Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zapaszki do auta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
20 godzin temu, muunv napisał:

Wiesz, dla kazdego inny zapach bedzie ladny ;) Dla mnie nr 1 jest Coronado Cherry. 

Wiem wiem, ale chcoiazby wedlug was lista najladniejszych. Kupilbym kilka na dluzej :)

No niestety tej wisni nie bede probowac, mam wstręt do wszystkiego wiśniowego po jednej imprezie z wiśniowka :D

Edytowane przez Marciol

Opublikowano

Prędzej powstałaby lista zapachów niegodnych polecenia :D  Miałem fresh linien oraz route 66 i żaden mnie nie usatysfakcjonował ale na dłuższy czas przyjemniejszy jest ten pierwszy?

Opublikowano

A ja polecam najzwyklejszy w Kauflandzie olejek waniliowy w małej buteleczce, wiesza się na sznurku i przechylając butelkę uwalniamy zapach. Nie jest chamski i jak jest nam za mało to można jeszcze raz przechylić :). Ostatnio poszukuje zapachu żywicy, ale coś znaleźć nie umiem.

Opublikowano

Dobrze więc których zapachów niepolecacie w takim raize :D

Ktoś próbował? :

Balboa Bublegum

Desert Jasmine

Emerald Bay - w szczególności ciekaw jestem jak pachnie ?

Gardenia Del Mar

Golden State Delight ?

Hawaiian Gardens ?

Newport New Car ?

Squash Blossom

W sumie tyle mnie zainteresowało :D

Opublikowano
3 godziny temu, Marciol napisał:

Ktoś próbował? :

Balboa Bublegum

Desert Jasmine

Emerald Bay - w szczególności ciekaw jestem jak pachnie ?

Gardenia Del Mar

Golden State Delight ?

Hawaiian Gardens ?

Newport New Car ?

Squash Blossom

W sumie tyle mnie zainteresowało :D

Newport fajny zapach, ale mało intensywny, czasami w ogóle go nie czułem.

Golden state fajny zapach, przypomina orbitki dla dzieci, gryzł się z zapachem skór, jak przełożyem do a4 gdzie są materiałówki było git, pachnie naprawdę długo.

Hawaiian i gardenia fajne owocowe zapachy, mało intensywne i pachną moim zdaniem krótko albo szybko się do nich przyzwyczaiłem

Opublikowano

Miałem Coronado Cherry - mega polecam, intesywny, ładny zapach. Teraz mam Route 66 i średni mi podchodzi, jest mocno sztuczny, trochę jak odświeżacz chemiczny do łazienki/ubrań.

Opublikowano
3 godziny temu, marianek napisał:

Newport fajny zapach, ale mało intensywny, czasami w ogóle go nie czułem.

Golden state fajny zapach, przypomina orbitki dla dzieci, gryzł się z zapachem skór, jak przełożyem do a4 gdzie są materiałówki było git, pachnie naprawdę długo.

Hawaiian i gardenia fajne owocowe zapachy, mało intensywne i pachną moim zdaniem krótko albo szybko się do nich przyzwyczaiłem

Hmm w takim razie chyba przetestuje Goldena, może Newport tez wezme. Szczerze Hawaiian chodził mi po głowie zanim jescze coś tutaj napisałem.

3 godziny temu, jnow napisał:

Miałem Coronado Cherry - mega polecam, intesywny, ładny zapach. Teraz mam Route 66 i średni mi podchodzi, jest mocno sztuczny, trochę jak odświeżacz chemiczny do łazienki/ubrań.

Słyszałem że wiele osób go poleca ale niestety nic wiśniowego nie moge przyjąć :D 

Emerald Bay  ktoś testował co to takiego ?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam 

Ja przez dłuższy czas używałem choinki wunderbaum zielone jabłko dużo czasu minęło aby mi się znudził. Potem wciskałem białego gekona w kratkę nawiewu firmy nigrin o zapachu lovestory, ładny przyjemny zapach lecz mało wyczuwalny już po dwóch tygodniach... wróciłem z powrotem na długi czas do choinki wunderbaum czarnej o nazwie black clasic ładny przyjemny zapach długo utrzymujący się w aucie. Próbowałem także z pinakolada ale za bardzo intensywny zapach który po czasie mnie drażnił. A dziś kupiłem puszkę newport new car i jutro zacznę testować ?

Edytowane przez matisstz

Opublikowano

Choinki są spoko, ale maja jedna mega wadę. Szybko ulatuje z nich zapach i ja juz od dwoch lat kupuje zapachy tylko w tych puszkach :)

Opublikowano
W dniu 30.03.2019 o 00:11, matisstz napisał:

Witam 

Ja przez dłuższy czas używałem choinki wunderbaum zielone jabłko dużo czasu minęło aby mi się znudził. Potem wciskałem białego gekona w kratkę nawiewu firmy nigrin o zapachu lovestory, ładny przyjemny zapach lecz mało wyczuwalny już po dwóch tygodniach... wróciłem z powrotem na długi czas do choinki wunderbaum czarnej o nazwie black clasic ładny przyjemny zapach długo utrzymujący się w aucie. Próbowałem także z pinakolada ale za bardzo intensywny zapach który po czasie mnie drażnił. A dziś kupiłem puszkę newport new car i jutro zacznę testować ?

Wieszałeś choinki częściowo w folii tak jak jest na instrukcji czy wyjmowałeś z folli wieszając na lusterku luzem? ja po wyjęciu zapach czuje max 3-4 dni i potem nic.

Pomyślałem, żeby może otworzyc opakwoanie i gdzies położyć choinke w folii to dłużej bedzie trzymac??

Opublikowano

Mordeliuss

Tak jak na opakowaniu. Wycinam trójkąt i co tydzień folia w dół. A nadmiar folii zawijam do góry i spinam spinką do papieru, wtedy nic nie drażni moich oczu i nie dynda na lusterku ? 

Ps ostatnio widziałem ori sylikonowe podkładki do choinek firmy wunderbaum, ponąć dzięki nim można położyć choinkę w dowolnym miejscu i w dowolny sposób ?

Edytowane przez matisstz

Opublikowano

Mnie zawsze te woreczki foliowe drażniły i zawsze ściągam a w efekcie zapach jest max do tygodnia :D Fakt faktem Czarna choinka ładnie pachnie.

Apropo Secret Scents  próbował ktoś Emerald Bay  ? Co to za zapach, ładny? Leży mi w domu i czeka na Autko haha więc nie chce jeszcze otwierać

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Użwyał ktoś może zapachy Gliptone - zapach skóry (ten Duży pod siedzenie) - jak trwałość i intensywność zapachu? 

Opublikowano

Sam zapach bardzo przyjemny ale jego trwałość, przynajmniej w moim przypadku pozostawia wiele do życzenia. Cena nieadekwatna do okresu użyteczności. 

Edytowane przez Onyks

Opublikowano

To chyba nie pozostaje nic innego jak stary dobry WUNDERBAUM o zapachu skóry :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nikt mi nie odpisał :( Tak żę spróbowałem w ciemno, CS Emerald Bay - Trudno stwierdzić co to za zapach :D Ale mimo wszystko ładny i przyjemny gdyby ktoś się w przyszłości zastnaawiał, co prawda mogłby być troche bardziej intesywny ale nie ma źle.

Opublikowano
W dniu 10.04.2019 o 14:47, marcin1203 napisał:

Użwyał ktoś może zapachy Gliptone - zapach skóry (ten Duży pod siedzenie) - jak trwałość i intensywność zapachu? 

Dostałem jako gratis do zestawu kosmetyków z Gliptone i po otwarciu ten zapach był w aucie przez minutę i wylądował w koszu bo waliło niemiłosiernie. Olek jak wsiadł do auta to pierwsze co powiedział: "Co tu tak wali?" ? Trzeba było neutralizować zapach gekonem ?

Opublikowano

Spotkał się ktoś z was z zapachem żywicy? Szukałem ale wszystko to te ludziki i każdy z nich niedostępny już..

Opublikowano

California LA Jolla Lemon,jak dla mnie "the best":hi:

Opublikowano
18 godzin temu, Langista napisał:

Spotkał się ktoś z was z zapachem żywicy? Szukałem ale wszystko to te ludziki i każdy z nich niedostępny już..

Nie lepiej sobie nazbierać szyszek albo igieł z lasu do siateczki :)?