maxbmx Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 ja olałem całą akcje, nie lubie tandety a te playery na takie mi wyglądają "to nie działa, tamto nie działa, to się wiesza.. itd"
Kowi87 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 ja olałem całą akcje, nie lubie tandety a te playery na takie mi wyglądają "to nie działa, tamto nie działa, to się wiesza.. itd" Nieno tandetnie to nie wygladają, przynajmniej ta moja, ale fakt faktem aktualnie wróciłem do oryginalnej zmieniarki, bo juz miałem dosć ciagłego formatowania karty z przyczyn nie odczytywania wszystkich piosenek
piotrekgotrek Opublikowano 5 Lipca 2009 Opublikowano 5 Lipca 2009 Witam. Emulator mam już jakiś dłuższy czas (rok, może trochę krócej ?). Problemów w zasadzie nie ma. Miałem na początku z kartą, i odpowiednim ustawieniu folderów itp, ale jak już raz dobrze zrobiłem, to działa bardzo dobrze. Dźwięk czysty, w zasadzie jak dla mnie nie odbiega od CD. Rzadko, bardzo bardzo rzadko zawiesza się jak przekombinuję z przełączaniem kawałków (za szybko na raz), lub przy zmianie kart. Rozwiązaniem jest odłączenie na chwilę radia od zasilania. (wożę ze sobą specjalne "klucze" do wyciągania fabrycznego radia, także restart zajmuje jakieś.... 30 sekund). Czytałem kilka postów, że ktoś chciałby kupić taki emulator, ale nie ma gdzie. Proszę o kontakt na Priv. Jeśli cena byłaby satysfakcjonująca, to mogę go odsprzedać wraz z kartą, już przygotowaną pod wgrywanie mp3, ale zależałoby mi na sprzedaniu wraz z radiem (Audi Concert M4 Blaupunkta oryginalne). Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.
Ambro Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Ja wczoraj kupiłem, zamontowałem i działa. Rzeczywiście po dograniu piosenek trzeba zresetować zmianiarkę, przewijanie działa. i różnica w jakości odtwarzania jest dosć odczuwalna, może dlatego że mam wzmacniacz i po prostu muzyka puszczana z tej zmieniarki nie ma takiego bassu. Tak czy owak ostatecznie nie żałuje.
agoonzo Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 ja testowałem u znajomego i okazało się ,że nie odtwarza setów ,tzn. długich utworów ,nie wiem czy ma ograniczenie co do rozmiaru pliku czy długości trwania , w każdym bądź razie nie odtwarza i się zawiesza .
Kowi87 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 A mój natomiast nie miał problemów z setami po ok 1h, ale i tak wróciłem do ori zmieniarki, miałem dosć tych formatów karty, musze kupić nową karte to podłącze :gwizdanie:
Ambro Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Ja mam podłączonego pendriva i jest ok
aju Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 faktycznie, dziś z ciekawości wgrałem kawałek mający 72minuty i NIE odtwarza go później czekał mnie reset i wgranie znów kawałków... ale i tak nie żałuję lepsze to niż zmieniarka cd
Kowi87 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 To u mnie sety chodziły 3 na całe 6 folderów moze dlatego sprzet sie zawieszał co pewien czas i nie szło go odblokowac sprawdze dzięki za uwagi odnosnie setów
przemciotorun Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 u mnie nie ma tez problemu z czyms dluzszym, najdluzszy secik jaki wrzucalem to niecale 3 h i wszystko chodzilo jak powinno (w folderze mialem tylko ten set CD02) a pozatym muzyka w innych folderach, moze problem w waszych przypadkach lezy w formacie, jakas inna kompresja, jakosc dzwieku, czy cus? i dlatego nie chce grac?
aju Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 nie wiem dziś wgrałem set ponad 1,5h i chodzi
marcinmk2 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Panowie może ktos z Was miałby do sprzedania taki emulatorek w 100% z możliwością przewijania? Jak coś to na prv.
Ambro Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Ja kupiłem tutaj i przewijanie działa http://www.allegro.pl/item698772151_zmieniarka_sd_usb_audi_a3_a4_a6_a8_warszawa_sklep.html
Jani Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 witam. Próbował ktoś z czymś takim? :> http://allegro.pl/item718785536_phatbox_phatnoise_20gb_vw_audi.html
august Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 Gdzie zamontować takie bydle ? Zamontować jak zamontować, ale jak znaleźć utwór wśród 20GB innych...
Ambro Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 Gdzie zamontować takie bydle ? Zamontować jak zamontować, ale jak znaleźć utwór wśród 20GB innych... No właśnie Uważam że zupełnie nie potrzebna taka pojemność na samą muzykę. Podłączenie iPhona 80GB w nowych audikach ma sens bo można łatwo szukać utworów dzięki wyświetlaczowi od RNSa no i można wrzucać filmiki.
agoonzo Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 witam. Próbował ktoś z czymś takim? :> http://allegro.pl/item718785536_phatbox_phatnoise_20gb_vw_audi.html pisałem do nich już jakiś czas temu,ale nie dostałem żadnej odpowiedzi,chciałem się dowiedzieć parę rzeczy na temat tego emulatora.dla mnie to chyba jakaś ściema :/ myśle,że to by była fajniejsza opcja niż zwykły emulator
Ambro Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 Zastanawia mnie tylko czy to współpracuje z ori radiami Audi. Pewnie nie, bo ograniczenie do 6 folderów po 99 kawałków na 20GB nie miałoby sensu wtedy.
august Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 Zastanawia mnie tylko czy to współpracuje z ori radiami Audi. Pewnie nie, bo ograniczenie do 6 folderów po 99 kawałków na 20GB nie miałoby sensu wtedy. Chyba, że jest jakiś myk co podmienia utwory. Klikasz granie w kółko jednej płyty - a tu lecą mp3 z całego katalogu..
Rekomendowane odpowiedzi