sentinell Opublikowano 15 Października 2014 Opublikowano 15 Października 2014 A może jakies zakupy zbiorowe? Wtedy taniej
enzo83 Opublikowano 15 Października 2014 Opublikowano 15 Października 2014 Ostatnio kupiłem California Scents New Car i porażka ledwo wogóle było czuć zapach,nawet na MAXA.Polecam stare sprawdzone Wunderbaum!
sentinell Opublikowano 15 Października 2014 Opublikowano 15 Października 2014 Ja kupilem californie balonowa i do tej pory sie trzyma czyli 3 miechy Moze jednak ktos ma ochote, na zlocie mozna sobike przekazac
Awra Opublikowano 16 Października 2014 Opublikowano 16 Października 2014 Ten new car też miałem kiedyś z Cali, straszna kaszana w ogóle nie czuć. Za to bubble gum bardzo ok, aż go skręcałem tak mocno było go czuć w aucie.
sebul Opublikowano 19 Października 2014 Opublikowano 19 Października 2014 Ja uzytkuje Corronado cherry i jest mega swietny ! Mam zakrecony a i tak zapach mega intensywny ! Poki co jestem mega zadowlony, zobacze na ile starczy
marcino89 Opublikowano 23 Października 2014 Opublikowano 23 Października 2014 Ja uzytkuje Corronado cherry i jest mega swietny ! Mam zakrecony a i tak zapach mega intensywny ! Poki co jestem mega zadowlony, zobacze na ile starczy Starczy na miesiąc spokojnie + dodatkowo zawsze można odwrócić drewienka New Car z Californii porażka czuć pieprz i tyle, mulił mnie osobiście...
sentinell Opublikowano 27 Października 2014 Opublikowano 27 Października 2014 Wczoraj kupiłem Chemical Guys Stripper (500ml) miazga... ten zapach ryje beret....
Olszak86 Opublikowano 27 Października 2014 Opublikowano 27 Października 2014 To prawda ale czesto trzeba aplikowac. Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
sentinell Opublikowano 28 Października 2014 Opublikowano 28 Października 2014 A ja robie wtedy kiedy potrzeba a nie zawsze kiedy jadę i wtedy starcza na rok
feniks Opublikowano 29 Października 2014 Opublikowano 29 Października 2014 Zakupiłem na próbę Chemical Guys Black Frost i pierwsze wrażenie - słaby trochę Brutalem zalatuje, zobaczę jutro czy coś na plus się zmieniło. Mam nadzieję, że w porównaniu z Stripperem chociaż trwałość poprawiona.
darkb Opublikowano 30 Października 2014 Opublikowano 30 Października 2014 A ja robie wtedy kiedy potrzeba a nie zawsze kiedy jadę i wtedy starcza na rok możetobie podoba się ten zapach ale według mnie to ten zapach nawet 2 zł nie jest wart , pachnie jak..... ano normalnie bez szału ..... szkoda tyle kasy na taki badziew
sentinell Opublikowano 30 Października 2014 Opublikowano 30 Października 2014 Jedni lubią, drudzy nie proste, akurat zapachy to temat rzeka
arkady1321 Opublikowano 31 Października 2014 Opublikowano 31 Października 2014 każdy ma swoje gusta,a o gustach się nie mówi jeden woli wanilię a drugi wiśnię///
krzysinho Opublikowano 2 Listopada 2014 Opublikowano 2 Listopada 2014 (edytowane) Zakupiłem 4x CS Monterey Vanillia....porażka totalna. W aucie mam otworzone dwa i w ogóle nic nie czuć. Edytowane 2 Listopada 2014 przez krzysinho
miki Opublikowano 2 Listopada 2014 Autor Opublikowano 2 Listopada 2014 Może dostałeś jakieś leżaki magazynowe/podróbki? Spróbuj namoczyć te drewienka w wodzie, może się uda
rafau Opublikowano 2 Listopada 2014 Opublikowano 2 Listopada 2014 Zakupiłem na próbę Chemical Guys Black Frost i pierwsze wrażenie - słaby trochę Brutalem zalatuje, zobaczę jutro czy coś na plus się zmieniło. Mam nadzieję, że w porównaniu z Stripperem chociaż trwałość poprawiona. i jak tam po paru dniach? byłem bardzo zadowolony ze stripper scent, mam nadzieję, że black frost jest równie ciekawy. Czym to w ogóle pachnie?
Grabek94 Opublikowano 2 Listopada 2014 Opublikowano 2 Listopada 2014 Kupiłem kiedyś takie zapaszki i bardzo mi sie podobały. Jednak z ich trwałością było kiepsko. Może ktoś podpowie czy dobiore taki zapach z jakichś markowych produktów? Dzięki za pomoc.
feniks Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 Zakupiłem na próbę Chemical Guys Black Frost i pierwsze wrażenie - słaby trochę Brutalem zalatuje, zobaczę jutro czy coś na plus się zmieniło. Mam nadzieję, że w porównaniu z Stripperem chociaż trwałość poprawiona. i jak tam po paru dniach? byłem bardzo zadowolony ze stripper scent, mam nadzieję, że black frost jest równie ciekawy. Czym to w ogóle pachnie?tak jak napisałem wyżej, tylko przy rozpylaniu czuć coś ala brutal, później - po paru godzinach zapachu praktycznie brak, gdzieś tam jakaś delikatna nuta, nie wart złotówki.Wysłane z mojego GT-I9070
cabanmat Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 Panowie a co do California Scents, to można zmoczyć drewienka w wodzie w celu odświeżenia zapachu ?
bialy986 Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 Panowie a co do California Scents, to można zmoczyć drewienka w wodzie w celu odświeżenia zapachu ?Czytasz kolego wątki czy na pałe piszesz?Wcześniej kolega miki pisał że można spróbować. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi