Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Automatyczne ZDALNE otwieranie/zamykanie klapy bagażnika (avant)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"a potem trzeba ją docisnąć"

Nie macie już powgniatanych blach od tego dociskania ?

Opublikowano

Chodzi chyba o to żeby trzepnac lekko żeby siłą rozpędu się zamknęła. Szkoda że nie otwiera się na Max bo przy wzroście 185 zahaczam lysym łbem o krawędź klapy jeśli nie podniose do końca. Przy aktualnych temperaturach zielona sprężyna powinna być ok?

Będę dziś zamawial to wezmę niebieskie i zielone.

Opublikowano

Przy dluzszym nieotwieraniu klapy zielona moze miec problem

Opublikowano

Rozumiem że podkładki są po to żeby bardziej scisnac A oring żeby sprężyna nie latała po tloczysku?

Opublikowano

Tak.

Opublikowano

A ja chyba zostane przy niebieskich niezależnie od temperatury. Jak ktoś chce zielone to pw

Opublikowano

jednym palcem się zamyka:wink:

---------- Post dopisany at 15:37 ---------- Poprzedni post napisany at 15:18 ----------

Opublikowano

i gitara :thumbup1:

Opublikowano
A ja chyba zostane przy niebieskich niezależnie od temperatury.

po 24H i temp. -1 klapa się nie podnosi. (niebieskie sprężynki)

Opublikowano

A u mnie niebieskie do -5 ogarniają.Nie chce mi się bawić w ciągłe zmiany.Skoro nic się nie dzieje to nic nie ruszam

Opublikowano

Komplet zamówiony zobaczymy jak na zielonych będzie u mnie śmigało:naughty::banan:

---------- Post dopisany 06-03-2014 at 18:45 ---------- Poprzedni post napisany 04-03-2014 at 18:27 ----------

Jest jakiś patent na odkręcenie główki żeby założyć sprężynki....kręcę i masakra ani drgnie:kwasny:

Opublikowano

Ja chwyciłem główkę kombinerkami a na rurkę dałem stary pasek klinowy żeby się nie ślizgało i ścisłem drugimi i odkręciło się :wink:

U mnie teraz jak ciepło to klapa fajnie idzie do góry nie szarpie nie uderza u góry. Jest ok.

Opublikowano

jak masz dostęp to delikatnie łapnij tłoczysko w imadło

Opublikowano

kawałek dętki na siłownik, kombinerkami przytrzymałem, a ręką główkę odkręciłem

Opublikowano

Oki już ogarnięte:decayed: nie wiedziałem że mam tyle pary w łapie:grin: siłownik chwyciłem ręką a główkę kombinerkami i delikatnie szarpałem i puściło.......kuźwa jak to zabrzmiało:polew: na zielone sprężynki od góry nałożyłem dwie podkładki na dół dałem jedną...może tak być?

Opublikowano
Oki już ogarnięte:decayed: nie wiedziałem że mam tyle pary w łapie:grin: siłownik chwyciłem ręką a główkę kombinerkami i delikatnie szarpałem i puściło.......kuźwa jak to zabrzmiało:polew: na zielone sprężynki od góry nałożyłem dwie podkładki na dół dałem jedną...może tak być?

władi czyżbyś miał kombinerki w rękach? :decayed:

nie za dużo tych podkładek napchałeś?

Opublikowano

Nie wiem w sumie dałem dwie u góry i jedna na dole tak podpatrzyłem w wątku jak ktoś miał...chodzi narazie ok chyba że coś nie tak zrobiłem to podpowiedzcie:whistling:

Opublikowano

nie doczytałem że masz zielone springi,to co innego.u mnie niebieskie więc i jedna sprężyna

Opublikowano

Waldi:thumbup1::wink:

co do podkładek Przemek testowal na podkladkach 2x2mm a ty masz 3x1mm:wink:

Opublikowano

No u uj już się nie cieszę modem bo mi Domin zayebał do siebie komplet:facepalm::decayed: ale spoko zamówię i się ogarnie:wink: ktoś ma jeszcze do opylenia sprężynki zielone:naughty: