szafa Opublikowano 19 Września 2013 Opublikowano 19 Września 2013 Czysto i schludnie:kox: Pokaz zabudowę bagażnika przy następnych fotkach i wnętrze:naughty: Jak masz zrobione sterowanie, pilot czy przyciski?
Rafal_ Opublikowano 19 Września 2013 Opublikowano 19 Września 2013 łe ale sie podniecacie.... przecież to zwykła b5 w za***istym białym kolorze, na za***istym kole, z air'em w rzadko spotykanej wersji usia z k**ewskimi hamulcami itp.
Krycha Opublikowano 19 Września 2013 Autor Opublikowano 19 Września 2013 hehehe co do dokładek to nie maluje, poprostu lubie czarny spód choć wiem że to optycznie podwyższa auto szafa w bagażniku rozpierucha, zawory leżą od tak sobie, butle spięta pasem, plątanina węży itp wszystko do ogarnięcia ale to temat na później co do sterowania to przyciski wkomponowałem koło zapalniczki, sterowanie pilotem bede miał ale tylko jak gadżet, bo sterowanie radiowe jest strasznie nieprecyzyjne jeszcze raz, dziękuje panowie
Ans Opublikowano 19 Września 2013 Opublikowano 19 Września 2013 nic nie kombinuj bo jest tak jak powinno być i amen kurfa jak ja nie lubie patrzeć na takie auta, bo mam dzikie myśli i już do banku bym jechał
szafa Opublikowano 19 Września 2013 Opublikowano 19 Września 2013 hehehe co do dokładek to nie maluje, poprostu lubie czarny spód choć wiem że to optycznie podwyższa auto szafa w bagażniku rozpierucha, zawory leżą od tak sobie, butle spięta pasem, plątanina węży itp wszystko do ogarnięcia ale to temat na później co do sterowania to przyciski wkomponowałem koło zapalniczki, sterowanie pilotem bede miał ale tylko jak gadżet, bo sterowanie radiowe jest strasznie nieprecyzyjne jeszcze raz, dziękuje panowie Krycha ale chodzilo mi o pilota na kablu Choc nie powiem polaczyc to z zamkie centralnym i jak otwierasz auto od razu sie podnosi do ustawienia do jazdy, bylby kox Wysłane z mojego GT-I9001
Krycha Opublikowano 19 Września 2013 Autor Opublikowano 19 Września 2013 Nie nie, te piloty na przewodzie to nie dla mnie tak jak mówiłem mam przełączniki uniwersalne od elektrycznych szyb schowane w dziurze obok zapalniczki
Wandej Opublikowano 19 Września 2013 Opublikowano 19 Września 2013 Twoje A4 zawsze były grube:kox: Nie daj Boże jak kupisz B6:decayed:
MrTea Opublikowano 19 Września 2013 Opublikowano 19 Września 2013 biały... blee...... ... a tak serio .. za***ista furka .. zawsze mi się białe b5 w sedanie podobały
konus Opublikowano 19 Września 2013 Opublikowano 19 Września 2013 na żywo dopiero rwie suty ten to potrafi! a tak w ogóle co zrobiłeś z tym drugim projektem także białasem?
Krycha Opublikowano 19 Września 2013 Autor Opublikowano 19 Września 2013 konus jakim drugim projektem białasem ?
Michał Opublikowano 19 Września 2013 Opublikowano 19 Września 2013 wreszcie... i jak zawsze z pompą, piękna:kox: przód domyślam się leży na wahaczach, nie będziesz tego wycinał?
Krycha Opublikowano 19 Września 2013 Autor Opublikowano 19 Września 2013 coś ty, nawet nadkola zostawiłem w oryginale i ich nie rolowałem/zaklepywałem/cudowałem ledwo weszło, ale weszło
Michał Opublikowano 19 Września 2013 Opublikowano 19 Września 2013 Czyli dziewica:decayed: i dobrze, jak w fajnym stanie to nie ma co cudować, chociaż jakby przód siadł jeszcze z 2cm byłoby perfekcyjnie:wink: Pochwal się jeszcze parametrami kół strzelam że coś w granicach 19x9J
Krycha Opublikowano 19 Września 2013 Autor Opublikowano 19 Września 2013 niestety albo stety bo by nie weszło tylko 8J, ale ET28
paput Opublikowano 20 Września 2013 Opublikowano 20 Września 2013 fajniutka:kox: masz jakieś bliższe foto tych halo w zdesiu USA?
trepek Opublikowano 20 Września 2013 Opublikowano 20 Września 2013 Te halo w zderzaku to orginaly sa. Wersja USA tak miala, zderzak przedliftowy i halogeny. Poluje na takie kratki ale nie moge ich dostac...
konus Opublikowano 20 Września 2013 Opublikowano 20 Września 2013 kiedyś dawno działałeś coś z 80-tką w q czy co to stało wtedy u Ciebie takie rozbebeszone i jakieś felgi, bodajże borbety z białym rotorem. widziałem jak po graty byłem jakoś zaraz jak przesiadłeś się w a6:wink: czy to było dawno i nieprawda?
paput Opublikowano 20 Września 2013 Opublikowano 20 Września 2013 Te halo w zderzaku to orginaly sa. Wersja USA tak miala, zderzak przedliftowy i halogeny. Poluje na takie kratki ale nie moge ich dostac... przeca wiem, dlatego chce z bliska zobaczyć ja kto wygląda
Rekomendowane odpowiedzi