rakud29 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Opublikowano 21 Czerwca 2013 czyli jak w odwrotna strone wylaczysz auto to po co ma chlodzic jeszcze wentylator nie rozumiem tej funkcji
Bart_poznan Opublikowano 22 Czerwca 2013 Opublikowano 22 Czerwca 2013 czyli zatrzymujesz się pod sklepem albo czekasz na kogoś a wiaterek dalej chula
majster151 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Jesli ktos sie zastanawia ktore piny zamienic aby uzyc przycisku "info" zamiast montowac panel z przyciskiem "menu". To nalezy zamienic pin1 z pin2. I wchodzi w menu z przycisku info:-) Oczywiscie tyczy sie to tych ktorzy nie uzywaja tych przyciskow do obslugi navi.
GreGoriO Opublikowano 22 Czerwca 2013 Opublikowano 22 Czerwca 2013 TAM JEST rezystor ok. 150om, wyzwoli funkcję?? spróbowałeś??
sgx Opublikowano 23 Czerwca 2013 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Wyzwoli właśnie zrobiłem sobie tego moda u mnie Zresztą nie on jeden ten z symbolem korka też aktywuje trzeba jednak chyba będzie pomyśleć nad małą przeróbką tego włącznika a tak to wygląda na czerwonych zegarach
majster151 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Opublikowano 23 Czerwca 2013 U mnie pod przyciskiem navi hula jak trzeba. I jeszcze najprosciej piny zmienic;-)
kiler_NN Opublikowano 24 Czerwca 2013 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Aktywowałem u siebie ta funkcje . wszystko działa . mam tylko jedno pytanie - wiadomo ze przy webasto odpowiedni sterownik nie dopuści do rozładowania akumulatora . A czy tu tez tak jest ???
GreGoriO Opublikowano 24 Czerwca 2013 Opublikowano 24 Czerwca 2013 U mnie wyłącza za każdym razem po jakimś czasie..chyba jest to kilkanaście minut.Nie ważne czy auto nagrzane czy chłodne, czy stoi w słońcu czy w ciemnym garażu, czy ustawimy jakąś temperaturę czy zostawimy na LOW. Zawsze się włącza, nawet jeśli temperatura w aucie jest taka sama jak na panelu klimatronika.
Gamling Opublikowano 24 Czerwca 2013 Opublikowano 24 Czerwca 2013 No dobra a ktoś wie czy da się wyrezać w B6 możliwość sterowania tak jak jest w B7 bez tego panelu? Mam u siebie założony przycisk engine start z RSa i nie chce go się pozbywać. A taką wentylacje fajnie by było mieć.
soul87 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Opublikowano 24 Czerwca 2013 jak mam mała nawigacje i galke miedyz fotelami ale bez przycisku MENU, chce przelozyc PINy np pod INFO , czy zeby wyjac ten maly panelik malej navi obok recznego musze demontowac caly srodkowy tunel czy da sie to jakos szybko latawo wyjac bez rozbierania polowy tapicerki
GreGoriO Opublikowano 24 Czerwca 2013 Opublikowano 24 Czerwca 2013 UCHYL ZAPALNICZKĘ, i wsadź palec pomiędzy.
sgx Opublikowano 24 Czerwca 2013 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Zdejmij osłonę gali biegów wypchniesz panelik bez trudności Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
soul87 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Opublikowano 24 Czerwca 2013 się udalo dziala funkcjonalnosc malej navi tez zachowana mimo ze przycisk aktywacji menu zrobilem z przycisku INFO, ktory de facto w polsce sie nie przydaje do niczego
GreGoriO Opublikowano 24 Czerwca 2013 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Info służy do wyświetlenia na FISie celu i danych ile zostało jeszcze km. W czasie gdy mamy zaplanowaną trasę. działa ci to?
soul87 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Opublikowano 24 Czerwca 2013 a tego to nie wiedzialem w sumie bo narazie nie ustawilem trasy tylko bawilem sie w menu bo mam tylko niemieckie mapy :/
pocas Opublikowano 24 Czerwca 2013 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Siema rezacze Macie jakiś pomysł gdzie w tym tunelu znaleźć miejsce na włożenie panelu sterowania?
GreGoriO Opublikowano 24 Czerwca 2013 Opublikowano 24 Czerwca 2013 pozostaje jeszcze jedno pytanie bo tak sobie przypomniałem..... czy pozwoli ta zmiana (zamiana PINu) na wejście w tryb serwisowy... kombinacja klawiszy Return oraz Info??
biggman Opublikowano 25 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2013 Siema rezacze Macie jakiś pomysł gdzie w tym tunelu znaleźć miejsce na włożenie panelu sterowania? http://chase-edward-designs.com/audi/IMG_0048.JPG Chyba będzie z tym problem, ewentualnie gdzieś ukryty
uciniak Opublikowano 26 Czerwca 2013 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Jak by co znalazłem panele w przyzwoitej cenie co prawda bez przycisku menu,ale zawsze można użyć info.Gość ma parę szt. i przynajmniej nie tryple Panel sterowania nawigacją NAVI - Audi A4, B6,B7 (3344307107) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
pocas Opublikowano 26 Czerwca 2013 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Też brałem od niego. Stan jak prosto z ASO.
Rekomendowane odpowiedzi