Michalos Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 i tu wlasnie problem gdyz na wszystko patrzysz przez pryzmat swojego pogladu i nie dopuszczasz innego ja nie mowie ze dla mnie wybor ledow jest najlepszym woborem, czy tez ringow:facepalm: ale potrafie to uszanowac i ze tak powiem tolerowac, bo to ich sprawa co maja na aucie, to oni beda jezdzic w tym aucie codziennie i sie mu przygladac:wink:
Kowi87 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Nie tyle narzucam a uprzedzam bo czesto bylo na tym forum ze komus sie bardzo te lampy podobaly a po zalozeniu nagle urok stracily ale tak to jest poki sam nie dotkniesz nie uwierzysz. Z tym ze niedopuszczam do siebie innej wersji to niezgodzilbym sie, gust przez to spaczone forum juz mam na tyle wyrobiony ze wiem co sie sprawdzi a co nie, a jeszcze branza w ktorej siedze mnie bardziej w tym utrwala. Ale tak to jest jak sie siedzi w jednym modelu od 7lat i kolekcjonuje wszystkie znalezione zdjecia haha Wyslane moim casio
Michalos Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 oooo w koncu optymistyczna wypowiedz
radek_siara Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Temat lamp bardzo mi się spodobał, aczkolwiek Kowi nie wyczerpał tematu polując na ciemne lampy tył napotkałem coś takiego, niestety uszkodzone: Lampy lampa tylne tylne AUDI A4 B5 czarne smoked tuning komplet Kutno ? Tablica.pl czy ktoś się spotkał z takowymi? Kto w ogóle coś takiego produkuje/produkował ? a ktoś sie wypowie na ten temat ? Otonął bowiem w tym waszym sporze
xdanielx Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Temat lamp bardzo mi się spodobał, aczkolwiek Kowi nie wyczerpał tematu polując na ciemne lampy tył napotkałem coś takiego, niestety uszkodzone: Lampy lampa tylne tylne AUDI A4 B5 czarne smoked tuning komplet Kutno ? Tablica.pl czy ktoś się spotkał z takowymi? Kto w ogóle coś takiego produkuje/produkował ? a ktoś sie wypowie na ten temat ? Otonął bowiem w tym waszym sporze Kumpel w robocie ma takie lampy w b5 sedan, kolor auta ciemny granatowy nie metalik i mi się to w ogóle nie widzi. Może na jaśniejszym aucie lepiej by to wyglądało, a tak to jakieś takie to zlane ze sobą. Dla mnie lipa.
Sidney Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Ja myślę, że nawet jeśli chodzi o zwykłe soczewki z czarnym środkiem takie jak przedstawił Kowi to trzeba mieć odpowiedni grunt żeby sobie takie założyć bo jeśli dajmy na to ktoś nie uczynił jakiś modów tj, gleba albo jakiaś ładna felga to według mnie dziwnie takie czarne lampy wyglądają na seryjnym nadwoziu Ja u siebie zakładam lampy na wiosnę i w zasadzie wybiorę najbezpieczniejszą opcję czyli srebrne soczewki tak jak wychodziły ori. Co do tylnych lampy to te smoked trochę mi golfami śmierdzą Mnie się podoba seria ew. można trochę przyciemnić ale bardzo delikatnie aby tylko pogłębić odcień czerwonego Dla mnie to tyle jeśli chodzi o modzenie lamp
radek_siara Opublikowano 9 Stycznia 2014 Opublikowano 9 Stycznia 2014 no ale jaka to firma robiła? Bo próbuje takie wytropić
Sidney Opublikowano 9 Stycznia 2014 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Co prawda na ledach ale może podchwycisz temat LED - KLARGLAS Rückleuchten Audi A4 B5 94-00 NEU SMOKE | eBay a tu na alledrogo LAMPY TYLNE NOWE AUDI A4 B5 SEDAN 94-00 SMOKE DEPO (3810435046) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Wydaje mi się, że te co pokazałeś to się wzięły stąd, że ktoś sobie sprowadził auto zza granicy już z takimi lampami i pewnie sprzedaje bo mu się nie podobały, no innych nie ma przypominających te Twoje. Pozostaje tylko czekać i kupić z drugiej ręki
radek_siara Opublikowano 9 Stycznia 2014 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Co prawda na ledach ale może podchwycisz temat LED - KLARGLAS Rückleuchten Audi A4 B5 94-00 NEU SMOKE | eBay a tu na alledrogo LAMPY TYLNE NOWE AUDI A4 B5 SEDAN 94-00 SMOKE DEPO (3810435046) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Wydaje mi się, że te co pokazałeś to się wzięły stąd, że ktoś sobie sprowadził auto zza granicy już z takimi lampami i pewnie sprzedaje bo mu się nie podobały, no innych nie ma przypominających te Twoje. Pozostaje tylko czekać i kupić z drugiej ręki No też tak mi się wydaje, że tylko czekanie pozostaje, bo ledy mi się nie widzą w aucie z epoki "przedledowej" Z dymionych klasycznych to stosunkowo często zdarzaja się In Pro, lecz one mają strukturę jak pierwsze lampy do a4, z pomarańczowym kierunkiem, tylko całe przyciemnione, a to mi się średnio widzi...
Świerzyna Opublikowano 14 Października 2014 Opublikowano 14 Października 2014 Te lampy numer 3 jak sie nazywaja i za ile mozna je wyrwać?
Trzesio Opublikowano 15 Października 2014 Opublikowano 15 Października 2014 wpisz sonar lub ringi i znajdziesz http://olx.pl/oferta/lampy-przednie-sonar-audi-a4-b5-94-98r-CID5-ID7rjhH.html#5655b89db3 http://olx.pl/oferta/lampy-audi-a4-b5-CID5-ID71YRT.html#5655b89db3 mialem okazje kupic dayline za 60zl, jedna bez uchwytow, wiec ktos zdesperowany pogoni Ci te swieczki ponizej 200zl
Fenrir Opublikowano 15 Października 2014 Opublikowano 15 Października 2014 Odradzam, żenada total... Beznadziejna jakość wykonania, spasowanie, i sama jakość świecenia. Nie kupuj bo będziesz żałował
JASIU A4 Opublikowano 30 Października 2014 Opublikowano 30 Października 2014 http://iv.pl/images/98693404835587435721.jpg http://allegro.pl/lampy-nowe-audi-a4-b5-94-98-soczewki-ringi-chrome-i4674765291.html Co myślicie o takich lampach? Czy to wogóle zda egzamin? Będzie w nocy coś widać?
TyBucu Opublikowano 30 Października 2014 Opublikowano 30 Października 2014 (edytowane) http://iv.pl/images/98693404835587435721.jpg http://allegro.pl/lampy-nowe-audi-a4-b5-94-98-soczewki-ringi-chrome-i4674765291.html Co myślicie o takich lampach? Czy to wogóle zda egzamin? Będzie w nocy coś widać? tak, pole burakow I fanow marki bmw turlajacych sie ze smiechu z a4 w M pakiecie Edytowane 30 Października 2014 przez TyBucu
damianw412 Opublikowano 30 Października 2014 Opublikowano 30 Października 2014 (edytowane) Mam pytanko dotyczących tylnich lamp z przed lifta na II lift ,otóż ,który kabelki trzeba podmienić?I drugie pytanie jak te kabelki z tej kostki wyciagnac Edytowane 30 Października 2014 przez damianw412
Trzesio Opublikowano 30 Października 2014 Opublikowano 30 Października 2014 wsteczny z kierunkiem, nie wiem jak wyciagnac, bo nie mialem takiej potrzeby, w ostatecznosic przetnij i zamien
damianw412 Opublikowano 30 Października 2014 Opublikowano 30 Października 2014 Już ogarnąłem który z którym kablem zamienić ale dalej nie wiem jak te zasrane kabelki wypiąc...jestem na etami otwarcia obudowy od wtyczki i dalej nie wiem jak to wypiąć...ktoś ma jakieś pomysły?
Trzesio Opublikowano 30 Października 2014 Opublikowano 30 Października 2014 pewnie jest taka blaszka przy pinie, ktora go trzyma, mozesz probowac ja odgiac lub ciagnac na sile
SnOOpie Opublikowano 30 Października 2014 Opublikowano 30 Października 2014 Wystarczy dwie igły lub szpilki, trochę pomyślunku i wychodzą piny. Pierwszy będzie ciężko wyjąć ale jak już Ci się uda to potem będzie łatwo z każdym. Po prostu musisz to wyczuć.
Rekomendowane odpowiedzi