wladi Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Ja zadam proste pytanie... czy coś na tą "blachę" już wyrwałeś ? ( za pieniądze się nie liczy ) ja zapytam inaczej... poruchałeś już ? :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOval81 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 :polew: widać komu czego brakuje zboczuchy jedne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 4 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zboki wstrętne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michail55 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 zrob swoje bejce tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 9 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Szkoda ładować, dbać tylko by była w bardzo dobrym stanie, ogarnąć kilka rzeczy i się cieszyć z jazdy, za rok może sprzedam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michail55 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 no wiem wiem nie ladowac bo to nie audi heh tez w sumie tak mysle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Ja zadam proste pytanie... czy coś na tą "blachę" już wyrwałeś ? ( za pieniądze się nie liczy ) ja zapytam inaczej... poruchałeś już ? Za małe fele jeszcze ma:decayed: Pablo łądna maszyna:good: Ogólnie E39 to udane auto i daje dużo frajdy:wink: Dobrze spasiona w sumie tylko navi by się przydało te duże. Tylko tam pod wyświetlaczem jest kaseta:bag: Kumpel ma taką tylko 530i:kox: Daję radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 13 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Za małe fele jeszcze ma:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidoks Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Znam tą bete latała u nas, często gęsto widziana na bezdotykowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 no Pablo wkoncu sie przesiadles na sluszna marke Oby sluzyla i nie generowala kosztow. Przebieg zerowy jak na ten motor. Znajomy mial taka z przebiegiem 190 jak sie potem okazalo miala 830 jezdzila bezprobelmowo dwa lata . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 11 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Znam tą bete latała u nas, często gęsto widziana na bezdotykowej. Dobrze wiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 PABLO super stan ta Bejca Gratuluje zakupu i zycze dlugowiecznej bezawaryjnej jazdy. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 14 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Dzięki Muskel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Pablo dołączam do Ciebie eh sam sie sobie dziwie co robie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 15 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Przyjedz bawarą na spota we wtorek założymy ramki klubowe oczywiście A4 klubu bo mam bagażnik pełny gratów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Dawno mnie tu nie było... Pablo już zamoczyłeś ?? Jak postępy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Dawno mnie tu nie było... Pablo już zamoczyłeś ?? Jak postępy ? dajcie chłopakowi spokój, bo umoczy w pierwszą lepszą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 15 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Dawno mnie tu nie było... Pablo już zamoczyłeś ?? Jak postępy ? Powiem tak, nie wyrabiam Tobie to tylko jedno w głowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michail55 Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Pabla beja coraz piekniejsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 moze sofcik do tego https://www.facebook.com/media/set/?set=a.542441885818286.1073741877.166397250089420&type=3 Mont Everest przy 2000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi