jedrekx Opublikowano 19 Maja 2014 Opublikowano 19 Maja 2014 wolę zrobić stary front i dać kubły z S4 Bardzo dobry plan Stary front jest ładniejszy. Żartujesz chyba. Polift z grilem S4 wymiata kwestia gustu. mi też przedlift się bardziej podoba
darecy Opublikowano 19 Maja 2014 Opublikowano 19 Maja 2014 Panowie ktoś na tym forum przeprowadzał swapa frontu w B8 ? Ja robiłem w polo więc wiem że to byłyby problemy więc może ktoś już to ogarniał, bo z etki co patrzę to jest bardzo dużo różnic między modelami, wiem że musiałbym zmienić maskę, błotniki, lampy, zderzak kompletny, pas przedni, ślizgi zderzaka i błotników, i chyba pas przedni i mocowania lamp. Czy coś pominąłem ? wiązka lamp chyba jest ta sama nawet kodować neonu nie trzeba podobno. Prosiłbym o przydatne informacje bo się waham Wojtek, pisz do Bogdana, proximpuh http://a4-klub.pl/b8-a4-s4-rs4-76/b8-caha-czarna-lalunia-273058/ on wyrezał prawie całą S4 polift'a
wojtsen Opublikowano 19 Maja 2014 Autor Opublikowano 19 Maja 2014 już znam cały temat dzięki ale chyba podziękuję chyba że ubezpieczyciel mi da z górką w co wątpię koszty zdecydowanie za duże jak na tak małą różnicę w wyglądzie. Wszystko się okaże na dniach czy ratuję sezon i cisnę do starego setupu ( dokładka nowa już się produkuje pod audi ) czy coś więcej. W ciężkim momencie się to zgrało gdy się przeprowadzam i na takie zmiany też nie miałbym czasu. Na tą chwilę serio nie ma co spekulować ... czekamy panowie
KrzysiekSPI Opublikowano 20 Maja 2014 Opublikowano 20 Maja 2014 Co wy wiecie o sarnach:). Łanie robia wieksze szkody. p.s wojtasen przy jakiej predkosci sie ta sarna odbila?
wojtsen Opublikowano 20 Maja 2014 Autor Opublikowano 20 Maja 2014 u mnie przy 130 a jak u Ciebie ? stary lączę się w bólu ...
wojtsen Opublikowano 21 Maja 2014 Autor Opublikowano 21 Maja 2014 hahahaha grubo się wpasowała w jedną nerkę jednak niemieckie wozy są pancerne
andynl Opublikowano 21 Maja 2014 Opublikowano 21 Maja 2014 Ciekawe ile pocinał że tak pięknie się wkomponowała:decayed:
KrzysiekSPI Opublikowano 21 Maja 2014 Opublikowano 21 Maja 2014 Wojtasen u mnie bylo ok 100km/h nie wiecej jak 120 ale nie hamowalem w ogole prosto w nia i prosto wskoczyla w bok auta pod lampe. Tak ze odbilo ja na pobocze pod katem. Poleciala na 20m. I nie sarna tylko 100kg łania.
milart Opublikowano 22 Maja 2014 Opublikowano 22 Maja 2014 Znajomy trafił łosia Octavią. Podjechał pod tylne nogi i ten mu usiadł na maskę. Uszkodzenia były niewielkie ale niestety zwierz się posiusiał i to wszystko poszło jakimś trafem do wentylacji. W każdym bądź razie kilka miesięcy walki i zapach wciąż był. Latem nie dało się jechać.
wojtsen Opublikowano 22 Maja 2014 Autor Opublikowano 22 Maja 2014 hehe dobra już dość tych saren łosi lisów zbieram graty, walczę z ubezpieczalnią i rzeczoznawcami i działam, żeby na Raceism była jeszcze lepsza igła niż była ale to wkrótce od razu mówię front 8.5 odpadł
czorny_07 Opublikowano 22 Maja 2014 Opublikowano 22 Maja 2014 hehe dobra już dość tych saren łosi lisów zbieram graty, walczę z ubezpieczalnią i rzeczoznawcami i działam, żeby na Raceism była jeszcze lepsza igła niż była ale to wkrótce od razu mówię front 8.5 odpadł jakie plany, uchyl rąbka tajemnicy
wojtsen Opublikowano 22 Maja 2014 Autor Opublikowano 22 Maja 2014 spokojnie petard nie będzie, wszystko wróci tak jak było. W niedzielę coś pokażę. Pozdro
Wojtek_A4 Opublikowano 24 Maja 2014 Opublikowano 24 Maja 2014 Mega dobry samochod Juz nie mam watpliwosci czy lepsze c6 czy b8
Rekomendowane odpowiedzi