Armi Opublikowano 4 Listopada 2015 Opublikowano 4 Listopada 2015 (edytowane) 2.7 jako daily policzysz na palcach a mocnych 1.8T latajacych na codzien jest masa. O czyms to swiadczy. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 4 Listopada 2015 przez Armi
Imhotet Opublikowano 4 Listopada 2015 Opublikowano 4 Listopada 2015 yyy o czym ? o tym że nie każdego stać.. chyba o to Ci chodzi
Armi Opublikowano 4 Listopada 2015 Opublikowano 4 Listopada 2015 Nie, nie raczej o to, że swap na 2.7 to nie jest tak idealne rozwiazanie jak sie wielu osobom wydaje[emoji6] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
krzysiekvtec Opublikowano 4 Listopada 2015 Autor Opublikowano 4 Listopada 2015 Ja bym kupił 2.7 kasa by się znalazła ale są w życiu inne priorytety które pochłaniają kwoty rs nie tylko 2.7 dlatego zostanie mocniejsze 1.8t
Dev Opublikowano 4 Listopada 2015 Opublikowano 4 Listopada 2015 2.7 jako daily policzysz na palcach a mocnych 1.8T latajacych na codzien jest masa. O czyms to swiadczy. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk O tym ze koszt jest niebagatelny i nie kazdy ma na to kase. w duzym skrocie: Silnik, skrzynia wiazka osprzet wał napedowy tylny most trzeba liczyc 5000zl a to dopiero poczatek, dobrze jest uszczelnic silnik, dac zdrowe turbiny jak silnik na wierzchu, zrobic rozrzad, filtry, oleje, swiece, klima, wydech i inne du...rele. jeszcze nie masz wrzuconego silnika a.juz jestes lzejszy o 10000zl do tego montaz na auto, pol biedy gdy robisz to sam a jak chcesz komus zleci to leci kolejne pare tysi... suma sumarum swap lekko przekracza wartosc auta
Wandej Opublikowano 4 Listopada 2015 Opublikowano 4 Listopada 2015 2.7 jako daily policzysz na palcach a mocnych 1.8T latajacych na codzien jest masa. O czyms to swiadczy. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk O tym ze koszt jest niebagatelny i nie kazdy ma na to kase. w duzym skrocie: Silnik, skrzynia wiazka osprzet wał napedowy tylny most trzeba liczyc 5000zl a to dopiero poczatek, dobrze jest uszczelnic silnik, dac zdrowe turbiny jak silnik na wierzchu, zrobic rozrzad, filtry, oleje, swiece, klima, wydech i inne du...rele. jeszcze nie masz wrzuconego silnika a.juz jestes lzejszy o 10000zl do tego montaz na auto, pol biedy gdy robisz to sam a jak chcesz komus zleci to leci kolejne pare tysi... suma sumarum swap lekko przekracza wartosc auta Dokładnie. Po za tym koszt eksplatacji 2.7 jest sporo wyższy niż 1.8t. Ilość świe,cewek,płyny,olej itp
krzysiekvtec Opublikowano 7 Listopada 2015 Autor Opublikowano 7 Listopada 2015 Zmiana sprzęgła na awx, zdejmujemy skrzynie a tam juz siedzi awx jakis włoch wsadził zanim ja o tym pomyślałem, tarcza była ok ale widocznie doscisk padł bo ślizgało się, obecnie klei jak trzeba
wampir Opublikowano 7 Listopada 2015 Opublikowano 7 Listopada 2015 Bardzo się starales je zmęczyć czy od starości?
krzysiekvtec Opublikowano 7 Listopada 2015 Autor Opublikowano 7 Listopada 2015 niby 340nm nie powinno na nim robić wrażenia, a jednak doscisk powiedział pierd^%# nie robię ... Ja na torze nie latam ani nie zrywam sprzegła z miejsca wiec chyba starość tarcza ma jeszcze 7,25mm wiec długooooo jeszcze by latala ale jak juz kupiłem nowe to i zamontowaliśmy
krzysiekvtec Opublikowano 7 Listopada 2015 Autor Opublikowano 7 Listopada 2015 jak by kto chciał to za 80zl moge oddać tarcze aby docisk trzeba bo dwumas zostaje z benzyny
Roboform550 Opublikowano 7 Listopada 2015 Opublikowano 7 Listopada 2015 Obserwuję temat praktycznie od początku...i...trochę zazdroszczę...bo idziesz w dobrym kierunku...
krzysiekvtec Opublikowano 7 Listopada 2015 Autor Opublikowano 7 Listopada 2015 a dziękuje staram sie jak moge
Dev Opublikowano 7 Listopada 2015 Opublikowano 7 Listopada 2015 Mocno wqu....ce sa te nedzne sprzegła. jak czlowiek podłubie cos sensownego to to zaraz naped leci. czasami sie zastanawiam co ci Fryce wciagali gdy konstruowali te auta. 115konny ATJ ma tarcze 240 a 190 konny BEX 228 mm
krzysiekvtec Opublikowano 7 Listopada 2015 Autor Opublikowano 7 Listopada 2015 co zrobisz .... później czlowiek kombinuje jak może zeby to jechalo
Arcus Opublikowano 7 Listopada 2015 Opublikowano 7 Listopada 2015 Temat ciekawy. Fajnie się przegląda. Sporo się robi "grzebniętych" jedenosiemturbo Co do sprzęgła to faktycznie mogłoby być lepsze. Swoje też zajechałem tydzień po programie.
krzysiekvtec Opublikowano 20 Listopada 2015 Autor Opublikowano 20 Listopada 2015 dzisiaj przyszedł dyfuzor b7 niedługo montaż i fotka
kupczak90 Opublikowano 24 Listopada 2015 Opublikowano 24 Listopada 2015 Nie będzie montażu dyfuzora ??? Widziałem, że sprzedajesz.
krzysiekvtec Opublikowano 24 Listopada 2015 Autor Opublikowano 24 Listopada 2015 Nie będzie montażu dyfuzora ??? Widziałem, że sprzedajesz. Zmienił się lekko plan będzie troszkę inaczej
Rekomendowane odpowiedzi