys... Tu jest polska, tu się ma 180 tys... cena i przebieg do letkiej negocjacji juz dwoch fachowcow sie wypowiadalo na Fb na temat przebiegu Medik Fota dobra nie wiem ktora ale dobra Ryju przebieg to 1 min oboty :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Ustawcie dla jaj 999999 i po kłopocie :-) Naciapane z sedesu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sasza Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 jak wygłuszałeś furtki, jakiej grubości dawałeś blache do stelażu? na nity lepiłeś? chyba sie dziś za to wezmę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magicbattle Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 jest jakies zainteresowanie autem?? nie sprzedawaj byle komu tylko. chyba ze da 20 kola jak bys cos na graty opychal to przytulil bym klape useejj:jerk: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 18 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 jest jakies zainteresowanie autem?? nie sprzedawaj byle komu tylko. chyba ze da 20 kola jak bys cos na graty opychal to przytulil bym klape useejj:jerk: 1500 i tw0ja---------- Post dopisany at 22:04 ---------- Poprzedni post napisany at 22:03 ---------- jak wygłuszałeś furtki, jakiej grubości dawałeś blache do stelażu? na nity lepiłeś? chyba sie dziś za to wezmę podesle ci foto co i jak, ale nie dzis bo zaraz ide spac bo rano do lodzi lece Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 jest jakies zainteresowanie autem?? nie sprzedawaj byle komu tylko. chyba ze da 20 kola jak bys cos na graty opychal to przytulil bym klape useejj:jerk: 1500 i tw0ja mam gdzieś europe jeszcze do niej. a no tak. kowi zna temat. pomidory pod nią rosną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi