I r o Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Ori zmieniarki Miałem u siebie zamontowaną taka i taką jak w temacie i powiem szczerze ze wiecej problemów miałem z tą nie ori. Zmieniarka audi czytała mi wszystkie płyty jakie nagrałem przez niecałe 2lata - żadnych problemów, a w przypadku tej na karty SD co pewien czas lubiała sie zawiesić, obecnie zrezygnowałem w ogóle z ori sprżetów wstawiłem radio z mp3 i nie ma problemów żadnych :naughty zmiana radia odpada, bo to podświetlenie jest piękne, poza tym 2din (wiem, że to nie problem, ale...) jaki model miałeś tej ori zmieniarki, która czytała nagrywane cd ??
Kowi87 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Miałem taką http://www.allegro.pl/item870376172_zmieniarka_audi_cx_ca1821_lhf.html
jozek726 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 ja też myśle o taki emulatorze tylko cena troche kosmos niestety :/ bo wstawiłem sobie navi plus i jak znalazł by sie przydał taki emulator
aju Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 przy obecnych cenach nie polecam tego, mój emulator dość często zaczyna mieć problemy to znaczy wiesza się Przygotowuję się teraz do zmoantowania AUX oraz kopytka z dobrym odtwarzaczem mp3, w ostatecznosci podepnę swoją nokię
Kowi87 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 przy obecnych cenach nie polecam tego, mój emulator dość często zaczyna mieć problemy to znaczy wiesza się Przygotowuję się teraz do zmoantowania AUX oraz kopytka z dobrym odtwarzaczem mp3, w ostatecznosci podepnę swoją nokię Czyli widze że nie tylko ja z tym miałem problem :gwizdanie:
szyba Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 witam. Próbował ktoś z czymś takim? :> http://allegro.pl/item718785536_phatbox_phatnoise_20gb_vw_audi.html właśnie znalazłem to na stronie audi : http://www.audi-akcesoria.pl/modele/nowe_a4/Komunikacja/126/ Tyle sobie życzą http://allegro.pl/item872458979_audi_vw_phatbox_phatnoise_hit_20_giga_mp3.html
I r o Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 otwierając link myślałem że cena mnie porazi ale nie jest źle porównując do tej popierduły chińskiej za 400 zeta czekam na pierwsze opinie po testach, a z pewnością będę następny
aju Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 panowie czy to prawda że do rania navigation plus nie podłącze wejścia AUX podobno go nie obsluguje, musi być zmieniarka albo emulator zmieniarki nie może być kabel z chinch i wtyczka do radia ? [br]Dopisany: 08 Styczeń 2010, 14:53_________________________________________________dziś moja "wirtualna zmieniarka" zrobiła taką szopkę że leży już poza autem Może trafiłem takie egzemplarz, zawieszający się itp.... jednak po tym co ja z nią miałem NIE POLECAM już nikomu
Ambro Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Ja ciągle jadę na tej wirtualnej zmieniarce i w sumie nie narzekam. Muzę z pendriva odtwarza bez problemu i zwiesza się tylko gdy pendrive zostanie poruszony. Możliwe że to kwestia egzemplarzu więc może aju powinieneś ją reklamować.
aju Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 może aju powinieneś ją reklamować. dałem ją znajomemu elektronikowi, żeby to rozkminił i zbudował od podstaw tyle że tylko na pendrajwa + może aux jeśli się uda zrobić to żeby się nie wieszało to zaproponuję wszystkim zainteresowanym takie zmieniarki home made, może mniej estetyczne ale na pewno poniżej 100zł
MATIUS Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 aju czekamy na efekty mam nadzieje że pozytywne
aju Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 na razie jest klapa na całej linii, to znaczy gra ale coś jak aux w sensie wszytko do kupy bez przewijania i wybierania kolega niestety teraz nie ma czasu ale zaciekawiło go więc myślę że w końcu sobie poradzi Ja tymczasem kupiłem emulator zmieniarki ale już nie polski bo miałem dość samego radia a słuchać czegoś trzeba SOLISTO http://www.solisto.de/en/caraudio/solistoclassic/datasheet po testach stwierdzam tak: 1. nie zawiesza się przy długich plikach 2. nie zawiesza go podłączanie i odłączanie pendriva nawet w takcie grania muzyki 3. nie zawiesza go odłączeni kabla 4. nie przeszkadzają mu długie nazwy mp3 innych spostrzeżeń na razie nie mam poza tym że jest w końcu wykonany jak należy
Gość audirocket Opublikowano 30 Stycznia 2010 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Witam.Mam identyczny solisto j.w.Dziala w moim aucie juz 2 lata i nie mialem problemu z odtwarzaniem.Z tej firmy jest jeszcze wiecej opcji na rozne wejscia.Zamontowalem go z lewej strony w tym malym schowku.Oryginalny kabel starcza idealnie w to miejsce.Samo urzadzenie jest male w wielkosci paczki papierosow.Polecam i pozdrawiam.......
aju Opublikowano 30 Stycznia 2010 Opublikowano 30 Stycznia 2010 dokładnie, to model jeden wyżej niż podstawowy, bo podstawowy ma wejście na minijack (aux)
aju Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Solisto Car MP3 Player in Aluminium box (100 x 51 x 26 mm) solisto basic - 59,00 EUR - incl. audio cable mini-jack-socket 3.5mm (1/8") to mini-jack-socket 3.5mm (1/8") approx 1.2 meters long). solisto clasic - 139,00 EUR - USB max 16gb solisto extra - 99,00 EUR - Solisto Car MP3 Player in Aluminium box (100 x 51 x 26 mm) (incl. iPod adapter cable approx. 1 meter long and audio cable mini-jack-socket 3.5mm (1/8") to mini-jack-socket 3.5mm (1/8") approx 1.2 meters long) solisto pro - 159,00 EUR - ncl. iPod adapter cable approx. 1 meter long and audio cable mini-jack-socket 3.5mm (1/8") to mini-jack-socket 3.5mm (1/8") approx 1.2 meters long) + USB
MATIUS Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 oo tanie to to nie jest buu czekam na efekty samoróbki w wykonaniu twojego znajomego...
yahoo Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Ma już ktoś tego phatboxa ? jestem strasznie ciekaw czy to działa i jak działa.
Pablo_banita Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 oo tanie to to nie jest buu czekam na efekty samoróbki w wykonaniu twojego znajomego... Szanowni koledzy niech będzie mi wolno sprawić wam radość tym oto linkiem : http://www.k9spud.com/vwcdpic/ jest to strona na której znajdziecie schematy + wsady do procesora - emulator (aux in) + sterowaniemnie np. pc, ipodem itp. Swojego czasu wykonałem własnoręcznie taki emulatorek a ponieważ budowa własnego odtwarzacza mp3 była nieopłacalna wykorzystałem odtwarzacz gotowy na usb (alledrogo ok.40zł.). Całość spokojnie mieści się w 100zł. Więc jeśli ktoś ma trochę chęci i wiadomości to ......
Rekomendowane odpowiedzi