Arkadiush Opublikowano 11 Lipca 2013 Opublikowano 11 Lipca 2013 kto jedzie z poznania bo bede lecial przez poznan....ja bym juz byl w piatek jak co Ja lece ze Słupcy na Gizałki ---------- Post dopisany at 21:03 ---------- Poprzedni post napisany at 21:02 ---------- Musial bys do mnie zrobić male kuleczko ale to chyba nie ma sensu zebys nadrabial km tylko po to żeby razem leciec kolejne 60km? Jak to do mnie to nie.. my mamy dobrą trasę
Gość cwiara Opublikowano 11 Lipca 2013 Opublikowano 11 Lipca 2013 Mapa Polski, ja ta droga będę leciał jest ktoś chceny żeby się dolaczyc ? czekac za kims? A może najpierw się zapisz? michal_g84, zaraz Cię dopisuje - panowie zmienia się też adres w danych do przelewu, zmieniłem adres zameldowania na adres żony i stąd ta zmiana - nie myśleć sobie przygarniecie mnie jak wpadne na pogaduchy w sobote wieczorem?? hmm mam jakieś 60km do ostrowa Nie odżałujesz te parę groszy i nie zostaniesz na całość? Kowi nie zapominaj że piątek jest dla VIPów Reszta w sobotę przyjeżdża nie pisz tak, bo sobie pomyślą ludzie tak jak napisał Kowi - w piątek przyjeżdża garść, która pomoże w przygotowaniach, lista ustalona już na samym początku. Każdy ma swoją rolę w zlocie i będzie swoje "stanowisko" przygotowywał, żeby ogarnąć wszystko. To ja juz sie domyślam swojej :grin:
krzysiek23 Opublikowano 11 Lipca 2013 Opublikowano 11 Lipca 2013 Mapa Polski, ja ta droga będę leciał jest ktoś chceny żeby się dolaczyc ? czekac za kims? A może najpierw się zapisz? michal_g84, zaraz Cię dopisuje - panowie zmienia się też adres w danych do przelewu, zmieniłem adres zameldowania na adres żony i stąd ta zmiana - nie myśleć sobie przygarniecie mnie jak wpadne na pogaduchy w sobote wieczorem?? hmm mam jakieś 60km do ostrowa Nie odżałujesz te parę groszy i nie zostaniesz na całość? Kowi nie zapominaj że piątek jest dla VIPów Reszta w sobotę przyjeżdża nie pisz tak, bo sobie pomyślą ludzie tak jak napisał Kowi - w piątek przyjeżdża garść, która pomoże w przygotowaniach, lista ustalona już na samym początku. Każdy ma swoją rolę w zlocie i będzie swoje "stanowisko" przygotowywał, żeby ogarnąć wszystko. kaju a mnie liczyles na piatek bo mialem byc od poczatku ale niewiem czy brales mnie pod uwage.... ---------- Post dopisany at 21:45 ---------- Poprzedni post napisany at 21:44 ---------- ogolnie dziala wam batalion bo mi sie zwiesilo na 15.00 i od tej pory nic tam nie idzie napisac bo error mi wyskakuje
Arkadiush Opublikowano 11 Lipca 2013 Opublikowano 11 Lipca 2013 nie działa:wink: Mi pokazuje na głównym że posty dodawane są a jak się wchodzi to nie
JawoR36 Opublikowano 11 Lipca 2013 Opublikowano 11 Lipca 2013 A ja moge w piatek? Rozstawie sobie juz stoisko z czesciami do B5tek hahahaahhaah Zartuje Moge wpasc? Ten z czarnymi klamkami chyba ze mna wpadnie Wysłane z mojego GT-N8000 za pomocą Tapatalk
kaju Opublikowano 11 Lipca 2013 Autor Opublikowano 11 Lipca 2013 A ja moge w piatek? Rozstawie sobie juz stoisko z czesciami do B5tek hahahaahhaahZartuje Moge wpasc? Ten z czarnymi klamkami chyba ze mna wpadnie Wysłane z mojego GT-N8000 za pomocą Tapatalk Z tym piątkiem będziemy intacz, bo nie wiem jeszcze jak u mnie rozmieszczać na podwórku auta, że tak powiem jest full, teraz jeszcze mi betoniarke wpierdolili z klamotami, bo remont jest i h*j wie, kiedy mi to zawiną... do tego doszło pół ryja z B6, a i B6 pod plandeką stoi i chyba trochę postoi jeszcze, bo nie mam na razie humoru nerwów i pieniędzy, żeby to robić - jeść nie woła, a mam inne priorytety. A z kolei nie chcę poza ogrodzeniem kogoś stawiać, bo odpowiadam tylko i wyłącznie za uszkodzenia na mojej posesji, reszty pretensji nawet nie słucham, tylko przyklejam piątke z otwartej
WhyMe? Opublikowano 11 Lipca 2013 Opublikowano 11 Lipca 2013 Ogr ja jadę już w piątek także dogaduj się z Tomaszem i Syskiem
mrogal Opublikowano 11 Lipca 2013 Opublikowano 11 Lipca 2013 spokojnie chłopakivip to znaczy zapotrzebawnie na siłe roboczą która bedzie ogarnaic miejsca parkingowe, gotować potrawy, rąbać drzewo, ogarniać grile, nie myslcie ze "oni" jadą tam pic od piatku:whistling: ja tak
Gość cwiara Opublikowano 11 Lipca 2013 Opublikowano 11 Lipca 2013 Ja tez No moge polewać w drodze wyjątku
JawoR36 Opublikowano 11 Lipca 2013 Opublikowano 11 Lipca 2013 A ja moge w piatek? Rozstawie sobie juz stoisko z czesciami do B5tek hahahaahhaahZartuje Moge wpasc? Ten z czarnymi klamkami chyba ze mna wpadnie Wysłane z mojego GT-N8000 za pomocą Tapatalk Z tym piątkiem będziemy intacz, bo nie wiem jeszcze jak u mnie rozmieszczać na podwórku auta, że tak powiem jest full, teraz jeszcze mi betoniarke wpierdolili z klamotami, bo remont jest i h*j wie, kiedy mi to zawiną... do tego doszło pół ryja z B6, a i B6 pod plandeką stoi i chyba trochę postoi jeszcze, bo nie mam na razie humoru nerwów i pieniędzy, żeby to robić - jeść nie woła, a mam inne priorytety. A z kolei nie chcę poza ogrodzeniem kogoś stawiać, bo odpowiadam tylko i wyłącznie za uszkodzenia na mojej posesji, reszty pretensji nawet nie słucham, tylko przyklejam piątke z otwartej Pff.. ale problem postawic auto poza posesja a jak zbraknie miejsca na podworku na nocleg to sie w aucie przespie zeby to pierwszy raz tak bylo o.O Wysłane z mojego GT-N8000 za pomocą Tapatalk
Arkadiush Opublikowano 11 Lipca 2013 Opublikowano 11 Lipca 2013 Ja tez No moge polewać w drodze wyjątku mamy polewacza imprezy
Maxcudo Opublikowano 11 Lipca 2013 Opublikowano 11 Lipca 2013 Kaju, Musisz 2 miejsca na ogródku zorganizować, bo my z Gwerty'm w piątek przyjeżdżamy Swoją drogą chyba przyjadę taty autem, bo wyrzucę fotele z tyłu i można w nim spać bez problemu Tylko co powie Tomasz, że nie będzie miał czym podpalić ogniska
sysek27 Opublikowano 11 Lipca 2013 Opublikowano 11 Lipca 2013 Ogr ja jadę już w piątek także dogaduj się z Tomaszem i Syskiem Ze mną? Toż to ją się jeszcze nie zdecydowałem ani zgłoszenia nie wysłałem...
czorny_07 Opublikowano 11 Lipca 2013 Opublikowano 11 Lipca 2013 A ja moge w piatek? Rozstawie sobie juz stoisko z czesciami do B5tek hahahaahhaah Ten z czarnymi klamkami chyba ze mna wpadnie Wysłane z mojego GT-N8000 za pomocą Tapatalk kolegów szukasz? już nie ma czarnych klamek
Gość cwiara Opublikowano 11 Lipca 2013 Opublikowano 11 Lipca 2013 Ja tez No moge polewać w drodze wyjątku mamy polewacza imprezy A jak Nick zobowiazuje Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi