GregoryFx Opublikowano 27 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Niby nie, ale ja miałem taki przypadek na przeglądzie że dopatrzył się w reflektorze, że nie są to żarówki, tylko diody i cóż na przegląd musiałem zmienić na zwykłe żarówki i tak na razie zostawiłem. Może też podczas kontroli policyjnej też ktoś się doczepi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER-KRIS Opublikowano 27 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 https://youtu.be/HVlP5WojQsc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreczi Opublikowano 27 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 A czy ktoś z Was próbował żarówki h7 o mocy 100W? Czy to jakiś chwyt czy jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitroo Opublikowano 27 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Spalisz instalację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER-KRIS Opublikowano 27 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Nic nie spali tylko odblaski mogą się łuszczyc w niektórych autach lub żółknąć od temperatury. Pomijam już kwestie legalności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitroo Opublikowano 28 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Mogą się przetopić styki/piny. Mogą, ale nie muszą kolego. I odbłyśnik dostanie swoje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER-KRIS Opublikowano 28 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 O to fakt. Ori kostkę może zjeść, ale wystarczy kupić od jakiejś ciężarówki np.Volvo Fh12 i git. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KINIAM Opublikowano 28 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 hejka kupilem te zarowki PHILIPS X-TREME VISION H7 +130% i gorZej swieca jak zwkle h7. Dlaczego? swieca bardziej w dol Jeśli nadal masz z nimi problem to wyślij do Philipsa. Sprawdź na opakowaniu prawdopodobnie produkt POLAND. Kiedyś miałem problem z ich żarówką i bardzo profesjonalnie podeszli do sprawy. A czy ktoś z Was próbował żarówki h7 o mocy 100W? Czy to jakiś chwyt czy jak? A sprawdziłeś czy te żarówki mają homologację ?. Raczej offroad. Sprawność takich żarówek krótka, reflektor może mocno ucierpieć co do kostek to należy wymienić na ceramiczne. Generalnie nie polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maziur Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Czy te halogenowe żarówki będą pasować do b6? Testował je już ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER-KRIS Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Wszystko na czym pisze H7 pasi do B7 chyba że masz Zenon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sH3ep Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 A czy ktoś z Was próbował żarówki h7 o mocy 100W? Czy to jakiś chwyt czy jak? A nie bedzie tak ze skoro ma 100W to bedzie tez dużo więcej ciepła wydzielała ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fido Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 I szybko popalą odbłyśniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DodoS4 Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Dokładnie ,szkoda sobie zawracać głowe tymi 100 watowymi zarówkami.W b5 przerabiany temat i niestety wiecej to szkód narobiło niz pożytku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kopeć Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Kiedyś zakupiłem h7 w tesco, niebieskie szkło miała,ku mojemu zdziwieniu dawała ładne białe światło i całkiem dobrze oświetlała. Należy pamiętać że takie białe światło w deszcz...no szczerze, TRAGEDIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leopold27 Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 (edytowane) http://allegro.pl/zestaw-led-cob-h7-72w-8000-lm-zarowki-dzien-noc-i6540387567.html Pojezdziłem na tym zestawie w nocy i wrażenia są bardzo pozytywne,brak porównania do żarówek h7,i co najważniejsze nikt się nie czepia tego. Edytowane 29 Listopada 2016 przez Leopold27 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konkretny ktoś Opublikowano 8 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 (edytowane) A jak te tunsgramy 120 ? Edytowane 8 Listopada 2016 przez konkretny ktoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulmaster3m Opublikowano 9 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 A jak te tunsgramy 120 ? Bardzo dobre, jak każde inne wyżyłowane padają gdzieś po roku codziennej jazdy gdzieś tak po 15-20km. [/url] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyzyk83 Opublikowano 9 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 tungsramy są ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczYpior_n1 Opublikowano 10 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Wyszły jakieś nowe Nightbreakery - Laser. Ktoś już miał okazję pakować to do B6? Jak w porównaniu do Unlimited? Warto wspomnieć, że mają na papierze dłuższą żywotność ale i więcej papierków trzeba za nie wyłożyć. Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyzyk83 Opublikowano 10 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 (edytowane) u siebie maiłem tungsram sportlight 50% miałem je 2 lata i się nie przepaliły jeszcze tylko wymieniłem je sobie na tungsram megalight 120% a na długich mam zwykłe tungsramy . do zadnych nie mam zastrzeżen co do jakości swiatła i zywotności tylko wszędzie piszą i jak widziałem na testach to wszystkie żarówki z niebieską bańką ładnie wyglądają w reflektorze ale w deszcze na mokrym nie mają odbicia jak biała żarówka czyli firmowa żarówka powinna dawac światło 1500 lux z niebieską bańką dawały 1100 lux mowa o firmowych zarówkach marketowe nawet nie dobijały do 1000 lux pomijając kierunek swiecenia wynik testu Tungsram Megalight Ultra - 1670luxTungsram Sportlight BLUish - 1130lux PodsumowanieSportlighty jak widać w reflektorze mają najbardziej białe światło. Megalighty według światłomierza, to najjaśniejsze żarówki. Edytowane 10 Listopada 2016 przez wyzyk83 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi