banan87 Opublikowano 24 Lipca 2014 Opublikowano 24 Lipca 2014 polecam Tomka, mam już ledy nad tablicą i jako postojówki, wszystko działa bez zarzutu i ładnie świeci, będę chciał całe auto tak zrobić
Fr0styyy. Opublikowano 25 Lipca 2014 Opublikowano 25 Lipca 2014 Ja dodam, że moje świecą już ponad rok i nic się z nimi złego nie dzieje
niestandardowy Opublikowano 25 Lipca 2014 Opublikowano 25 Lipca 2014 Moje tez ze tak powiem dzien do nocy do oryginału
Arkadiush Opublikowano 25 Lipca 2014 Opublikowano 25 Lipca 2014 ja mam od bidzio1 i tez jestem mega zadowolony
aleksbend Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Gdzie dostanę te moduły led pod rejestracje tak by nie wywalalo błędu spalonej żarówki, bo pisałem do jednego gościa i zero kontaktu?
Arkadiush Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Gdzie dostanę te moduły led pod rejestracje tak by nie wywalalo błędu spalonej żarówki, bo pisałem do jednego gościa i zero kontaktu? spróbuj napisać do bidzio1
Frodus Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Będziesz Pan zadowolony :-) A wiem co mówię bo na chińskie ledy wydałem dużo więcej niż moduły Tomnika. A sprzęt od niego świeci juz długo i bezawaryjnie. I nawet się nie zanosi żeby miały się upalić
ksiu85 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Polecam moduly od kolegi,kontakt z sprzedajacym super,pelen profesjonalizm efekt powalajacy!!!!! wielkie dzieki Tomnik
Grzehu Opublikowano 11 Września 2014 Opublikowano 11 Września 2014 Tomnik robi profi robotę wczoraj odebrałem komplet diód wykonanie a przede wszystkim efekt w aucie MEGA polecam
paSTorEK Opublikowano 7 Października 2014 Opublikowano 7 Października 2014 Czy ktoś może kupował i testował już żarówki LED DRL P21W komplet z rezystorami z allegro ? Cena 219 zł ? Bo zamierzam je zakupić http://allegro.pl/zarowki-led-audi-a3-a4-do-jazdy-dziennej-xenon-drl-i4608526615.html
BEX4 Opublikowano 9 Października 2014 Opublikowano 9 Października 2014 ktoś moze zamieścić cennik ledów kolegi tomika?
DamianIno Opublikowano 9 Października 2014 Opublikowano 9 Października 2014 ktoś moze zamieścić cennik ledów kolegi tomika? nie wiem czy jeszcze aktualne,ale polecam... Cennik modułów dedykowanych do Audi A4 B6, B7 :UP9 -... moduł większej komory ośw. lampki przedniej ........................................................................25.2zł/szt UADB-...moduł mniejszej komory ośw. lampki przedniej i lampki tylnej ................................................18.4zł/szt UADB-T moduł lampki tylnej pasażer(typ 1).......................................................................................19zł/szt VPABT-.moduł lampki typ 2 tylnej pasażer. ........................................................................................19.1 zł/sztUP6-.....moduł do lampki bagażnika(typ 1) ..........................................................................................17.2zł /szt VPAD-...moduł lampek "poddrzwiowych", ośw. przestrz. dywaników, schowka, lampki bagażnika(typ2)..18.2/szt VPAD-2 moduł z funkcją "kolor" lampki ośw. przestrzeń dywaników....................................................20.6zł/szt VPASL-..moduł lampki pod osłonami p/słonecznymi .............................................................................11.7zł/sztVPATR-.moduł lampki ośw. tab. rej. do aut bez systemu diagnozy ........................................................13zł/szt VP6TR-.moduł lamki ośw. tab. rej. do aut z systemem diagnozy ...........................................................18zł/szt POS-1 -.moduł postojówki do aut bez systemu diagnozy .......................................................................12zł/szt POS-2-..moduł postojówki do aut z systemem diagnozy ........................................................................17zł/szt
zalewa83 Opublikowano 9 Października 2014 Opublikowano 9 Października 2014 (edytowane) Edytowane 9 Października 2014 przez zalewa83
niestandardowy Opublikowano 10 Października 2014 Opublikowano 10 Października 2014 (edytowane) Piszcie do niego na pw lub maila, cennik wysyla wraz ze zdjeciem jaki modul ma byc do jakiej lampki. Wiem ze robi moduly tez do innych marek w zonki polo daja jak wsciekle Edytowane 10 Października 2014 przez niestandardowy
Awra Opublikowano 10 Października 2014 Opublikowano 10 Października 2014 I mało tego Wam powiem. Facet się naprawdę zna na robocie i do każdego podchodzi z cierpliwością i zawsze ale to zawsze jest bardzo przyjemny i rzeczowy. Kilka razy z nim gadałem i to dość długo zajmowało tłumaczenie mi "co i jak" zawsze było miło, rzeczowo. Moduły są solidne tak samo jak Tomnik
StrusQ Opublikowano 14 Października 2014 Opublikowano 14 Października 2014 Tomaszu,a H1 zarówki led masz?
largovinch Opublikowano 14 Października 2014 Opublikowano 14 Października 2014 Tomek odpisz na maila. Pilne
MaciejK Opublikowano 9 Listopada 2014 Opublikowano 9 Listopada 2014 Panowie a ja ma problem z tymi ledami. Mam je juz ponad rok i pojawil sie problem. Podczas jazdy zapala mi sie blad spalonej zarowki po czym gasnie i znow sie zapala. Blad zapala sie i gasnie i tak caly czas . A najgorsze jest to pikanie bledu. Ledy podczas wyswietlania bledu swieca. Czy spotkal sie ktos z was z takim problemem. Ledy jakie mam od kolegi Tomnik to postojowki i podswietlenie rejstracji.Przy zapalaniu samochodu blad ten pojawial sie zawsze jak za szybko wlaczalem swiatla ale po sekundzie gasl a jak odpalilem samochod i odczekalem chwilke to blad sie wogle nie pojawial. Bardzo prosze o pomoc ma to pikanie doprowadza cala rodzine do szalu
GreGoriO Opublikowano 9 Listopada 2014 Opublikowano 9 Listopada 2014 Zaglądałeś tam chociaż?? może jest styk zaśniedziały? jaki błąd pisze na FISie? jaka żarówka? Ledy jakie mam od kolegi Tomnik to postojowki i podswietlenie rejstracji Z tego co pamiętam to kolega daje Gwarancję. Napisz do niego.
Yoghurt Opublikowano 10 Listopada 2014 Opublikowano 10 Listopada 2014 Panowie a ja ma problem z tymi ledami. Mam je juz ponad rok i pojawil sie problem. Podczas jazdy zapala mi sie blad spalonej zarowki po czym gasnie i znow sie zapala. Blad zapala sie i gasnie i tak caly czas . A najgorsze jest to pikanie bledu. Ledy podczas wyswietlania bledu swieca. Czy spotkal sie ktos z was z takim problemem. Ledy jakie mam od kolegi Tomnik to postojowki i podswietlenie rejstracji.Przy zapalaniu samochodu blad ten pojawial sie zawsze jak za szybko wlaczalem swiatla ale po sekundzie gasl a jak odpalilem samochod i odczekalem chwilke to blad sie wogle nie pojawial. Bardzo prosze o pomoc ma to pikanie doprowadza cala rodzine do szalu u mnie cos takiego z tym ze troche rzadzej (raz na kilka dni) pojawialo sie w B7. wyciagnalem ledy oswietlenia tablicy i przeczyscilem styk, byl lekko zasniedzialy.
Rekomendowane odpowiedzi