Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] RTDSI4 B5,5 Avant

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Maxsterr jak im nie pasuje RS TDI to przerób przedni zderzak od A4 pod body RSa:naughty:

Opublikowano

Niech sobie nawet wsadzi 0,9 litra od Tico:decayed:

Opublikowano

Jego swiat i jego klocki, i tak bedzie wypas i nie jednej osobie slina poleci

Wyslane z mojego audi za pomoca wydechu TypeR

Opublikowano

Krzysiek23 ma body rs w klekocie i nikt nie mialczy :) jego auto i robi To co chce i na go stac :D

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano
no ale dalej nie wiem co to za silnik

1,9tdi 130km

Opublikowano

Przecież była mowa że chce wykręcić z dizla ponad 200, także będzie się też dobrze odpychać:naughty:

Opublikowano
no ale dalej nie wiem co to za silnik

1,9tdi 130km

No to dobrze bo już się bałem że to ADR

Opublikowano
Weźcie sie ogarnijcie. Jak chłopaki ubierają diesle w body esek i eresek to żaden nie płacze tylko jeszcze popiera, a Max w body eresa pcha diesla to już dramat. Panowie :facepalm:

Napaćkane z japca kaja

Dokładnie. Jego samochód jego sprawa. V8 do b B5 to nieporozumienie, 4.2 się gotuje w budzie B6 a co dopiero w budzie B5.

B3/B4 pod tym wzgledem bylo lepsze :-) Jednak wiecej miejsca pod maska i wiecej mozliwosci.

Ja tam nie rozumiem, jaka ujma jest TDI w body RS.

Opublikowano

Ujma żadna, ale osobiście wolałbym "grubszy" projekt stworzyć mając taką bazę :wink: po to jest forum, żeby podzielić się opinią :cool1:

to będzie w 4ech butach spięte? jakby wypluł 200+ hp to może być ciekawy projekt. a jakie zdzwifffko na światłach jak RS by czarne bąki z rury puszczał :decayed:

Opublikowano

Max celuje 220+ pisał przecież :wink: na czterech butach z 2,5.

Napaćkane z japca kaja

Opublikowano

byleby sobie nie nalepiał na dupe znaczka rs:decayed:

potem będą komenty na forach BMW jaki ten rs nie jedzie...

jak bym wkładał taki motor to na d*pę od razu zamiast znaczka audi zawitałoby 3522652205

Opublikowano

a po co taki? wali TDI czerwone i po sprawie, połowa użytkowników drogi i tak będzie sądziła że A4ka w laminatach:whistling: a taki dyszel 230km da se rade już w osiagach, myśle ze 6-7s jest do ogarniecia na setke

AWX+GTB22+FMIC+AL+2,5DP zrobi gnój z nie jednej benzynki na forum:hi:

Opublikowano

jest ori rs4, a wrzucanie tdi wydaje mi się ze względów ekonomicznych(200ps sprawnie będzie odpychać bude), zapewne to będzie daily, więc dalej nie musze tłumaczyć, znając maxa bedzie rwała suty, tyle w temacie dziękuje dobranoc :hi:

Opublikowano
jest ori rs4, a wrzucanie tdi wydaje mi się ze względów ekonomicznych(200ps sprawnie będzie odpychać bude), zapewne to będzie daily, więc dalej nie musze tłumaczyć, znając maxa bedzie rwała suty, tyle w temacie dziękuje dobranoc :hi:

No będzie jechac i w miare ekonomicznie ale dzwięk 2.7BT dopiero rwałby suty :whistling:

Opublikowano

przecież pisał że to przejściówka, odłoży kasy i napewno wpadnie jakiś konkretny motor:wink: MAX graty decyzji:wink:

Opublikowano

projekt zacny... ale jak miało by być ekonomicznie a z jajem wsadziłbym to Silnik 2.8 V6 APR A4 A6 Passat C5 B5 30V 142kW Vat (3481494901) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. na przelocie dźwięk byłby zacny :naughty::naughty::naughty::naughty:

Opublikowano

max a może pomyślisz o poszerzeniu eski:naughty:

1239547_429437320509167_428441298_n.jpg

Opublikowano
a po co taki? wali TDI czerwone i po sprawie, połowa użytkowników drogi i tak będzie sądziła że A4ka w laminatach:whistling: a taki dyszel 230km da se rade już w osiagach, myśle ze 6-7s jest do ogarniecia na setke

AWX+GTB22+FMIC+AL+2,5DP zrobi gnój z nie jednej benzynki na forum:hi:

:oklasky:

Opublikowano

DSC_0056.jpg

całkiem zdrowa linia powstaje:wink:

Opublikowano

hmmm wkładaj V8 jak Ci mówiłem, na tym silniku nie zedrzesz nigdy rdzy z tarcz 360mm

oj co się porobiło, toć 2,7 bi w trybie awaryjnym będzie mocniejsze od tego to "bzyka"

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...