SebaMC Opublikowano 12 Listopada 2013 Opublikowano 12 Listopada 2013 update, update! czekamy na fotorelacje
Nosb Opublikowano 15 Listopada 2013 Autor Opublikowano 15 Listopada 2013 No i cos sie ruszylo Kilka fot autka jak wyglada ostatnimi czasy : Przywiozlem tez kilka gratow : No i majac skrzynie moglem przymierzyc BUH'a do komory a5/a4 b8: Powoli sie slimaczy w obranym kierunku ...
SebaMC Opublikowano 15 Listopada 2013 Opublikowano 15 Listopada 2013 jest malina, a graty jeszcze lepsze Ciężko V10 do komory A5 zmieścić?
vdm Opublikowano 15 Listopada 2013 Opublikowano 15 Listopada 2013 ważyłeś może obecne R4 i jego następcę V10?
Nosb Opublikowano 15 Listopada 2013 Autor Opublikowano 15 Listopada 2013 Nie wazylem. Roznica spora. Ta czerwona bryla troche sobie wazy
marcintuchola Opublikowano 15 Listopada 2013 Opublikowano 15 Listopada 2013 No piękna piękna Sent from my iPhone using Tapatalk
Ksiadz Opublikowano 15 Listopada 2013 Opublikowano 15 Listopada 2013 Nosb, przeca on się złamie jak wrzucisz to wszystko do środka ;-P
vdm Opublikowano 15 Listopada 2013 Opublikowano 15 Listopada 2013 Ciekaw jestem, czy przód nie będzie uciekał na ostrych łukach ale w sumie pisałeś wcześniej, że to nie będzie auto na tor, tylko only for fun BTW Pięknie teraz wygląda
dziadek Opublikowano 15 Listopada 2013 Opublikowano 15 Listopada 2013 Ciekaw jestem, czy przód nie będzie uciekał na ostrych łukach ale w sumie pisałeś wcześniej, że to nie będzie auto na tor, tylko only for fun BTW Pięknie teraz wygląda przeciez w audi przod ucieka nawet w 2.0tdi ...ale pomijając to będzie mega bryka
SHOCKWAVE Opublikowano 15 Listopada 2013 Opublikowano 15 Listopada 2013 ...V10... ale uklelka haha jak sie jezdzi na tego typu zawieszeniu ? buja na zakretach ? te poduchy jak sobie radza z mrozem ?
macietola Opublikowano 15 Listopada 2013 Opublikowano 15 Listopada 2013 wymiata ---------- Post dopisany at 19:50 ---------- Poprzedni post napisany at 19:50 ---------- :slina::slina::slina::slina::slina::slina::slina::slina:
Nosb Opublikowano 15 Listopada 2013 Autor Opublikowano 15 Listopada 2013 Auto sezonowe wiec o mroz sie nie martwie , nie buja nic : sztywna jak skierwysyn. mam zbudowane na amorach h&r front z a8 a tyl koni z regulacja twardosc skrecone na maksa z b6/b7. Sztwyna strasznie. dorzuce jeszcze stabki z rs5 pewnie z czasem. Sillnik wazy trylion kilogramo. ledwo przepchalem go ze skrzynia spietego z jednego kata garazu w drugi. Co do uciekania jak juz pisal ktos kazde wyjezdza a ja nie mam zmaiaru upalac go po winklach. Nie byla i nie ma byc to wyczynowka
Tomeks Opublikowano 15 Listopada 2013 Opublikowano 15 Listopada 2013 ...nie mam zmaiaru upalac go po winklach... Potwierdzam,Nosb po winklach jeździ bspokojnie,dopiero kawałek przed domem daje w palnik,jest ok 200km/h,co prawda są tam 2 lekkie łuki,ale nawet jak z V10 rozpędzi sie do 300,to i tak pokona je,nawet na seryjnej zawiesze z 2.0TDI:grin:
Rekomendowane odpowiedzi