wrclaguna Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Wymiatasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 19 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 O Panie! Bardzo ladnie brak foteli w aucie wyjasnialby dlaczego wczoraj na przybyszewskiego wodzialem cie w porsche albo kogos mega podobnego w identycznym zielonym jabluszku Muszę trochę parcha rozruszać bo zastygł w garażu Podsufitkę bardzo bym chciał zrobić ale fachowiec ucieka od tematu jak tylko może Dorwę go i będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 z podsufitką będzie już całkiem exclusive Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OficeR Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 A wiec to Twoje zielonkawe porsche czesto widziane na obywatelskiej jak przy skrzyzowaniu z jana pawla sliczne jest jak i s5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 łoszzzz....... szacun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rodosbwa Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 To jak juz fotele z monitorami wpadna to zona bedzie prowadzic a Ty do tylu sie przesiadzasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 3 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Jak siadam z tyłu to już nie jestem w stanie oglądać niczego Fotele już siedzą Tunel + skóra + alcantara w schowkach Tylne królestwo Barbie itd Detale i... coś konkretnego. Nie muszę mówić o napiętej sytuacji w domu i groźbie kupna sukienek i butów za równowartość "nie potrzebnego gadżetu" Kolor mam już w głowie. Na pewno nie zostaje przy serii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
black4 Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 (edytowane) Jak siadam z tyłu to już nie jestem w stanie oglądać niczego Fotele już siedzą Tunel + skóra + alcantara w schowkach Tylne królestwo Barbie itd Detale i... coś konkretnego. Nie muszę mówić o napiętej sytuacji w domu i groźbie kupna sukienek i butów za równowartość "nie potrzebnego gadżetu" Kolor mam już w głowie. Na pewno nie zostaje przy serii. Witaj, Pięknie wyszła ta alcantara Przeszycia kontrastowe fajnie wyszły. Sufit obszywasz też w alcantarze? PS. Wrzuć proszę namiary na firmę, która obszywała Twoje fotele, Pozdrawiam! Edytowane 3 Marca 2015 przez black4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Przydały by się jeszcze maskownice z banga w drzwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Chyba tez obszyje to u siebie wachałem sie kiedys ale wyglada to spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Zastanawiam się na co bym siadał: czy na: Zajefajne te siedzenia teraz. A jak wydze niebieskie to... Deska jeszcze i będzie jak Panamera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rumun89 Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Szacun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaMC Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Pięknie to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romco Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 czekam na informaciu jak hamuje ceramica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasku22 Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Fotele miażdżą ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 środek teraz jak marzenie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rodosbwa Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Pięknie wyszło te obszycie chociaz jak dla mnie bardziej oko cieszy ceramika bo teraz to bedzie hamowalo pasażerowie bez pasów zeby zostawia w desce i w fotelach Co robisz ze starymi hamulacami ? Bo u mnie w a5 akurat kończą sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 4 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Eresowe hamulce też dawały radę, ale niestety nie na dłuższą metę i nie przy moim stylu jazdy 0-260-0 Ostatnio moja luba jechała z rodzicami, chciała strzelić z procedury na światłach, ale podjeżdżając do nich pomyliła hamulec ze sprzęgłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Pocas-ik pięknie wyszedł Ci ten środeczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi