Opublikowano 30 Kwietnia 201313 l znając Ciebie już mogę sobie wyobrazić jaka z tego piękność powstania o motorowni nie wspominając
Opublikowano 30 Kwietnia 201313 l Bede sledzil temat do samego konca!!zapowiada sie jak zwykle niezly projekt:slina::slina::slina:powodzenia:naughty:
Opublikowano 30 Kwietnia 201313 l Autor Licznik z S5. Tansze i bardziej dostepne a pozatym wyskalowane jak v10TT a rs5 jest za wysoko wyskalowany. Zobaczy sie. nowak tam u nika to deko inna historia. Poki co jestem dobrej mysli ale zycie zyciem i sie okaze z czasem wszystko.
Opublikowano 30 Kwietnia 201313 l ło maj gad... Nieźle się szykuje, widząc na żywo jak spokładałeś RS4, jestem spokojny, że z tego "ulepa" wyjdzie prawdziwa perełka Powodzenia, trzymam kciuki za projekt
Opublikowano 30 Kwietnia 201313 l pięknie pięknie, 3mam kciuki za kolejny mega projekt PS Nosb a jak przypuszczałem (pisałem jeszcze w starym wątku 30grudnia) że może być rs5 to było że nie bo Ci się nie podoba, niezła zmyłka była:grin:
Opublikowano 30 Kwietnia 201313 l Teraz 30 stron spamu jaki to Nosb jest za***isty, potem 50 stron spamu na temat koloru, potem 25 stron na temat środka, potem 70 stron na temat jak to fajnie brzmi a potem 10 stron na temat "po ch*j go sprzedajesz?":grin:
Opublikowano 30 Kwietnia 201313 l Teraz 30 stron spamu jaki to Nosb jest za***isty, potem 50 stron spamu na temat koloru, potem 25 stron na temat środka, potem 70 stron na temat jak to fajnie brzmi a potem 10 stron na temat "po ch*j go sprzedajesz?":grin: dokładnie Będzie gruuubo
Opublikowano 30 Kwietnia 201313 l Ahaha wiedziałem, że fałka do 5tki wpadnie Działaj wodzu działaj, będzie grubaśnie
Opublikowano 30 Kwietnia 201313 l pieknie nosb, graty zaparcia, podziwiam takich ludzi, patrząć po poprzednich projektach, nie boje sie o tą a5:slina:
Opublikowano 30 Kwietnia 201313 l (...) projekt Nikolasa/Adama z rs4 b5 z V10TT Link na SR? Nie mogę znaleźć tego tematu