ucho.77 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Czy w temacie pisze coś o sedanie? Sedan miał osobny temat albo ktoś sprzedawał gotowe zestawy. Poszukaj
KapelanLP Opublikowano 5 Grudnia 2016 Opublikowano 5 Grudnia 2016 No sorry wiem że to temat avant, ale nie mogę albo nie umiem znaleźć nic na temat sedana a mam w swoim teleskopy 690 muszą być mocniejsze żeby się sama otwierała klapa?
ucho.77 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Kacper napisz do Piotrka http://a4-klub.pl/index.php?/user/110995-siwytychy/on też coś takiego ogarniał
MichałA4 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Opublikowano 5 Grudnia 2016 (edytowane) Witam! Do b6 sedan wystarczą 650? I gdzie kupię te sprężynki? Do sedana zainteresuj się tą opcją od kolegi: http://a4-klub.pl/index.php?/topic/378913-zawiasy-klapy-automatycznie-otwieranej-a4-b6b7-sedan/ U mnie tak to działa: Edytowane 5 Grudnia 2016 przez MichałA4
Robero321 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Opublikowano 5 Grudnia 2016 + artystyczny nie ład w bagaju gratis
MichałA4 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Opublikowano 6 Grudnia 2016 + artystyczny nie ład w bagaju gratis Filmik z soboty także z roboty wracałem- taki job dobrze że komóra kiepska to szczegółów nie widać
DodoS4 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Czy może ktoś posiada na sprzedaż 2 niebieskie sprężynki? Ewentualnie jak ktoś się orientuję gdzie kupić oprócz firmy która jest w pierwszym poście?
jacek70 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Opublikowano 13 Stycznia 2017 A co w firmie z Wrocka nie idzie kupić ?
DodoS4 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Opublikowano 13 Stycznia 2017 8 minut temu, jacek70 napisał: A co w firmie z Wrocka nie idzie kupić ? Słuchaj kolego.Gdybym chciał kupić w firmie z Wrocławia to bym wogole tutaj nie pytał. Pisałem maila kilka dni temu i brak odpowiedzi do dzisiaj.
damian19886 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Ja tez pisalem do nich i dopiero po jakims czasie odpisali ja wowczas nie wiedzialem i zadzwonilem do nich. Musisz zrobic im przelew i poczekac kilka kilkanascie dni i dostaniesz sprezynki.
DodoS4 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Opublikowano 14 Stycznia 2017 21 godzin temu, damian19886 napisał: Ja tez pisalem do nich i dopiero po jakims czasie odpisali ja wowczas nie wiedzialem i zadzwonilem do nich. Musisz zrobic im przelew i poczekac kilka kilkanascie dni i dostaniesz sprezynki. Oo to spoko ,tak też zrobię.
kobex13 Opublikowano 12 Marca 2017 Opublikowano 12 Marca 2017 Panowie, może to głupie pytanie. Ale nigdzie nie widzę odpowiedzi... Jak zdejmujecie główkę z teleskopu. to zakładacie gumkę podkładkę i sprężynę.. Ale czy tylko ta guma utrzymuje całość? Nie trzeba tam czymś tego zablokować? PS. W końcu nie widziałem, czy ktoś używał słabszych siłowników 635nm, w końcu ktoś to przetestował ?
MiGsu Opublikowano 14 Marca 2017 Opublikowano 14 Marca 2017 Dnia 12.03.2017 o 13:09, kobex13 napisał: Panowie, może to głupie pytanie. Ale nigdzie nie widzę odpowiedzi... Jak zdejmujecie główkę z teleskopu. to zakładacie gumkę podkładkę i sprężynę.. Ale czy tylko ta guma utrzymuje całość? Nie trzeba tam czymś tego zablokować? PS. W końcu nie widziałem, czy ktoś używał słabszych siłowników 635nm, w końcu ktoś to przetestował ? odkrecasz jak cole do zapicia
luki19862121 Opublikowano 14 Marca 2017 Opublikowano 14 Marca 2017 Ja już 2 miesiące staram się kupić te sprężyny w Penta. Bez rezultatu, a jak dzwoniłem to mówią że zamówienie przez email wysłałem 5 wiadomości i cisza
jaguaro Opublikowano 14 Marca 2017 Opublikowano 14 Marca 2017 Panowie, może to głupie pytanie. Ale nigdzie nie widzę odpowiedzi... Jak zdejmujecie główkę z teleskopu. to zakładacie gumkę podkładkę i sprężynę.. Ale czy tylko ta guma utrzymuje całość? Nie trzeba tam czymś tego zablokować? PS. W końcu nie widziałem, czy ktoś używał słabszych siłowników 635nm, w końcu ktoś to przetestował ?Niczym nie blokujesz. Oring załatwia sprawę. Ja u siebie mam 635 (Krosno) z niebieskimi sprężynami (penta) i dużo lepiej się spisują niż 650 gdyż nie rwą klapy tak gwałtownie i nie dobijają na maxa w górę a podkreślę ze mam Avant i robi robotę. Tapnięte z iPhone Zawartość dodana 2 minutes laterJa już 2 miesiące staram się kupić te sprężyny w Penta. Bez rezultatu, a jak dzwoniłem to mówią że zamówienie przez email wysłałem 5 wiadomości i cisza [emoji20]Chopy wszystko idzie załatwić ale jak każdy zasypuje ich ciągłymi mailami to efekt jest odwrotny. Mam ciągła współpracę z nimi wiec jeśli uzbierała by się spora grupka chętnych to żaden problem załatwić. Łatwiej im realizować zlecenie hurtem niż w detalu. Sporo chłopa jednak potrzeba bo min. w hurcie to 30szt. W każdym razie post należałoby założyć osobny z listą chętnych jednak niech się wypowie kto chętny. Tapnięte z iPhone
GreGoriO Opublikowano 14 Marca 2017 Opublikowano 14 Marca 2017 To jakbyś robił zamówienie to też się piszę. Z ciekawości wymienię i zobaczę czy będzie różnica. W słońcu działa ale już w temp, poniżej 15 st nie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
jaguaro Opublikowano 14 Marca 2017 Opublikowano 14 Marca 2017 To jakbyś robił zamówienie to też się piszę. Z ciekawości wymienię i zobaczę czy będzie różnica. W słońcu działa ale już w temp, poniżej 15 st nie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalkprawde mówiąc nie wiem na jakim zestawie jesteś, jeśli przy 15stopniach nie robi roboty to cis nie gra jak należy. Tapnięte z iPhone
luki19862121 Opublikowano 14 Marca 2017 Opublikowano 14 Marca 2017 Też 2 sztuki niebieskie bym kupił chętnie
Rekomendowane odpowiedzi